• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O cicili bicili atletlere izin yok !! :(

Yok canım ben senin dediğin durum içine girdiğimi sanmıyorum, çünkü o bahsettiğin "dalga geçip bezdirme" filmini çok izledim, bunu yapanlara da çok kızdım. Genelde başrol oyuncuları kimler onları da iyi bilirim:34:. Peşpeşe 2 mesaj yazmıştım gördüysen, ben konuları sekmelerde açıyorum, bu konuyu tıkladığımda ve okuduğumda hiç mesaj yoktu, aklıma geleni daha doğrusu gelemeyeni yazdım. Mesajım yayınlanıp sayfa güncellendiğinde ise diğer yorumları gördüm o zaman jeton düştü.:27:

Ha ille de "nasıl anlamazsın" diyorsan, ben 18 yaşıma kadar öyle genç kızların giydiği cicikli bicikli çamaşırlardan giyemedim, çünkü kirli sepeti annemin egemenliğindeydi, yıkansalar haşat olurdular ki annem giyemeyeyim isterdi aldırmazdı zaten, sentetik kumaş yasağı vardı bize anlayacağın. Yukardaki bir arkadaşa da yazmıştım, anneciğim bembeyaz, teyze işi iç çamaşırlarım haricinde aldığım ilk sütyeni yanlış yıkayarak yamultmuştu. Ha ben burada sana neden hayatımı anlatıyorum diye merak edersen, bunlar benim deneyimim, kişi kendinden bilir işi hesabı ben bunları düşündüm. Sen düşünemeyebilirsin ama yalan borcum yok, başka konularda ortaya atlayıp gereksiz bir detayla konu sahibini bozmuşluğum da yok.

Son olarak konu sahibi arkadaşım, ben senle dalga geçmedim, senin alındığını da düşünmedim açıkçası çünkü "beni güldürdün" tarzı bir yorum yapmıştın. Öyle yani:17:

:1::1:ay niye bu kadar zahmet ettinki dedigim gibi genele yazdim ben o yaptigin espiyiriye bende guldum bana neden yalan soyliyesinki oyle birsey dusunmedim zaten sadece ne bileyim simdiki zamanda herkes biliyo atlet badileri ondan sey ettim yoksa baska bir amacim yoktu:34:

Zeboş lagos ne? Toplumsal içerikli mesajından bir bu aklıma takıldı, cahilliğimi çaktırmadan googledan öğreneyim dedim ama lagos diyince nijerya sahillerini gösteriyor sırf hain Google :9:

hahaha :60:aynen bende merak edip yazdim resimler cikti sehir :27::27:

:1:
Alemsiniz bende lagos ne anlamamıştım, demek google amca şehir diyor...

Bahsedilen Lacoste tişörtler ise onlar kısa kollu oluyor genelde yaw pek açık değil ki :44:

Zebos gelsinde açıklasın bakalım lagos neymiş :9:

:1::1:ay niye bu kadar zahmet ettinki dedigim gibi genele yazdim ben o yaptigin espiyiriye bende guldum bana neden yalan soyliyesinki oyle birsey dusunmedim zaten sadece ne bileyim simdiki zamanda herkes biliyo atlet badileri ondan sey ettim yoksa baska bir amacim yoktu:34:

Estağfurullah ne zahmeti, her zaman bekleriz:42:

Başkası yapınca kızıyorsam ben de yapmam, yaptığımın düşünülmesini de istemem. Öyle yani:34:

Topikte tartışma, konu dışı mesaj, içerik silme ne ararsanız var, kuralları hiçe sayan tüm yorumlar uyarı almıştır, uyarısının haksız yere verildiğini düşünen varsa Kazen'e inceletebilir...

