O beni çok seviyo ama ben sevemiyorum?

iste bilge bir kadin

Onun da seni sevdiği yok aslında. Üstte biri demiş, ne biliyorsun aynı mesajı kopyala yapıştır kaç kıza göndermedigini? Yılışık bir erkek işte kapıdan kovsan bacadan girer gurursuz. Muhtemelen güzel bir kızsın güzelliğine yazıyor. Yarın daha güzelini bulunca ona gidecek. Yazdığı mesajlar da çok boş ayrıca, laf olsun uzun dursun diye saçmalamış

Olmaz canim sevmedigin biriyle nereye kadar? Cok severek evlendigin insana bile yeri geliyor gicik oluyorsun. Üzülmesin diye devam etme. Biraz üzülür yoluna bakar.

Kısacası bir erkeğin halüsinasyon evresindesin
Sevmiyosun da zaten, acımayla ilişki yürümez.
Sal gitsin bence..

Istemedigin halde onunla gorusmeye devam etmen ona umit vermek olur. Seninki istemiyorum yan cebime koy gibi olmus. Ona bir sey vaad ettigin yok. Birdey hisseymiyormussun. Baslamamis bir iliski. Umit de vermemisdin. Eee neyin vicdani anlamafim. Durust olup gorusmesen o da onune bakar. Ama konudmaya devam etmen ona hep umit verecektir.

sizi sevmiyor bence, ben seni aldatmadım yalan söylemedim demis fedakarlık olarak bunları göstermiş. aldatmamak yalan söylememek lütuf ya da fedakarlık degildir iliskinin temelidir zaten. kısacası boş konu neyin vicdanı anlamadım gerci tüm yorumları da okumadım ama bu kadarı yetti

böyle ölmez füze at ahhahahaha

Evli olmadigina emin misiniz?

Benim esim de Hakkaride uzman cavus. Evli olup esini boyle internet uzerinden vs aldatan cok varmis. Cunku gorevlendirme sebebiyle genelde esleriyle gidemiyorlar Hakkariye.
Nedense aklima ilk olarak bu geldi, bulusmamasi falan garip.

sevmiyorsanız "SENİNLE BİR GELECEK DÜŞÜNMÜYORUM. KUSURA BAKMA " der engellersiniz.
Bu kadar basit. Bitti gitti.
Arabeske bağlamaya lüzum yok.
siz adamı sevmiyorsunuz ama "Biri var beni seviyo ama benim kafam onla hiç uyuşmuyo hani eski zamanda aşıklar olur ya öyle seviyo yani sevdiğim olsun ama dursun bi yerde der gibi "olayını seviyorsunuz sanki.

Ona şimdi bitmezse ileride ikinizinde mutsuz olacağini soyleyebilirsin umarim gonlunce olur

Adam uçağa binerken yazmadi diye demedigini birakmayan siz misiniz? Ne demek istemis orda?

Sabah mesaj attı o sıra konuşuyoduk düzenli olarak akşam şehir değiştirip görev yerine gidince aradı giderken bi gidiyorum Allaha emanet ol demedi bana göre bu ayıp
Adam uçağa binerken yazmadi diye demedigini birakmayan siz misiniz? Ne demek istemis orda?

Sabah mesaj attı o sıra konuşuyoduk düzenli olarak akşam şehir değiştirip görev yerine gidince aradı giderken bi gidiyorum Allaha emanet ol demedi bana göre bu ayıp
Sizin kafa cok karismis belli ki. Istemem yan cebime koy yapiyorsunuz. Adamin yerinde olsam kosarak uzaklasirim sizden. Birine mesaj atmadi diye sitem ederseniz o kisi umutlanir elbetteki. Sevgili degiliz demissiniz aralarda bir yerlerde. Ama konunuzdan iliskiniz varmis gibi anlasiliyor. Duygunuz yoksa cevap vermezsiniz, iletisimi kesersiniz o da unutur gider. Sapik gibi size yapisacak degildir herhalde.

Ayrıl. Neyi bekliyorsunuz? Kimsenin gönlü olsun diye kendini mutsuz edemezsin. Önce kendine değer vereceksin.

Onu görmedim. Sevgili değilse anlamadım flört desen değil. Sevgili değilken nasıl ayrılacak ki

Onu görmedim. Sevgili değilse anlamadım flört desen değil. Sevgili değilken nasıl ayrılacak ki
Sevgili değilim arkadaşlar bi ilişkimiz yok anlaşamadığımızı istemediğimi defalarca söyledim zaten
Şu mesajinda demis konu sahibi.
Ben hic anlamadim ne yaptigini. Hem adam mesaj atmadi diye sitemde bulunuyor hem sevmiyorum diyor. Ilginç bir vaka. Sevgili değilsen muhattap olma, geç. Ego tatmini zannimca.

o kadar seven, itsen de gelen, senden asla ayrılamayan adamın seninle ilgilenmemesi?
ortada mantık hatası var, hem de gönül işi olmasına rağmen bildiğin mantık hatası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…