O BEBİŞ BU GÖBÜŞE GELECEKK❤❤❤❤SOHBET MUHABBET

merhaba,
öncelikle doktora gitmeyi ilaç kullanmayı bırakın 3 yıl doktor kapılarında kaldım pkos var bende.klomen de kullandım puregon gobekten ıgnede kullandım 2 kez aşılamada yaptırdım.1 kimyasal gebelik oldu.eylül ayında doktoru bıraktım ilaçları bıraktım vücut artık ilaçsız yaşasn kendine glsın diye her ay horman iğneleri hormon ilaçları falan zaten psikolojiyi hiç saymıyorum.ekim ayının 20 sinde son adetımı gordüm ve evde idrardan ovülasyon testıyle kendı takıbımı kendım yaptım ve 15 gün gün aşırı ilişki oldu.birde pre-seed jel araştırın ve alın ilaç değil sperm gecısını kolaylaştıran bir jel.birde hacamat yaptırdım.kasım 26 da geç döllenme ile hamile olduğumu öğrendim şuan 8+4 haftalık hamileyim.Rabbim isteyen herkese çare arayan herkese nasip etsin.İnanç çok önemli bol bol da zikir çekin.

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah. ama doktoru ilacı bırakın demenizi doğru bulmadım. kadınların bebek bekleme aşamalarında rahim yaraları, iltahap ve kist gibi sıkıntıları ortaya çıkabiliyor bir anda ve bu durumda takip önemli. ben 1 yıl doktora gitmeme ragmen tedaviyi bırakınca hamile kaldım evet ama kimseye gitmeyin tedavi olmayın demedim. tedaviden yoruluş ama ihtiyacı olan insanlar yanlış yönelebilir aman dikkat diyelim. öyle hassas psikoloji zamanı ki dikkatli konuşmak gerek. (bunları seni suçlayarak söylemiyorum sakın yanlış anlama)

hayır yanlış anlamadım ben kendımı uzun yıllar doktorlara verdim çok çok önemli bir hastalık dışında ki hiç bir hastalık yıllarca doktor tedavisi gerektirmez.Zaten bilinçli bir insan da benim anlattıklarımdan hangi aşamada doktora gidip gitmemesi ilacı bırakıp bırakması gerektiğini anlar diye düşünüyorum.Mesajımı yazarken bir çok mesajı okuyarak yazdım çoğunluk pko ve hiç bir sorun yokken hamile kalamamak ile ilgili yazı yazmış bunları göz önünde bulundurup mesajlara bir göz atarsanız sizde neye istinaden cevap verdiğimi anlamış olacaksınız.

hacamati ne icin yaptirdin tatlim bebek yuvanmi kaymisti

hayirlisi olsun kuzum bende kasimda hamilelik gecirdim ama kkmyasaldi. simdi bende hastaneleri biraktim hatta bi kac ay korunmayi dusunuyorum ki yumurtaliklarim dinlensin ben iki ay ust uste kimyasal gebelik gecirdim vucudumu dinlendirdikten sonra sogan kurune ve pekmeze baslicam tekrar hastaneye biraz ara verdim

Sizin olmama sebebi neden canım ne diyor doktor.
En son gittigim doktor zararı olmayan bi kist gordu bende pko olabilir dedi ben o yüzden bu ay düzenli bir şekilde kullanmak istiyorum
benim esimde sperm sayisi az o yuzden olmuyor. bu ay asilama yapilcakti bana bu seferde kist olusmus bu ay gene kaldi simdilik. once kistin gitmesi lazimmis bekliyorz bakalim

neden oyle dusunuyosun biraz pozitif ol hersey olcagina varir canim piskolojini bozma

benim esimde sperm sayisi az o yuzden olmuyor. bu ay asilama yapilcakti bana bu seferde kist olusmus bu ay gene kaldi simdilik. once kistin gitmesi lazimmis bekliyorz bakalim
ne kadar çıkmıştı sizin sayı ve ileri sayısı? bi tane doktor da bize aşılama dedi ama biz düşünmedik şimdilik.. ayrıca ben eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum.birde eşimin vücudunda enfeksiyon ve alerji vardı tedavi oldu. biz spermin arttığını düşünüyoruz açıkcası ki inşallah artmıştır.
doktor banda folikül kisti var pko olabilir diye klomen vermişti bir ay kullandım sonraki ayda gitmedim. sana kist için ne verdi

bak sogan suyu cok faydali kesinlikle uygula 15 gun sabah aksam ictim ben ayni zamanda progeston ve klomende kullandim
inşallah canım bu gün soğan kürünün 9. günü ama ben sadece akşam yemeklerinden önce içiyorum çalıştığım için sabah içmeye fırsatım yok. inşallah işe yarar

inşallah canım bu gün soğan kürünün 9. günü ama ben sadece akşam yemeklerinden önce içiyorum çalıştığım için sabah içmeye fırsatım yok. inşallah işe yarar
olsuna gece yatarkende bi bardak icersin ben oyle yapiyodum ise yaradi bende ilk ay bide bebek yuvana baktir bi yerde hacamat falan yapiyolar

hacamati ne icin yaptirdin tatlim bebek yuvanmi kaymisti

Canım şifa niyetine yaptırdım kolay hamile kalamayanlarda hacamat çok iyi dediler birde bir kaç arkadaşımda yaptırdı bende oyüzden rahim ve yumurtalık kısmına yaptrdım belimin dışında çok iyi geldi şükürler olsun

ben bebek yuvama yaptirdim keske onadA Baktirsaydin o kaydimi cocuk tutunamiyo

bana kist icin dogum kontrol hapi verdi diane 35 ti sanirim adi.yaklasık 1,5 yıldır ugrasıyorum ben asılamayı kendım ıstedım devlet hastanesınde harıka bı dokturum var asılama orda olmadıgı ıcın ozele yonlendırdı pazartesı gıttım bu aykı yumurtlama da yapılsın dıye oda kıst var dedı doktor,esımın sayısı tam aklımda degıl ama 2 doktorda bu sayıyla zor dedı. 2 ay sonra tekrar test yaptırcaz esıme. ılac+bıtkısel kurler ıcıyor artıp artmadıgını testte gorcez ınsallah artmıstır

Canım benım en iyisini yapmışsın inan işlemi hızlandırmak için doktora gittiğimizde daha cok umutlanıyor daha çok yoruluyoruz.Ben eminimki vücut kendını toparlayacak ve kendiliğinden hamile kalacaksın.pre-seed jeli araştır ve mutlaka kullan derim.

neden oyle dusunuyosun biraz pozitif ol hersey olcagina varir canim piskolojini bozma
Neden böyle olduğumu ben de bilemiyorum açıkçası, görev yaptığım yerde yalnızım eşimi de görmeyeli onbeş gün olacak, yalnızlıktan karamsar düşünüyorumdur belki. Erkekler için hazırlanan kürler var hergün taze yapılıp yenmesi lazım, ben yapmazsam ona kimse hergün benim gibi uğraşmaz, belki saçmalıyorum ama kür olmadan ilaç işe yaramayacakmış gibi geliyor. Halbuki koskoca doktor, bu ameliyattan bugüne kadar kaç kez yapmış,illaki biliyor hangi ilaç ne zaman kullanılır. Ama işte gel bana anlat bunu

:) esin gelince kendini daha iyi hissediceksin emin ol sıkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…