- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.581
Bu kulübü tekrar uyandirmaya ne dersiniz kizlar :)
Ömrümce verdigim en dogru karar o'nu yani pa$amihayatima kabul etmekle oldu.
Bazen yazilar okuyorum sevdigimiz insana 'ben seniz yasayamam, sen benim herseyimsin' dememiz dogru degilmis diye.
Ben bunu söylememenin ise büyük bir hata olacagini düsünüyorum.
O benim kalbimin birincisi.
O benim nefesim.
O benim yeniden dogusum.
O benim e$ ruhum.
O benim mutlulugum.
O benim moral kaynagim.
O benim en tatli heyecanim.
O benim canimin ici.
O benim her seyim.
O benim Sebeb-i Hayat'im.
maşaallahhhhhhhh allah nazarlardan saklasın inşaallah hoşgeldin aramıza canım mutluluğunuz daim olsun inşaallah
düğün varmış hadi bakalım ne güzel tatlı ve stresli bir koşuşturmadım bu süreç canım hiçbişeyin canını sıkmasına izin verme en güzel günler sizlerin olsun inşaallahh
yeni gelin geldi topiğimize mihribanım biz kocadık ayol
güzel bir gün diliyorum şekerlerrrrrrrrrrr hepinizi kocamannnnnnnnnn
maşaallahhhhhhhh allah nazarlardan saklasın inşaallah hoşgeldin aramıza canım mutluluğunuz daim olsun inşaallah
düğün varmış hadi bakalım ne güzel tatlı ve stresli bir koşuşturmadım bu süreç canım hiçbişeyin canını sıkmasına izin verme en güzel günler sizlerin olsun inşaallahh
yeni gelin geldi topiğimize mihribanım biz kocadık ayol
güzel bir gün diliyorum şekerlerrrrrrrrrrr hepinizi kocamannnnnnnnnn
Amin canim cook tesekkür ederim :)
Dügün telasindan önce nisan telasim var 24 günüm kaldi türkiyeye gidecegim hem heyecanlaniyorum hem stresteyim :)
InsaAllah hersey güzel gecer hayirlisi :)
Benimde kocadigim günler gelir insaAllah bu nisan dügün ceyiz hazirliklarini bi an önce atlatmak istiyoruuum
Bende her birinize güzel bir gün diliyorum
şimdiden nişanın hayırlı olsun canım
bugünlerde geçer biter o kadar çabuk geçiyor ki zaman sende şaşırıyorsun inan:97:
bana sorsan son 10 yılıma o kadar çok şey sığdırdım kinişan evlilik 3 çocuk doğum hamilelik sonra çocukların okula başlaması derken su gibi geçti zaman
stres yapma bugünlerin tadını çıkar bence
MasAllah ya ne güzel Allah anali babali büyütsün evlatlarin insaAllah
Darisi basimaaa
Gün be gün sayinca zaman gecmiyor tabi ama uzun vadeli bakinca zaman cabuk geciyor aslinda diyorumda. Araya böylesi telaslar girince hem insan seviniyor hem daha cok stres yapiyor.
Tadini cikarmaya calisicam ama insaAllah. 24 günüm kaldi yavas yavas ni$an bohcaliklarini valizin icine yerlestirmeye baslarim artik :))
merhabalar aşk kadınları
hoş pek gelen yok ama yinede öpüyorum kocamannnn
günaydın güzeller
hayırlı ramazanlar ,hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?