ben diyom sana her zaman yeter artık bebekimtrak bağlama büyüsü yap diyeBu cocuklar olmasa, eşleri eve bağlama büyüsü-muskası kesin yaptırtırdık
Evli misin?evli misin
Bu ne biçim konu başlığı yaf
eve bağlanırız dimi. Fink fink gezmeyizben diyom sana her zaman yeter artık bebekimtrak bağlama büyüsü yap diye
kesin ya öğretmensin ya da araştırmacı akademisyen falan ,valla tebriklerSiz bu forumu ilk defa görmüş ve hiçbir konuyu okumamış olmalısınız. Hadi öyle diyelim, etrafınızda da mı görmediniz bu sorunuzun cevabını?
Forumlara şöyle bir göz gezdirseydiniz eğer, muhtemelen alacağınız cevaplar şunlar olurdu;
1 - Yeni evliler çocuk yapmayacak, evliliğin oturması beklenecek.
2 - Çocuk, kötü bir evliliğe getirilmeyecek kadar kıymetlidir. Sırf evlilik düzelsin diye bir masumun hayatı riske atılmayacak.
3 - Çocuk bir terapi biçimi değildir. Sorun varsa önce çift terapisine gidilecek. Sorunlar giderilecek.
4- Çocuk yolunda giden, rayına oturmuş bir evlilikte dünyaya getirilecek.
şemsiyenin içine bak panpa keramet şemsiyede değil hulusi baba daeve bağlanırız dimi. Fink fink gezmeyiz
hatta dur şöyle yapalım. sizin şemsiyeyi bize gönderin.kafama tutum.altında darısı başıma darısı başıma diye cocuk hoplatım kucagımda
ya tutarsa
Evet yani evde çık durmuyo bebek eve daha çok bağlar diye düşünnyorum
woww bide isin icinde aile var, yapma gulum etme gulum diyorum bir dahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?