O cicili bicili atletlere izin yok !! :(

bana sadece ıspartayı kastediyosun gibi geldi o yüzden sinirlendim canım biraz. bide yobazlık kelimesi itici geliyo bana.:31:

Yok canım, olur mu öyle şey.Ben severim Ispartanın insanını.Zaten halen görüştüğüm insanlar var.O kadar rahattım ki orda, hayatımı devam ettirmeye gidicem yine o taraflara.:34:Giyim konusunda dediğim gibi merkezlerde sıkıntı yok da ilçeler problem.Yani Afyon o konuda daha abartmış durumda.Sultandağı nda bi arkadaşım okuyor, kadınlar taşlamışlar defolun gidin burdan kocalarımızı elimizden alcanız diye. :ssz:

Canım atletten kastın askılı bluz mu? Cidden anlamadım, soruyorum ona göre cevap vereceğim çünkü atlet ile askılı bluz arasında çok fark vardır. Atlet askılı bluze göre daha açık olabilir, bazı atletlerin sırt kısmı sütyen kopçası görünecek şekilde açık olur, kiminin göğüs kısmı çok açık olur. Ama askılı bluzler biraz daha kapalı olur.

Neyse askılı bluze göre yorum yapayım ben;
Annen eğer göğüs bölgesi açık diye izin vermiyorsa ona göre bir bluz bulmalısın, kimin ön kısmı baya kapalı oluyor.
Sorun omuz kısmının açık olmasıysa o konuda hiç bir şey diyemem, zira bu sıcaklarda malum durumlarda koltuk altım gözükmesin diye tişort giymek bile işkence gibi geliyor.
Yaşadığın yere göre de değişir tabi, bazı yerlerde askılı bluz giymek cesaret ister. Eğer öyle bir yerde yaşamıyorsan kendini boş yere sıkma. Annenle konuş bu durumu.

Bu arada bazı arkadaşlar tişort üstüne giy demiş, ben kendi fikrimi belirteyim; oldum olası sevmemişimdir tişort üstüne askılı bluz kombinini. Hadi görüntüsünü geçtim bu sıcaklarda tek kat bluzü fırlatıp atası geliyor insanın. :27:

Arkadaşlar tamam konu kapanmıştır.. $292287_362044527177973_936747100_n.webp$b-012-e1309455709813.webp$Picture_7.webp

Ben bunları demiştim ama sanırım evlıler fantazi iç çamasırlarından anladılar. Bunları butiklerde çarsıda pazarda gorebılırsınız belki tam anlatamadım ama bunu dalgaya vurmanız hiç hoş değil. !!!

Arkadaşlar tamam konu kapanmıştır..Eki Görüntüle 444638 Eki Görüntüle 444639 Eki Görüntüle 444640

Ben bunları demiştim ama sanırım evlıler fantazi iç çamasırlarından anladılar. Bunları butiklerde çarsıda pazarda gorebılırsınız belki tam anlatamadım ama bunu dalgaya vurmanız hiç hoş değil. !!!

Göbeği açık olan ilk ikisi çok güzelmiş, ben o tarz kısa bol bluzleri içine zıt renginde dar atletle giyiyorum, kimseyi pörtlemiş göbeğime maruz bırakmıyım diye, bence öylede giyilebilir

Son düzenleme:

Ben bu sekil demistim. Iki sade renk ust uste giyebilirsin. O bastakileri de kolsuz ya da normal kot ceketle giyebilirsin. $1.webp$2.webp$3.webp$4.webp

Yok canım, olur mu öyle şey.Ben severim Ispartanın insanını.Zaten halen görüştüğüm insanlar var.O kadar rahattım ki orda, hayatımı devam ettirmeye gidicem yine o taraflara.:34:Giyim konusunda dediğim gibi merkezlerde sıkıntı yok da ilçeler problem.Yani Afyon o konuda daha abartmış durumda.Sultandağı nda bi arkadaşım okuyor, kadınlar taşlamışlar defolun gidin burdan kocalarımızı elimizden alcanız diye. :ssz:

yuhh artıkk:30::30:

işte ilçeden ilçeyede değişiyo bu olay. istanbulun bile belli kesimleri öyle. bazı yerlerde açıkları dışlıyolar. bazı yerlerde kapalıları. insanları anlamak çok zorlaştı artık.:31:

