- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
- Konu Sahibi sessiz melegim
-
kiyamam :) esin ne is yapiyo canimCumartesi günü gelecek inşallah.. bi de düşünmeyin diyorlar bebek için birlikte olmayın şartlamayın diyorlar. Ben adamı başka türlü görmüyorum ki :) yumurtlama günü gel diyorum geliyor:) nasıl planlamayım ben şimdi :)
ilk defa duydum recetesiz alabiliyomuyuz kuzumbu jel sperm dostu olarak adlandırılıyor kullandığım ay hamile kaldım.
ilk defa duydum recetesiz alabiliyomuyuz kuzum
cok pahaliymis yaaatabi canım alabılırsın eczanelerde bile satılıyor.
sen ne kadara arldin cok pahali ya netten baktim receteyle veriyolarmi ssk karsiliyomutabi canım alabılırsın eczanelerde bile satılıyor.
Eşim güvenlik görevlisi, ben de bankacıyımkiyamam :) esin ne is yapiyo canim
ama hamile kalanda cok kafam cok karistiPreseed için başka bir topicte düşük yapmaya sebep olabileceğini okudum. Hatta bugün almak için araştırırken gördüm ve vazgeçtim. Doktora danışmadan kullanılmamalı bence.
Benim kaldığım yerde kadın Doğum doktoru olmadığı için soramıyorumama hamile kalanda cok kafam cok karisti
ya tatlim ben okudum ABD nin urunu cok populermis yani denesek ne cikarki cok okudum hamile kalan cok deneyelim benveBenim kaldığım yerde kadın Doğum doktoru olmadığı için soramıyorumki Emin'im eşimin doktoru bunu gereksiz bulacaktır ama aklımda da bi soru var neden faydalı olmasın diye?
Ben pek cesaret edemiyorum açıkçası, martta eşimin sayımı yapılacak, o zamana kadar doğal deneme taraftarıyımya tatlim ben okudum ABD nin urunu cok populermis yani denesek ne cikarki cok okudum hamile kalan cok deneyelim benve
hayirlisi olsun biz bu imtihani sabirla asicaz insallah kuzumBen pek cesaret edemiyorum açıkçası, martta eşimin sayımı yapılacak, o zamana kadar doğal deneme taraftarıyım
Preseed için başka bir topicte düşük yapmaya sebep olabileceğini okudum. Hatta bugün almak için araştırırken gördüm ve vazgeçtim. Doktora danışmadan kullanılmamalı bence.
cok pahaliymis yaaa130 tl
yurt disindan 26 dolara getirtiyorum canim bi akrabamiz tır soforu elimden geleni yapip bulucam dedim turkiuedekiler guvenilir olmuyomusevet tatlım pahalı braz 130 tl gibi bi rakam doğru
canim aşilaman hayırli olsun inşallah bebegın tutunur kocaman annesine :)kizlar yok hamis olan deneyimlerini ne tedavi gordugunu anlatacak kimse yokmu yenj asilama yapildi bana
eee size asilama falan herhangi bi tedavi uygulanmadi mi kuzucanim aşilaman hayırli olsun inşallah bebegın tutunur kocaman annesine :)
bende bir degisim yok canim. esim tekrar sayim yaptirdi hareketliligimiz artmis biraz çok şukur.
canim doktor proxeed verdi 3 ay kullanin dedi. ben gitmedim bir daha kadin doguma. esim isinden dolayi yazin yanimda olamiyor. sezon sonu dusunuyoruz eger olmazsaeee size asilama falan herhangi bi tedavi uygulanmadi mi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?