o bebek buraya gelecek..

Siz bu forumu ilk defa görmüş ve hiçbir konuyu okumamış olmalısınız. Hadi öyle diyelim, etrafınızda da mı görmediniz bu sorunuzun cevabını?

Forumlara şöyle bir göz gezdirseydiniz eğer, muhtemelen alacağınız cevaplar şunlar olurdu;
1 - Yeni evliler çocuk yapmayacak, evliliğin oturması beklenecek.
2 - Çocuk, kötü bir evliliğe getirilmeyecek kadar kıymetlidir. Sırf evlilik düzelsin diye bir masumun hayatı riske atılmayacak.
3 - Çocuk bir terapi biçimi değildir. Sorun varsa önce çift terapisine gidilecek. Sorunlar giderilecek.
4- Çocuk yolunda giden, rayına oturmuş bir evlilikte dünyaya getirilecek.

ben diyom sana her zaman yeter artık bebekimtrak bağlama büyüsü yap diye
eve bağlanırız dimi. Fink fink gezmeyiz

hatta dur şöyle yapalım. sizin şemsiyeyi bize gönderin.kafama tutum.altında darısı başıma darısı başıma diye cocuk hoplatım kucagımda
ya tutarsa

kesin ya öğretmensin ya da araştırmacı akademisyen falan ,valla tebrikler

eve bağlanırız dimi. Fink fink gezmeyiz

hatta dur şöyle yapalım. sizin şemsiyeyi bize gönderin.kafama tutum.altında darısı başıma darısı başıma diye cocuk hoplatım kucagımda
ya tutarsa
şemsiyenin içine bak panpa keramet şemsiyede değil hulusi baba da

bebek bırak bağlamayı yolunda giden yuvayı dağıtır zira yeni nesil rahatına düşkün ee bebeklerde arsız huysuz eskisi gibi beşiğe konulup tarlada çalışmaya gidilen ebeveynlerin bebekleri de kalmadı.

Sonuç çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…