Eeee kızlar sizler uyarı falan almadınız mı? haberiniz olsun her an uyarı alabilirsiniz
ben aşağıdaki mesajımdan uyarı aldım, çok şaşırdım. Carrie nin eklediği resme de diyeceklerim var ama artık yorum yapmaktan korkuyorum :14:
ben de uyarı aldım:17:
Yüzücü model kızlar o ,lagos değil. :)) :1:

üçgen vücut badisi de denebilir:27:

buna da uyarı gelmese bari:9::9::9::9::27:

Ayrıca yobazistana Ispartayı değil, Konya ve Afyonu da dahil ederek söyledim.Arkadaş Konyadan bahsetmişti.Ben de aslen Afyonluyum mesela.Isparata dan da halen görüştüğüm insanlar var.Afyonluyum ve 20 senedir İzmirde yaşıyorum ama yobazlık olayını henüz benim ailem bile aşmış değil ::31:

Konyanın da adı çıkmış dokuza inmez sekize.Türkiyenin diğer şehirlerinde nasıl yaşıyorsanız orada da öyle yaşarsınız.Nefret ediyorum ya insanların kulaktan kulağa yalan yanlış söylemlerle bir şehirive insanlarını böyle karalayıvermelerine.Eğer yabancı arkadaşlarınız varsa avrupadan falan işte onlar da Türkiyeden hiç olmadığı şekilde bahsederler ağzınız açık kalırsınız.Oha böyle mi biliyosun bizim ülkemizi diye.İşte bir konyalı olarak aynen benim de ağzım açık kalıyor böyle söylemler karşısında.Konyada askılı da giyersin rock-bar a da gidersin.Kimse de bişey demez.Aynı istanbulda fatih gibi semtler nasıl varsa orada da var,her şehirde o tip yerlere gitmezsin zaten de gitmek zorunda kalırsan belki dikkat edersin ben mesela istanbulda fatih e gitmek istemiyorum bir daha özellikle çarşamba semtine .Allah göstermesin.

Konyanın da adı çıkmış dokuza inmez sekize.Türkiyenin diğer şehirlerinde nasıl yaşıyorsanız orada da öyle yaşarsınız.Nefret ediyorum ya insanların kulaktan kulağa yalan yanlış söylemlerle bir şehirive insanlarını böyle karalayıvermelerine.Eğer yabancı arkadaşlarınız varsa avrupadan falan işte onlar da Türkiyeden hiç olmadığı şekilde bahsederler ağzınız açık kalırsınız.Oha böyle mi biliyosun bizim ülkemizi diye.İşte bir konyalı olarak aynen benim de ağzım açık kalıyor böyle söylemler karşısında.Konyada askılı da giyersin rock-bar a da gidersin.Kimse de bişey demez.Aynı istanbulda fatih gibi semtler nasıl varsa orada da var,her şehirde o tip yerlere gitmezsin zaten de gitmek zorunda kalırsan belki dikkat edersin ben mesela istanbulda fatih e gitmek istemiyorum bir daha özellikle çarşamba semtine .Allah göstermesin.

Cidden mı yahu? Konya'da bı süre zaman geçirmiş biri olarak bana da fazla kapalı gelmişti, tanıdığım dışardan gelen herkes durumdan, çocuklarına aşırı dini bir eğitim veriliyor olmasından rahatsızdı, rockbar filan hak getire bayağı ünlü bir otelin barına gittik bir gece, çok anormaldi diğer gece çıkma deneyimlerime göre.

Sonuç olarak hala her gece Konya'da olmaktan, orada gidecek bir yeri olmadığından, istediğini giyemediğinden vs. Bahseden bir ablası olan bir kardeş olarak, o askılı giyilmen yada rockbar olan adresleri istiyorum, biraz sevinsin yahu hiç olmazsa ablam.

