o bebek buraya gelecek..

Haklısın arkadaşım yani ben bi yandan bi bebeğim olursa onla ilgilenirsem belki bazı şeyleri görmezden gelirim kafam onunla dağılır yada sürekli kaynanama gitmekten kurtulurum diye düşünyom acaba yanlış mı düşünyom

Şimdi ben anne değilim ama etrafımdaki insanlardan ve burda okuduklarımdan yola çıkarak annelik baya zahmetli bir şey. Kayınvalideniz bu kadar müdahilse hamileliğinizde de böyle olacak. Bebeğin ismine karışacak. İlk zamanlar bebek bakımında size yardımcı olmak için yanınızda olacak. Ondan sonra torunlarını özledikleri için sık sık görmek isteyecekler belki ziyaretleri sıklaşacak.
Ayrıca siz uykusuz ve tahammülünüz azalmış bir halde olacaksınız. Eğer bebeğin tüm bakımı size bakarsa bebeğim uyusa da bir yemek bari yapsam bir evi toplasam diye gözünün içine bakacaksınız. Uzunca bir süre sofradan yarı aç yarı tok kalkacaksınız. Ve daha sayamayacağım milyon tane şey olacak.
Bebek malesef oyalanacak bir şey değil. Çok büyük bir sorumluluk.

arkadaşım sen asıl derdini yazsana??? adam neden dışarda devamlı,nereye gidiyor,yaşlar kaç,ne kadarlık evlisiniz,görücü usulu mü,kv ile beraber mi yaşıyorsunuz????
sen yaz bunları derdine deva kk da:halay::halay:
Ya bibuçuk senedir tanışyoz birbirimizi severek evlendik 7 aydr evliyiz tanıştığımız günden bu yana herşey çokgüzeldi bana çok kıymet veriyo bi dediğimi iki etmiyodu kimseye haksızlık yaptrmıyodu bana iş değişikliği yaşadı o zamandan bu yana değişti işi çokmu kafaya taktı anlamadım benden uzaklaştı ya tamam yine aşkım bitanem diyo ama evde benle vakit geçirmiyo konuştum dio evde duramıyom sıkılyorum eskisi gibi üstüme düşmüyo ya ailesiyle hep vakit geçirmek istiyo ya istiyorum ki bigünde benle evde vakit geçirsin

Şimdi ben anne değilim ama etrafımdaki insanlardan ve burda okuduklarımdan yola çıkarak annelik baya zahmetli bir şey. Kayınvalideniz bu kadar müdahilse hamileliğinizde de böyle olacak. Bebeğin ismine karışacak. İlk zamanlar bebek bakımında size yardımcı olmak için yanınızda olacak. Ondan sonra torunlarını özledikleri için sık sık görmek isteyecekler belki ziyaretleri sıklaşacak.
Ayrıca siz uykusuz ve tahammülünüz azalmış bir halde olacaksınız. Eğer bebeğin tüm bakımı size bakarsa bebeğim uyusa da bir yemek bari yapsam bir evi toplasam diye gözünün içine bakacaksınız. Uzunca bir süre sofradan yarı aç yarı tok kalkacaksınız. Ve daha sayamayacağım milyon tane şey olacak.
Bebek malesef oyalanacak bir şey değil. Çok büyük bir sorumluluk.
Yanlış düşünyomuşum demekki ya nebilim düşğndüm ki bebek olsa hanibeni çağırsa bile bebek durmuyo gelemem gibilerine vururdum ama öyle değilmiş

Yanlış düşünyomuşum demekki ya nebilim düşğndüm ki bebek olsa hanibeni çağırsa bile bebek durmuyo gelemem gibilerine vururdum ama öyle değilmiş
Bu kadar çok mu çağırıyor sizi? Gitmezseniz sorun oluyor mu? Anne evde işim var deseniz anlamaz mı?

Ha
hadi ya bende bi umut öyle düşündüm etrafımdakiler hep böyle akıl verdi bana banada mantıklı geldi açıkcası

çocuk meselesinde bencilce düşünen insanlardan gerçekten nefret ediyorum. (genel konuşuyorum) bir can getiriyosun dünyaya insan hiç mi düşünmez. ben onu mutlu edebilir miyim, iyi bir hayat sunabilir miyim, yetebilir miyim diye. çocuk olsun yaşlanınca bize bakar, çocuk olsun yalnız kalmim, çocuk olsun kocam eve bağlanır. ya lütfen bu bencillikten vazgeçilsin artık. mutsuz mutsuz çocuklar mutsuz yetişkinler demek. bir insan sırf sen bi şeyler değişsin diye hayata getirilir mi? defalarca anne baba olamayan çocuklara şahit oldum. perişan olup gidiyorlar. lütfen biraz bilinçli düşünelim artık.:duduk:

Ha
hadi ya bende bi umut öyle düşündüm etrafımdakiler hep böyle akıl verdi bana banada mantıklı geldi açıkcası
Gerçekten annelik duyguların kabardigi zaman yani anne olmak istediğin zaman bebek düşün bu şekilde çok yipranirsin ben daha hazır değildim hep bunlar yüzünden oldu diye pişmanlık yaşama sonra.çocuk çok güzel birşey ama ilk 1,2yas zorlu hemde baya yok kolik yok diş derken mahvoluyor insan önce evliligin otursun birbirinize olan beklentilerinizi anlayın bence sonra ben 7yil iliskiden sonra evlendim herşey bambaşka hal aldı.1sene sonra hamilelik oda yaştan çok ertelemeyek dedik yoksa 2sene ideal

Benimle birlikte zaman geçirmekten keyif aldığı için değil de çocuk var diye evde duracak adamı bir de baba mı yapacağım?
O kadar kıymetli biri olmadığı aşikar.
Çocuğa yazık.

Arkadaşlar yeni evliyim bebek istiyorum sizce bebek e
şleri birbirine bağlar mıı?
Şu bir gercek hicbir sekilde bağlamaz. Bunun icin o günahsiz sübyanlari alet etmeyin !. Sonuçta ona sormuyosunuz dünyaya gelmek istiyormusun diye . Eşini bence baska yolla bağla ya evine ya kendine ama bebekleri alet etmeyin.

Çocuk mutlu giden evliliği taçlandırmak için yapılır bence,dünyaya bir insan getirmek, yetiştirmek anne baba olmak için..

Ama günümüzde sevgilisini bile bağlamak için bebek yapmaya çalışanlar var.
Bir bağlamaktır gidiyor.

Evliyim ama bebegim yok cevap versem mi bilemedim :KK53:
Baglamaz daha beter eder hatta..

Ya çocukları çok seviyo böyle deli oluyo çocuklara bende anne olmak istiyorum oda bi bebeğimiz olsun çocuk istiyorum dio

Offf neyse haklısınız ya benimle vakit geçirmek istemiyosa zorla yanımda tutmanın bi anlamıda yok galiba benle benim zorumla ilgilencekse ilgilenmesin ama işte oda dayanamıyorum napsamki

Ya çocukları çok seviyo böyle deli oluyo çocuklara bende anne olmak istiyorum oda bi bebeğimiz olsun çocuk istiyorum dio
e duygularınız bu yöndeyse sizin vereceğiniz karar,hazır hissediyorsanız allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Back
X