Ben bu annelere, babalara anlam veremiyorum?
Yasakladıkca daha kötü oluyor, kimi kız hem istemez, hemde ailesi giydirmez zaten ama kimisi de hevesli olur, giymek ister iste o zaman sorun baslar, yasaklar tatlı gelir benim bir arkadas aynen böyle askılı, kolsuz vs. giyinir, evden cıkarken hırka giyer, gözden kaybolunca da cıkarırdı hırkasını eve girerken tekrar giyerdi. Böyle olması daha yakısıksız bence, izin vermiyor da sorun cözülüyor mu sanki?
:ssz:

Ben bu annelere, babalara anlam veremiyorum?
Yasakladıkca daha kötü oluyor, kimi kız hem istemez, hemde ailesi giydirmez zaten ama kimisi de hevesli olur, giymek ister iste o zaman sorun baslar, yasaklar tatlı gelir benim bir arkadas aynen böyle askılı, kolsuz vs. giyinir, evden cıkarken hırka giyer, gözden kaybolunca da cıkarırdı hırkasını eve girerken tekrar giyerdi. Böyle olması daha yakısıksız bence, izin vermiyor da sorun cözülüyor mu sanki?
:ssz:

Kesinlikle katılıyorum. Yasaklar çok cazip geliyor. Hem izin vermeyince sadece sözlerini geçirdiklerini zanneden aileler var. Aileler biz izin vermezsek bizden habersiz yapar bizimde haberimiz olmaz sözümüzü geçirdik zannederiz diye düşünmüyor. Bu kıza belirli bi harçlık veriliyordur eli ayağıda var parasını biriktirip gider alır istediğini evden çıkarken de üzerine bir ceket giyer çıktıktan sonrada açılır saçılır. Ama böyle düşünemiyorlar işte.

niye direkt giyemiyorki
ben anlamıyorum, hiçte yakıştırmıyorum atletin altına yarım kol veya uzun kol giysiler giyenleri
hiç giymesinler daha iyi o atleti..

ben sadece atlet giyiyorum, bodysiz bolerosuz

mesela böyle

Eki Görüntüle 443249

nebiliyim canım ben sanırım annesi izin vermiyor.giymek için birkaç yol istiyor.

carrie ve zeboş'a katılmakla birlikte şunu merak ediyorum ;

aileniz izin vermiyorsa bir dünya body çeşidi varken ne diye izin vermediklerini giymek için

çözüm arıyorsunuz??

açıkçası kötü duruyor.ya sadece o bodyi giyin yada ailenizin izin verdiği ölçüde giyinin.

hakikaten entersan bir toplumuz,herkesin giyebileceği tarzda kıyafetlerde var onları giymeyi deneseniz.

internette bi resim görmüştüm
bulursam eklicem buraya

kapalı bi kız atlet giymiş, alttanda uzun kollu body
alt tarafındada mini etek giymiş, alttanda uzun etek

:27:

ahanda buldum, bence o miniye hiç gerek yoktu, o atletede. alttaki etek baya hoştu

yani ne gerek vardı?? siz söyleyin!! ne gerek vardı???
$uuu.webp

Son düzenleme:
bulursam eklicem buraya

ahanda buldum, bence o miniye hiç gerek yoktu, o atletede. alttaki etek baya hoştu
Eki Görüntüle 444308

hadi üst neysede, cok begenmistir akleti:37:
ama alt :53: 2 etek üstüste hec fashionable deeel:23::89::86:

Kesinlikle katılıyorum. Yasaklar çok cazip geliyor. Hem izin vermeyince sadece sözlerini geçirdiklerini zanneden aileler var. Aileler biz izin vermezsek bizden habersiz yapar bizimde haberimiz olmaz sözümüzü geçirdik zannederiz diye düşünmüyor. Bu kıza belirli bi harçlık veriliyordur eli ayağıda var parasını biriktirip gider alır istediğini evden çıkarken de üzerine bir ceket giyer çıktıktan sonrada açılır saçılır. Ama böyle düşünemiyorlar işte.

Valla aynen öyle canım. diz kapağımın 4 parmak üzerinde bi etek giyiyim demiştim 16-17 yaşlarımda annem kıyameti koparmıştı.Ben de Feriha gibi çantama atıyodum, üst çatı katında boş bir yer vardı orda değiştiriyodum üstümü, öyle gidiyodum staja :ssz: artık giyebiliyorum ama, o yaşlarda daha bi farklı oluyo insan.23 yaşındayım şuan bi tek straplez ve ip askılı giyemiyorum... kendimi rahat hissedemiyorum içinde.

