evliyim cvp verebilecek kriterlerinize uygun bir kadinim ve cvp veriyorum.
hyr baglamaz, sorunlarin avrsa bebekle beraber iyice kafayi yersin, yapma cnm etme gulum...[/QUOT
O zaman çocuk pek iyi bi fikir değilBağlamaz cınımilk başlarda bi hevesle sever eder o çocuk azcık büyüyüp sesi çıkmaya başladı mı adamı yatmadan yatmaya görürsün.
Not: evliyim çocuğum var eşim asla böyle değil ama sizin eşiniz böyle olacak gibi.
İkinci evliliğim ve bebem yok ne kadar yorum yapma şansım var?
Aaaaa hiç düşünmediydim bunu?Aaa çok ayıp, çocuk yapsaydın kurtarırdın ilk evliliğini
Aman kıyamam ya sen yenilerdenmişsin yav...Aaa çok ayıp, çocuk yapsaydın kurtarırdın ilk evliliğini
Hangi umut olmayan umutYemin ederim çocuk yapmaktan kotktum kızlar bitanenizde bi umut vermedi gitti
Evet yani evde çık durmuyo bebek eve daha çok bağlar diye düşünnyorum
Olsaydım akıl verirdimAman kıyamam ya sen yenilerdenmişsin yav...
Üyelik tarihine baktım da yokmuşsun o zamanlar sen...
evet yeni evliyken evde durmayan adam,minicik ağlayan bir bebek olduğunda koşa koşa eve gelecek....Evet yani evde çık durmuyo bebek eve daha çok bağlar diye düşünnyorum
Yemin ederim çocuk yapmaktan kotktum kızlar bitanenizde bi umut vermedi gitti
Hic sanmiyorumEvet yani evde çık durmuyo bebek eve daha çok bağlar diye düşünnyorum
Hayır bağlamaz. Evliliğin tam anlamı ile maddi manevi düzelmeden asla çocuk yapmayın derim.Arkadaşlar yeni evliyim bebek istiyorum sizce bebek e
şleri birbirine bağlar mıı?
Haklısın arkadaşım yani ben bi yandan bi bebeğim olursa onla ilgilenirsem belki bazı şeyleri görmezden gelirim kafam onunla dağılır yada sürekli kaynanama gitmekten kurtulurum diye düşünyom acaba yanlış mı düşünyomGüzel arkadaşım çocuk bu. Bir can. Bir insan. Bir araç değil. İlişkinizi pekiştirmek için kullanılacak bir obje değil. Asıl şundan korkmalısınız bir gün çocuk düşünürseniz. Ben bu çocuğa hakettiği her şeyi verebilecek miyim. Huzurlu bir ortam sağlayayabilecek miyim? Sinirlenmeden sabırla onu yetiştirebilecek miyim? Yanımdaki adam iyi bir baba olabilecek mi? Bir babanın olması gerektiği gibi örnek olabilecek mi? Yani o sizin ilişkiniz için değil siz onun güzel yetişmesi için var olmalısınız.
Bebek olunca kaynanaya gitmekten kurtulunur mu yahu,aksine daha çok içli dışlı olunuyor çünkü torunlarını özlüyorlar,sürekli bekliyorlarHaklısın arkadaşım yani ben bi yandan bi bebeğim olursa onla ilgilenirsem belki bazı şeyleri görmezden gelirim kafam onunla dağılır yada sürekli kaynanama gitmekten kurtulurum diye düşünyom acaba yanlış mı düşünyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?