o bebek buraya gelecek..

evliyim cvp verebilecek kriterlerinize uygun bir kadinim ve cvp veriyorum.
hyr baglamaz, sorunlarin avrsa bebekle beraber iyice kafayi yersin, yapma cnm etme gulum...[/QUOT
O zaman çocuk pek iyi bi fikir değil

Eşin evlilik sorumluluğunu taşıyabilecek olgunlukta değil, bunun üzerine bir de çocuk yapmak yapabileceğin en büyük hata olur. Önemli değil, ben boşansam bile çocuğuma aslanlar gibi bakabilirim diyorsan sen bilirsin ama eşini eve bağlamaktan ziyade ayağını iyice kesmesine sebep olacağından emin ol zira dediğim gibi adam sorumluluk sahibi değil.

Evli değilim ama burada ve çevremde gördüklerimden yola çıkarak cevap veriyorum. Bağlamaz daha da uzaklaşır. Evliliği kurtarmak için çocuk yapmak ne kadar düşüncesizce.

Aman kıyamam ya sen yenilerdenmişsin yav...
Üyelik tarihine baktım da yokmuşsun o zamanlar sen...
Olsaydım akıl verirdim 2012ye de yeni üye dedin yahu ama sen de 2007 ymişsin az buz değil

Yemin ederim çocuk yapmaktan kotktum kızlar bitanenizde bi umut vermedi gitti

Güzel arkadaşım çocuk bu. Bir can. Bir insan. Bir araç değil. İlişkinizi pekiştirmek için kullanılacak bir obje değil. Asıl şundan korkmalısınız bir gün çocuk düşünürseniz. Ben bu çocuğa hakettiği her şeyi verebilecek miyim. Huzurlu bir ortam sağlayayabilecek miyim? Sinirlenmeden sabırla onu yetiştirebilecek miyim? Yanımdaki adam iyi bir baba olabilecek mi? Bir babanın olması gerektiği gibi örnek olabilecek mi? Yani o sizin ilişkiniz için değil siz onun güzel yetişmesi için var olmalısınız.

Haklısın arkadaşım yani ben bi yandan bi bebeğim olursa onla ilgilenirsem belki bazı şeyleri görmezden gelirim kafam onunla dağılır yada sürekli kaynanama gitmekten kurtulurum diye düşünyom acaba yanlış mı düşünyom

Bebek olunca kaynanaya gitmekten kurtulunur mu yahu,aksine daha çok içli dışlı olunuyor çünkü torunlarını özlüyorlar,sürekli bekliyorlar

arkadaşım sen asıl derdini yazsana??? adam neden dışarda devamlı,nereye gidiyor,yaşlar kaç,ne kadarlık evlisiniz,görücü usulu mü,kv ile beraber mi yaşıyorsunuz????
sen yaz bunları derdine deva kk da

Bence bu kadar cevap dahi yeterli olmamis.
Hayir, baglamaz. Cocuk zaten bakim istemesiyle, annenin yasadigi sıkıntılarla, hayatini duzenini alt ust etmesiyle arti bir durum degil ki.
Evine bagli degilse degildir... Bebegin olursa onunla oturup bekliyor olursun babasini... Bu kadar insan ayni seyi dusunuyorsa bir bildikleri vardir...

ancak guclu sevgısı olanları baglar
tam oturmadan olan cocuk dagıtır bıle
:)
heyecan katmak ıcın yapılan bırsey degıldır cocuk
bu soruyu sorduguna gore hala anne olmaya hazır deglsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…