Valla aynen öyle canım. diz kapağımın 4 parmak üzerinde bi etek giyiyim demiştim 16-17 yaşlarımda annem kıyameti koparmıştı.Ben de Feriha gibi çantama atıyodum, üst çatı katında boş bir yer vardı orda değiştiriyodum üstümü, öyle gidiyodum staja :ssz: artık giyebiliyorum ama, o yaşlarda daha bi farklı oluyo insan.23 yaşındayım şuan bi tek straplez ve ip askılı giyemiyorum... kendimi rahat hissedemiyorum içinde.

ben ip askıda giyiyorum, askısızda giyiyorum, korse tarzı, yada tek askılı

Zeboş lagos ne? Toplumsal içerikli mesajından bir bu aklıma takıldı, cahilliğimi çaktırmadan googledan öğreneyim dedim ama lagos diyince nijerya sahillerini gösteriyor sırf hain Google :9:

hahaha :60:aynen bende merak edip yazdim resimler cikti sehir :27::27:

eee ben de merak ettim şincik nolcek :27:

biri bu cahalları çok acil aydınlatsın litfen ama
:18::18::18:

ironi yani dalga gecti gibi birsey oluyor ay anlatamadim simdi tam aciklamasini,
yani vurgu yapti gibi birsey amaaan kendi gelsin aciklasin zeboooooooooos:36:

:1:
Alemsiniz bende lagos ne anlamamıştım, demek google amca şehir diyor...

Bahsedilen Lacoste tişörtler ise onlar kısa kollu oluyor genelde yaw pek açık değil ki :44:

Zebos gelsinde açıklasın bakalım lagos neymiş :9:

:9::1::1:

bunu giyip altına kotta gydiniz mi süper oluyor. tabi bende baskılı, pullu çeşitleride var. yazın tatilde alta mini şort felan:23:

diri ficuduma çok yakışıyor:23: parıltılı vücut losyonuda sürün :12: işte kızlar bu:

:9::1::1:

bunu giyip altına kotta gydiniz mi süper oluyor. tabi bende baskılı, pullu çeşitleride var. yazın tatilde alta mini şort felan:23:

diri ficuduma çok yakışıyor:23: parıltılı vücut losyonuda sürün :12: işte kızlar bu:

çok hoş
bendede var bunlardan
:3:

yoksam yeni tarzmı yaratmak istedi :27:

yeni sokak modasi :37::12:
bende pantolonumun üstüne short giycem:108:

ay hatirlayaniniz varmi bi ara 90 larda herkes patnolonun üzerine mini etek giyiyordu:2: hatta etek pantolon dikilmis biarada da satiliyordu:25:, hic giymedim cok igrenc, ne modaydi be :27:

bulursam eklicem buraya

yani ne gerek vardı?? siz söyleyin!! ne gerek vardı???
Eki Görüntüle 444308

Kapalı arkadaşlarım yanlış anlamasın ama bu tarz giyinen kapalıları gördükçe ben daha kapalıyım bunlar yarı kapalı diyorum.Hani dinimizde gösteriş dikkat çekme vs. yoktu?

yeni sokak modasi :37::12:
bende pantolonumun üstüne short giycem:108:

ay hatirlayaniniz varmi bi ara 90 larda herkes patnolonun üzerine mini etek giyiyordu:2: hatta etek pantolon dikilmis biarada da satiliyordu:25:, hic giymedim cok igrenc, ne modaydi be :27:

olmadı züüppppeerrrrman gibi donlarımızı pantolonun üstünden giyelim :27:

Bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu...Komik olmuş,kız hiç aynaya bakmamış mı yahu?Madem kendinle çelişiyorsun açık mısın,kapalı mı bilelim. ://
Ben İzmirliyim,giyim kuşamda rahatızdır biz,çünkü insanları yeterince medeni.İnsanın kılık kıyafetinin sınırlandırılması çok aşağılayıcı bir durum bence.İstanbul'da bazı semtlerde giy giyebilirsen.Öküz gibi bakıyorlar.Hoş normal giyinsen de aynılar...

Back
X