- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Arkadaşın burcu neEn ufak bir şeyde bıraktın gittin biriyle konuştun senin için geldim bir uçağa binerken yazmadım die demediğini bırakmadın gittin hep kendinden uzak tuttun sevmedin içinden gelerek güvenim yerle bir oldu yine geldim özledim yine geldim yine olsa yine gelecem belli bişey keşke kusur bulmak yerine kusur kapatan biri olsaydın da böyle olmasaydı Allah biliyo içimi hiç kötü düşünmedim haklında diğerleri gibi eğlenmedim geçici görmedim ondan böyle oldu benim sevgimi kötüleme senin için yaptığım fedakarlıkları göremiyomusun ben böyle severkenBen en azından başkaları gibi gururunu kırmadım üzmeye kıymadım aldatmadım yalan söylemedim her şeye tamam diyorum bişey buluyosun ... gibi bi ton mesaj kopyaladım direk ve bunların yanında önceden ben şehit olmak istiyorum inşallh bi gün olcam ama seni çok istedim bil
Ne saçma konuşma şekli ya ben diğerleri gibi aldatmadim derken?
5 çocukla ortada kalmış gibi yazmış da yazmış hepsi de manasız manasız . Cidden buna mı vicdan yaptın?
Geldim geldim geldim dediği de astral yolla galiba?? Çünkü toplamda 1(bir) kez gorusmussunuz.
Ben bunlara vicdan yapamazdım ya okuyunca sinirlenir olan vicdanım da giderdi
Inşallah şehit olacam vs vs duygu sömürüsü şehitlik öyle herkese nasip olmaz ayrıca benim eşimde uzman çavuş ve doğuda görev yapıyor öyle zannettiğin gibi zor değil görevleri sevmiyorsan yürümez bu ilişki en ufak davranışı gözüne batar ben güzelce konuş bitir ama öyle her aradığında her mesaj attığında cevap verme ki senden tamamen ümidini kessin belki gerçekten seviyor ve hislerini sana belli edemiyor ise senin sevmemen ona büyük bi hata olurEn ufak bir şeyde bıraktın gittin biriyle konuştun senin için geldim bir uçağa binerken yazmadım die demediğini bırakmadın gittin hep kendinden uzak tuttun sevmedin içinden gelerek güvenim yerle bir oldu yine geldim özledim yine geldim yine olsa yine gelecem belli bişey keşke kusur bulmak yerine kusur kapatan biri olsaydın da böyle olmasaydı Allah biliyo içimi hiç kötü düşünmedim haklında diğerleri gibi eğlenmedim geçici görmedim ondan böyle oldu benim sevgimi kötüleme senin için yaptığım fedakarlıkları göremiyomusun ben böyle severkenBen en azından başkaları gibi gururunu kırmadım üzmeye kıymadım aldatmadım yalan söylemedim her şeye tamam diyorum bişey buluyosun ... gibi bi ton mesaj kopyaladım direk ve bunların yanında önceden ben şehit olmak istiyorum inşallh bi gün olcam ama seni çok istedim bil
Arkadaşın burcu ne
Engeleyin konuşmayin olsun bitsin. Siz konuştukca o ümitlenir.Sevgili değilim arkadaşlar bi ilişkimiz yok anlaşamadığımızı istemediğimi defalarca söyledim zaten
İşte bu konuşmak şekli benimde sinirimi bozuyo kafam uymuyo derken bundan bahsediyodum hiç bişey yapmadan yani en yakın arkadaşım kim bilmez neyş severim bilmez İşten kaçta çıkarım bilmez ama lafta çok seviyo bu laflarla her gün beynimi yiyo
Inşallah şehit olacam vs vs duygu sömürüsü şehitlik öyle herkese nasip olmaz ayrıca benim eşimde uzman çavuş ve doğuda görev yapıyor öyle zannettiğin gibi zor değil görevleri sevmiyorsan yürümez bu ilişki en ufak davranışı gözüne batar ben güzelce konuş bitir ama öyle her aradığında her mesaj attığında cevap verme ki senden tamamen ümidini kessin belki gerçekten seviyor ve hislerini sana belli edemiyor ise senin sevmemen ona büyük bi hata olur
Bu son mesajım bitti deyin , yazarsa da engelleyin. Sevgili bile olmadığınız birini başınızdan atamıyorsanız kimse size yardımcı olamaz.Sevgili değilim arkadaşlar bi ilişkimiz yok anlaşamadığımızı istemediğimi defalarca söyledim zaten
Nerde görev yapıyor hangi sehirZaten bana hakkjnı helal et mesajını atana kadar uzaktım ama ondan sonra cevap vermeden edemedim konu buralara geldi işleri nasıl bilmiyorum ve gerçekten üzülüyorum ilk defa bi tanıdığım o tarz biyerde çalışıyo
Nerde görev yapıyor hangi sehir
Anladım Allah bütün askerlerimizi korusun çok iyi bi yerde değilmiş ama nasibinde varsa şahadet şerbetini icmek batı doğu fark etmez ama sen bunu kendine vicdan meselesi yapmaHakkarı
Deseydin varsa helal olsun sende hakkını helal et allaha emanet ol bittiZaten bana hakkjnı helal et mesajını atana kadar uzaktım ama ondan sonra cevap vermeden edemedim konu buralara geldi işleri nasıl bilmiyorum ve gerçekten üzülüyorum ilk defa bi tanıdığım o tarz biyerde çalışıyo
zaten askerle beraber olmak böyle bir şey sanırım. yani çok ilgi beklememek çünkü onun işinin hep öncelikte olması. sık görüşememek çünkü onun hep görevde olması. yani bunu sorun etmeyecek bir çok kadın var ama sen ilgisiz bi ilişkide olamam diyorsun. birbirinize göre olmayabilirsinizBiri var beni seviyo ama benim kafam onla hiç uyuşmuyo hani eski zamanda aşıklar olur ya öyle seviyo yani sevdiğim olsun ama dursun bi yerde der gibi
Benim beklentim bi ilişkide çok farklı zaten daha önce nişanlandım ciddi ilişkim oldu beraber çok şey paylaştım bi bakışımdan ne hissettiğimi anlardı ama bu kişi beni tanımıyo bile yani sordum dün sen benim ailemi çevremi beni ne kadar tanıyosun da seviyosun bi insanla bişey paylaşmadığın halde dedim izin vermiyosun dedi ben sana hiç kötü gözle bakmadım hiç yalan söylemedim sen ne kadar itsende ben gitmedim dedi
Uzmançavuş ve şuan doğuda onu üzmekte istemiyorum hayatı zaten zor ama ben onunla yapamıyorum uzak zaten ben ilgisiz bi ilişkide olamam bunları da defalarca anlattım ama vicdan azabı çekiyorum onu üzdüğüm için yarın bir gün Allah korusun şehit olursa çok üzülürüm onu üzdüğüm için
Ben ne yapmalıyım ne kadar anlatırsam anlatıyım vazgeçmiyo birbirimize de uymuyoruz Bana bi rahatsız edici davranışı da olmuyo ama o bu kadar isterken bişey hissedememek içimi kemiriyo siz olsanız ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?