hahahaaynen bende merak edip yazdim resimler cikti sehir
![]()
eee ben de merak ettim şincik nolcek

biri bu cahalları çok acil aydınlatsın litfen ama:18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
ilk okuyunca lacoste t-shirt'ler geldi aklıma ama onların üstüne bolero gitmes ki
diye düşünüp başka bişey olduğu kanaatine vardım kendimce![]()
bende oyle dusundumde bolero ne alaka acaba ironimi yapti![]()
ilk okuyunca lacoste t-shirt'ler geldi aklıma ama onların üstüne bolero gitmes ki
diye düşünüp başka bişey olduğu kanaatine vardım kendimce![]()
ironi ne ki gıııııı
ayy delirdim bu akşam altıma etcem![]()
ironi yani dalga gecti gibi birsey oluyor ay anlatamadim simdi tam aciklamasini,
yani vurgu yapti gibi birsey amaaan kendi gelsin aciklasin zeboooooooooos![]()
kıs ironiyi biliyom o kaa da cahal değülüm
mesjı okurkenki tipini görüntülü düşündüm de bi an gülmüşsündür
ayy ben çıkıyorum yaa aklımı yitiriciiiim yooosam![]()
e bilionda ne diye soruyon beni zor durumda birakiyon yürü git![]()
Zeboş lagos ne? Toplumsal içerikli mesajından bir bu aklıma takıldı, cahilliğimi çaktırmadan googledan öğreneyim dedim ama lagos diyince nijerya sahillerini gösteriyor sırf hain Google![]()
ben sadece sana hitaben soylemedim genel olarak yaptim yorumumu,dosu killi amca espirisini anladim zaten...
ayrica normal atletten bahsetmedigide apacik ortada o atlet demis ama atlet badilerden iste anlamamak elde degil...
Alemsiniz vallahi.![]()
İlk mesajdan ne oldugunu anladım da, gelen mesajlar karşısında kahkahalara boguldum :)
Hiç gülecegim yoktu gece gece
Eşim de garip garip yüzüme bakıyor![]()
Akşam akşam kendimi hem aptal, hem de lakayt hissettim.
Kimsenin aklına gelmedi mi iç çamaşırı ya:44:
Yok canım öyle hissetmeni gerektirecek bir durum degil.
Ne yalan söyleyeyim benim aklıma iç çamaşırı gelmedi.![]()
Yok canım ben senin dediğin durum içine girdiğimi sanmıyorum, çünkü o bahsettiğin "dalga geçip bezdirme" filmini çok izledim, bunu yapanlara da çok kızdım. Genelde başrol oyuncuları kimler onları da iyi bilirim. Peşpeşe 2 mesaj yazmıştım gördüysen, ben konuları sekmelerde açıyorum, bu konuyu tıkladığımda ve okuduğumda hiç mesaj yoktu, aklıma geleni daha doğrusu gelemeyeni yazdım. Mesajım yayınlanıp sayfa güncellendiğinde ise diğer yorumları gördüm o zaman jeton düştü.
Ha ille de "nasıl anlamazsın" diyorsan, ben 18 yaşıma kadar öyle genç kızların giydiği cicikli bicikli çamaşırlardan giyemedim, çünkü kirli sepeti annemin egemenliğindeydi, yıkansalar haşat olurdular ki annem giyemeyeyim isterdi aldırmazdı zaten, sentetik kumaş yasağı vardı bize anlayacağın. Yukardaki bir arkadaşa da yazmıştım, anneciğim bembeyaz, teyze işi iç çamaşırlarım haricinde aldığım ilk sütyeni yanlış yıkayarak yamultmuştu. Ha ben burada sana neden hayatımı anlatıyorum diye merak edersen, bunlar benim deneyimim, kişi kendinden bilir işi hesabı ben bunları düşündüm. Sen düşünemeyebilirsin ama yalan borcum yok, başka konularda ortaya atlayıp gereksiz bir detayla konu sahibini bozmuşluğum da yok.
Son olarak konu sahibi arkadaşım, ben senle dalga geçmedim, senin alındığını da düşünmedim açıkçası çünkü "beni güldürdün" tarzı bir yorum yapmıştın. Öyle yani![]()
O yorumuna bende gulmustum. Dalga gectigini de dusunmedim. Komikti :)