Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette o sizin bebeğiniz, sizden kıskanmıyordur, sinirlenmenizi gerektirecek bir durum yok ortada, büyüklerin çoğu karışır, bunu neredeyse hepimiz yaşadık, benimde annem onu yedirme bunu yapma derdi, annemiz söyleyince susuyor, kayınvalide söyleyince kızıyoruz.Arkadaşlar ben bir ay önce doğum yaptım ve dünya tatlısı bi oğlum oldu. Sezaryen olduğum içinde kavinvalidem bizimle kalmaya başladı. Bana yardım ediyo hem ev işlerinde hemde çocukta herşey yolunda ama benim tek sıkıntım benim çocuğumu benden kiskanmasi. Elimden çekip alması ay onu yapma bunu yapma demesi. Bide çocuğu annesinin diye sevmesi. Babane olmayı kabullenmedi galiba ama o çocuğun bi tane annesi var oda benim. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam. Ama kadını kırmakta istemiyorum. Kırmadan nasıl soylicem ben bunu yardım edin. 1 aydır kafayı yicem yoksa
Arkadaşlar ben bir ay önce doğum yaptım ve dünya tatlısı bi oğlum oldu. Sezaryen olduğum içinde kavinvalidem bizimle kalmaya başladı. Bana yardım ediyo hem ev işlerinde hemde çocukta herşey yolunda ama benim tek sıkıntım benim çocuğumu benden kiskanmasi. Elimden çekip alması ay onu yapma bunu yapma demesi. Bide çocuğu annesinin diye sevmesi. Babane olmayı kabullenmedi galiba ama o çocuğun bi tane annesi var oda benim. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam. Ama kadını kırmakta istemiyorum. Kırmadan nasıl soylicem ben bunu yardım edin. 1 aydır kafayı yicem yoksa
+1Baktirmayin o zaman kendinize
Bir ay yeterli bi sure toparlanmak icin bence
Kadin evine gitsin
Cocukta anasiyla kalsin
Oyle yapragini yiyince guzel
Sapina gelince meeee olmuyo maalesef
Ya kavinvalidemle bi sorunum yok iyide anlasiyoruz bu arada ayaklandim kendime de evimede cocugumada bakabiliyorum. Ama ben çocuğu giydirirken bile elimden kıyafetleri alıp kendi yapmaya calisiyo tamam ilk torunu çok seviyo anlıyorum sevsinde zaten ona bisey demiyorum ama benimde ilk çocuğum o hevesini alsin diye ben alamiyorum. Doktora gidiyoruz doktor cocukla annesi gelsin diyince bile çocuğu aliyo kendi kosuyo. Ama bunu kırmadan söylemenin bi yolu yok galiba
Ya kavinvalidemle bi sorunum yok iyide anlasiyoruz bu arada ayaklandim kendime de evimede cocugumada bakabiliyorum. Ama ben çocuğu giydirirken bile elimden kıyafetleri alıp kendi yapmaya calisiyo tamam ilk torunu çok seviyo anlıyorum sevsinde zaten ona bisey demiyorum ama benimde ilk çocuğum o hevesini alsin diye ben alamiyorum. Doktora gidiyoruz doktor cocukla annesi gelsin diyince bile çocuğu aliyo kendi kosuyo. Ama bunu kırmadan söylemenin bi yolu yok galiba
Ahahahahahha çok güldümBaktirmayin o zaman kendinize
Bir ay yeterli bi sure toparlanmak icin bence
Kadin evine gitsin
Cocukta anasiyla kalsin
Oyle yapragini yiyince guzel
Sapina gelince meeee olmuyo maalesef