Yok canım ben senin dediğin durum içine girdiğimi sanmıyorum, çünkü o bahsettiğin "dalga geçip bezdirme" filmini çok izledim, bunu yapanlara da çok kızdım. Genelde başrol oyuncuları kimler onları da iyi bilirim. Peşpeşe 2 mesaj yazmıştım gördüysen, ben konuları sekmelerde açıyorum, bu konuyu tıkladığımda ve okuduğumda hiç mesaj yoktu, aklıma geleni daha doğrusu gelemeyeni yazdım. Mesajım yayınlanıp sayfa güncellendiğinde ise diğer yorumları gördüm o zaman jeton düştü.
Ha ille de "nasıl anlamazsın" diyorsan, ben 18 yaşıma kadar öyle genç kızların giydiği cicikli bicikli çamaşırlardan giyemedim, çünkü kirli sepeti annemin egemenliğindeydi, yıkansalar haşat olurdular ki annem giyemeyeyim isterdi aldırmazdı zaten, sentetik kumaş yasağı vardı bize anlayacağın. Yukardaki bir arkadaşa da yazmıştım, anneciğim bembeyaz, teyze işi iç çamaşırlarım haricinde aldığım ilk sütyeni yanlış yıkayarak yamultmuştu. Ha ben burada sana neden hayatımı anlatıyorum diye merak edersen, bunlar benim deneyimim, kişi kendinden bilir işi hesabı ben bunları düşündüm. Sen düşünemeyebilirsin ama yalan borcum yok, başka konularda ortaya atlayıp gereksiz bir detayla konu sahibini bozmuşluğum da yok.
Son olarak konu sahibi arkadaşım, ben senle dalga geçmedim, senin alındığını da düşünmedim açıkçası çünkü "beni güldürdün" tarzı bir yorum yapmıştın. Öyle yani![]()