''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

maşaallahhhhhhhh allah nazarlardan saklasın inşaallah hoşgeldin aramıza canım mutluluğunuz daim olsun inşaallah
düğün varmış hadi bakalım ne güzel tatlı ve stresli bir koşuşturmadım bu süreç canım hiçbişeyin canını sıkmasına izin verme en güzel günler sizlerin olsun inşaallahh
yeni gelin geldi topiğimize mihribanım biz kocadık ayol
güzel bir gün diliyorum şekerlerrrrrrrrrrr hepinizi kocamannnnnnnnnn

Amin canim cook tesekkür ederim :)

Dügün telasindan önce nisan telasim var 24 günüm kaldi türkiyeye gidecegim hem heyecanlaniyorum hem stresteyim :)

InsaAllah hersey güzel gecer hayirlisi :)

Benimde kocadigim günler gelir insaAllah bu nisan dügün ceyiz hazirliklarini bi an önce atlatmak istiyoruuum

Bende her birinize güzel bir gün diliyorum

aaaa kimler gelmiş miniğim şaşırttın beni
yoktun çoktandır bir görünüyosun bir kayboluyorsun
pc de sorun vardı halletmediniz mi daha :44:topiğini unutma canım
öptüm kocamaaannnn

şimdiden nişanın hayırlı olsun canım
bugünlerde geçer biter o kadar çabuk geçiyor ki zaman sende şaşırıyorsun inan:97:
bana sorsan son 10 yılıma o kadar çok şey sığdırdım kinişan evlilik 3 çocuk doğum hamilelik sonra çocukların okula başlaması derken su gibi geçti zaman
stres yapma bugünlerin tadını çıkar bence

MasAllah ya ne güzel Allah anali babali büyütsün evlatlarin insaAllah

Darisi basimaaa

Gün be gün sayinca zaman gecmiyor tabi ama uzun vadeli bakinca zaman cabuk geciyor aslinda diyorumda. Araya böylesi telaslar girince hem insan seviniyor hem daha cok stres yapiyor.

Tadini cikarmaya calisicam ama insaAllah. 24 günüm kaldi yavas yavas ni$an bohcaliklarini valizin icine yerlestirmeye baslarim artik :))

teşekkürler canım darısı senin başına
bunlar tatlı heyecanlar güzel günler sadece mutlu olmaya bak strese gerek yok

günaydınlar şekerlerrrrrrr
ohhh maşaallah kaynatmışsınız canlarım yaaa
mihribanımmmmmmm bebemmmmmm geldim kuzum geldim valla zor belada olsa geldim senin için:)
nasılsınız bakalım keyifler nasıl canlarım
melis hayırlısı olsun canım inşaallah allah tamamına erdirsin canım yaa ne güzel tatlı telaşlar biz kocadık artık:))
dün gibiydi demi mihribanım yaaa:)
güzel bir gün diliyorum şekerlerrrrrrrr
muckkkkkk sizleri
meleğim nerde benim bu arada?neden göremiyorum ben onu(
haberin varmı mihribanımmmmmmmmmmmmmm

merhabalar
doğru kocadık biz miniğim nişanı çeyizi düğünü hatırlamıyorum bile bençocuklar okul telaşı ev telaşı derken insan kendini bile unutuyor
melekten benimde haberim yok canım çoktandır görünmüyor:44::44:
öpüyorum ve kaçıyorum

sebebi hayatı diyeceğim kişi nede çok muş annem babam abim kardeşim ve de kocişim vazgeçilmezlerim...

merhabalar aşk kadınları
hoş pek gelen yok ama yinede öpüyorum kocamannnn

selam canım benim nasılsın bebeğim yaa
evet kuzum yaa koşturmacadan artık epey ihmal eder olduk
çocuklar büyüdükce kendimize vakit kalmıyor sanırım
bende seni kocaman öptüm canımcığım
çok özlendinnnnn çoooookkkkkkkkkkkkk

iyi geceler herkese arkadaşlar
nasılsınız bakalım?
mihribanım aynen canım yaa napalım koşturmacaya devam :)
yeni gelen arkadaşlarımızda var oh ne güzel allah sebebi hayatlarınızla mutlu uzun yıllar nasip etsin inşaallah arkadaşlar
herkesi öptüm kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…