• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O cicili bicili atletlere izin yok !! :(

Bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu...Komik olmuş,kız hiç aynaya bakmamış mı yahu?Madem kendinle çelişiyorsun açık mısın,kapalı mı bilelim. ://
Ben İzmirliyim,giyim kuşamda rahatızdır biz,çünkü insanları yeterince medeni.İnsanın kılık kıyafetinin sınırlandırılması çok aşağılayıcı bir durum bence.İstanbul'da bazı semtlerde giy giyebilirsen.Öküz gibi bakıyorlar.Hoş normal giyinsen de aynılar...

Canım ben de İzmirliyim ama İzmir de de aynı şekilde semt olayı var.Bi de bu şehirden ziyade aileyle alakalı bi durum bu.Yani izin vermeme olayına istinaden söylüyorum.Nasıl alıştırırsak öyle gider hesabı :61:

Canım ben de İzmirliyim ama İzmir de de aynı şekilde semt olayı var.Bi de bu şehirden ziyade aileyle alakalı bi durum bu.Yani izin vermeme olayına istinaden söylüyorum.Nasıl alıştırırsak öyle gider hesabı :61:

İzmir'de Karşıyaka,Bostanlı,Alsancak benim mekanlarım,oralarda çok rahatım.O dediğiniz semtleri bilemedim. :S Ama doğrudur.Şehir de çok öenmli aslında ,Konya'ya gittim hiç rahat edemedim,farklıydı.Antlaya'ya gittim ,İzmir gibi rahattı.Kimse kimseye sataşmıyordu.Doğal bir olgu olarak karşılanınca insanlar da sapık sapık bakmıyor haliyle.

İzmir'de Karşıyaka,Bostanlı,Alsancak benim mekanlarım,oralarda çok rahatım.O dediğiniz semtleri bilemedim. :S Ama doğrudur.Şehir de çok öenmli aslında ,Konya'ya gittim hiç rahat edemedim,farklıydı.Antlaya'ya gittim ,İzmir gibi rahattı.Kimse kimseye sataşmıyordu.Doğal bir olgu olarak karşılanınca insanlar da sapık sapık bakmıyor haliyle.

Otogara falan rahat gidemiyosun ama :34: ucube gibi bakıyolar.Evet Antalyada basmalı fistanlıysan çok bakıyolar sadece :1: Ispartada geçti benim öğrencilik dönemlerim.O taraflar yobazistan sınırlarına giriyor :61:

yeni sokak modasi :37::12:
bende pantolonumun üstüne short giycem:108:

ay hatirlayaniniz varmi bi ara 90 larda herkes patnolonun üzerine mini etek giyiyordu:2: hatta etek pantolon dikilmis biarada da satiliyordu:25:, hic giymedim cok igrenc, ne modaydi be :27:

aa 90lar mı ben doğmamıştım bile:37: hakkaten iğrençti

bende altta süper mini, üste pardesü giycem. nassıl:28:

kim ne giyerse giysin yakıştırmak çok önemli

hele ki kıyafetinden dolayı birisini yargılamak çok kötü

Otogara falan rahat gidemiyosun ama :34: ucube gibi bakıyolar.Evet Antalyada basmalı fistanlıysan çok bakıyolar sadece :1: Ispartada geçti benim öğrencilik dönemlerim.O taraflar yobazistan sınırlarına giriyor :61:

Valla istanbuldan daha yobaz bi yer görmedim ben ,konyada falan hiç kısakollu giyindim diye otobüsten indirildiğimi hatırlamıyorum ama istanbulda başıma geldi.

internette bi resim görmüştüm
bulursam eklicem buraya

kapalı bi kız atlet giymiş, alttanda uzun kollu body
alt tarafındada mini etek giymiş, alttanda uzun etek

:27:

ahanda buldum, bence o miniye hiç gerek yoktu, o atletede. alttaki etek baya hoştu

yani ne gerek vardı?? siz söyleyin!! ne gerek vardı???
Eki Görüntüle 444308

carrie sen bu resmi yanlış çözümlemişsin.
İki tane kız arka arkaya duruyorlar.
Arkadaki mini giymiş ama bacakları yok.Havada uçar vaziyette duruyor.Ecinni falan da olabilir.
Öndekinin üst tarafı yok ya da kafası tam bilemedim şimdi.
Şaşı bak şaşır:9:

internette bi resim görmüştüm
bulursam eklicem buraya

kapalı bi kız atlet giymiş, alttanda uzun kollu body
alt tarafındada mini etek giymiş, alttanda uzun etek

:27:

ahanda buldum, bence o miniye hiç gerek yoktu, o atletede. alttaki etek baya hoştu

yani ne gerek vardı?? siz söyleyin!! ne gerek vardı???
Eki Görüntüle 444308

hevesi var ama giydirmiyorlar onlarda bu sekilde uyguluyor ki ben anlamıyorum evden cıkarken demiyormu anne baba kızım bu ne hal diye hani acık olsa okdr dikkat cekmez ama kapalı olunca daha dikkat cekiyor:26: gerci acıkda olsa o altaki beyaz etek feci goze batıyor..

Son düzenleme:
carrie sen bu resmi yanlış çözümlemişsin.
İki tane kız arka arkaya duruyorlar.
Arkadaki mini giymiş ama bacakları yok.Havada uçar vaziyette duruyor.Ecinni falan da olabilir.
Öndekinin üst tarafı yok ya da kafası tam bilemedim şimdi.
Şaşı bak şaşır:9:

doğru diyosun
bi göz doktoruna gitmem lazım yakın zamanda :60: :60:

hata bizde canım, napak...körüz :60:

Son düzenleme:
hevesi var ama giydirmiyorlar onlarda bu sekilde uyguluyor ki ben anlamıyorum evden cıkarken demiyormu anne baba kızım bu ne hal diye hani acık olsa okdr dikkat cekmez ama kapalı olunca daha dikkat cekiyor:26: gerci acıkda olsa o altaki beyaz etek feci goze batıyor..

evet.. yani tabiki herkes istediği gibi giyinir ama insan insan kendine yakıştırmalı giydiği şeyi
böyle giyinerek, açıkta olsa kapalıda olsa çok dikkat çeker..ama dediğin gibi açık olsaydı o kadar dikkat çekmezdi

Toplum mühendisliğinin başarıya ulaştığı noktadayız. Uzun konular bunlar ama işte konuyu açan gencecik kız mesela içinden geleni giyebilmek için binbir yol arayıp çırpınıyorsa çok da bağımsız değil birbirinden bunlar. Söyleyecek çok şey var ama bu sitede de maalesef bir noktada susmak zorundayız "kafir kemalistler" olarak.

Son düzenleme:
:9::1::1:

bunu giyip altına kotta gydiniz mi süper oluyor. tabi bende baskılı, pullu çeşitleride var. yazın tatilde alta mini şort felan:23:

diri ficuduma çok yakışıyor:23: parıltılı vücut losyonuda sürün :12: işte kızlar bu:

capraz badi deseydin ya lagos neymis :9::9:bendede var bunlardan allisindan pullusundan :27:

Back
X