Son düzenleme:
Arkadaşlar tamam konu kapanmıştır..Eki Görüntüle 444638 Eki Görüntüle 444639 Eki Görüntüle 444640

Hala bu konu mu devam ediyor? Bak yukarıda bir mesajda uzun uzun açıklamıştım, kusura bakma da dedim. Senle dalga falan geçmedim, basit bir espriydi ki diğer yorumları okuyup askılı olduğunu anladığımda sana öneri de verdim, hatta bazı arkadaşların sırf beni eleştirmek için zahmet edip yorum yaptıkları ama konuya yönelik öneride bulunmamalarına rağmen, sevgili tweety de bilir. Zaten kendisi de beni eleştirip üzdü, hani ilk taşı günahsızlar atsın denir ya o mesele:31::27:

Bir uyarı, hatta ceza daha alacağım belki ama, "konu dışı içerik" ten uyarı aldığım mesajı da yazayım:
O halde ben susayım en iyisi:110:

Hayır susmayıp konuşmaya devam etsem daha mı iyiymiş diye düşündüm:27: Konu dışı içerikten ceza alacak çok daha güzel mesajlarım vardı halbuki:99:

Son düzenleme:
Hala bu konu mu devam ediyor? Bak yukarıda bir mesajda uzun uzun açıklamıştım, kusura bakma da dedim. Senle dalga falan geçmedim, basit bir espriydi ki diğer yorumları okuyup askılı olduğunu anladığımda sana öneri de verdim, hatta bazı arkadaşların sırf beni eleştirmek için zahmet edip yorum yaptıkları ama konuya yönelik öneride bulunmamalarına rağmen, sevgili tweety de bilir. Zaten kendisi de beni eleştirip üzdü, hani ilk taşı günahsızlar atsın denir ya o mesele:31::27:

ama gunahimi aliyorsun ben direk seni kasttetmedim ki :14::14:
hatta oneridede bulundum :40:

ironi ne ki gıııııı :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ayy delirdim bu akşam altıma etcem :60::60::60::60::60:

ironi yani dalga gecti gibi birsey oluyor ay anlatamadim simdi tam aciklamasini,
yani vurgu yapti gibi birsey amaaan kendi gelsin aciklasin zeboooooooooos:36:

herkes yazmis neden uyari aldigini bende yaziyim dedim arkadasa verdigim cevaptan dolayi uyari almisim sanirim konu disi mesaj konumuna giriyorum...:12:

Cidden mı yahu? Konya'da bı süre zaman geçirmiş biri olarak bana da fazla kapalı gelmişti, tanıdığım dışardan gelen herkes durumdan, çocuklarına aşırı dini bir eğitim veriliyor olmasından rahatsızdı, rockbar filan hak getire bayağı ünlü bir otelin barına gittik bir gece, çok anormaldi diğer gece çıkma deneyimlerime göre.

Sonuç olarak hala her gece Konya'da olmaktan, orada gidecek bir yeri olmadığından, istediğini giyemediğinden vs. Bahseden bir ablası olan bir kardeş olarak, o askılı giyilmen yada rockbar olan adresleri istiyorum, biraz sevinsin yahu hiç olmazsa ablam.

Büyük ihtimal ablan kampüs civarındaki bosna mahallesinde oturuyordur veya orada yurtta kalıyordur ve uzak diye hiç şehir merkezine inmiyordur.Uzak dediysem de istanbula göre falan normal bi mesafe.
Benim çalıştığım işyerinde de bi kız vardı ilk işe başladığım zamanlar ,İstanbul'da tiyatroya gitmiştik de bana 'ay ben çok bunalmıştım 4 yıldır falan' muhabbeti yapıyo hangi şehirdeydin dedim konyadaydım dedi.E dedim tabi konyada tiyatro biletini 1 ay önce almak lazım çünkü yer kalmıyodu di mi falan dedim bilmem diyo tiyatro neredeydi diyo.4 sene kalmış üniversite öğrencisi ve devlet tiyatrosu nerde bilmiyo hiç gitmemiş gitmediği gibi de öğrenmemiş.
Ablana tavsiyem biraz şehir merkezinde dolaşsın.

Back
X