• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O cicili bicili atletlere izin yok !! :(

Eeee kızlar sizler uyarı falan almadınız mı? haberiniz olsun her an uyarı alabilirsiniz
ben aşağıdaki mesajımdan uyarı aldım, çok şaşırdım. Carrie nin eklediği resme de diyeceklerim var ama artık yorum yapmaktan korkuyorum :14:

:1:
Alemsiniz bende lagos ne anlamamıştım, demek google amca şehir diyor...

Bahsedilen Lacoste tişörtler ise onlar kısa kollu oluyor genelde yaw pek açık değil ki :44:

Zebos gelsinde açıklasın bakalım lagos neymiş :9:

Eeee kızlar sizler uyarı falan almadınız mı? haberiniz olsun her an uyarı alabilirsiniz
ben aşağıdaki mesajımdan uyarı aldım, çok şaşırdım. Carrie nin eklediği resme de diyeceklerim var ama artık yorum yapmaktan korkuyorum :14:

evet msj da birşey yok niye uyarı almışsınki :1:

internette bi resim görmüştüm
bulursam eklicem buraya

kapalı bi kız atlet giymiş, alttanda uzun kollu body
alt tarafındada mini etek giymiş, alttanda uzun etek

:27:

ahanda buldum, bence o miniye hiç gerek yoktu, o atletede. alttaki etek baya hoştu

yani ne gerek vardı?? siz söyleyin!! ne gerek vardı???
Eki Görüntüle 444308

:53:cok cirkin ve bicimsiz bir gorunum.
savalli kizlar, hevesleniyorlar:26:, ben olsam evin icinde boyle giyinirdim yada, odamda cok hevesleniyorsam:44:

Bu arada bende, uzun eteklere hevesleniyorum bir kac aydir:27: cok moda suan:51:

internette bi resim görmüştüm
bulursam eklicem buraya

kapalı bi kız atlet giymiş, alttanda uzun kollu body
alt tarafındada mini etek giymiş, alttanda uzun etek

:27:

ahanda buldum, bence o miniye hiç gerek yoktu, o atletede. alttaki etek baya hoştu

yani ne gerek vardı?? siz söyleyin!! ne gerek vardı???
Eki Görüntüle 444308

Kapalılar için o kadar çok güzel kombinler var ki artık açık insanlarda bile eteklerden görüyorum. Devir değişti artık eskiden kapalılar için çok seçenekler yoktu yada modern kıyafetler kombinler yoktu. Şimdi ise hem tesettüre uygun hemde çok güzel pardesüler etekler harika kombinler var. Bu fotodaki bayanın görüntüsü ise çok itici gerçektende ayrıca da zorla kapanmış gibi bi havası var :77:

sana uyarı verecekleri varmış da bahane arıyorlarmış bence:))

ayrıca o resme gerçekten inandınız mı? ya oynanmıştır resimle ya da dalgasına kendileri çekmişlerdir bence.
Hem o resim gerçek bile olsa bi kadını arkadan çekmek,hem de otobüste-doğal halindeyken...sapkınlık yani!
Öyle giyinen-belki heves eden,belki de kendini güzel sanan kadını kınayacağınıza bi genç kızı gizli gizli popodan çekenleri-bi de bu şekilde internete verenleri kınayın bence,utanması gerekenler onlar.

ayrıca o resme gerçekten inandınız mı? ya oynanmıştır resimle ya da dalgasına kendileri çekmişlerdir bence.
Hem o resim gerçek bile olsa bi kadını arkadan çekmek,hem de otobüste-doğal halindeyken...sapkınlık yani!
Öyle giyinen-belki heves eden,belki de kendini güzel sanan kadını kınayacağınıza bi genç kızı gizli gizli popodan çekenleri-bi de bu şekilde internete verenleri kınayın bence,utanması gerekenler onlar.

La havle...
Benim kınadığımı nereden biliyorsunuz? yorum bile yapmadım ki...

Son düzenleme:

ben bişi anlamadım
neden uyarı aldın?:53:

poposunu çekmedilerki
boy resmini çekmişler
ayrıca kızın yüzü gönümüyor
ayrıca açık ortamda çekilmiş resim
kız öyle dışarı çıkmayı göze almışsa herşeyi göze almıştır... resime çekilmeyi bile

bence bu resim gerçek

poposunu çekmedilerki
boy resmini çekmişler
ayrıca kızın yüzü gönümüyor
ayrıca açık ortamda çekilmiş resim
kız öyle dışarı çıkmayı göze almışsa herşeyi göze almıştır... resime çekilmeyi bile

bence bu resim gerçek

tabi ki gerçek, neler neler görüyoruz dışarda...

Aynen bende ilk uyarımı bu topicte aldım, çok şaşkınım ::1: Buarada carrie nin eklediği fotoğrafın fotoshop olduğunu düşünüyordum, anneme gösterdim, o da dikkat çekmeye çalışan bir travesti olduğunu özellikle öyle giyinmiş olabileceğini filan söyledi :9:

Son düzenleme:
Kapalılar için o kadar çok güzel kombinler var ki artık açık insanlarda bile eteklerden görüyorum. Devir değişti artık eskiden kapalılar için çok seçenekler yoktu yada modern kıyafetler kombinler yoktu. Şimdi ise hem tesettüre uygun hemde çok güzel pardesüler etekler harika kombinler var. Bu fotodaki bayanın görüntüsü ise çok itici gerçektende ayrıca da zorla kapanmış gibi bi havası var :77:

Kesinlikle.:61: Bazı kapalılar var ki imrenerek bakıyorum.Nasıl da yakıştırıyorlar hele bide bazıları.Evet.Bu kız gibi giyinenler böyle biraz davetkar da gözükmüyo değil...

Son düzenleme:
Otogara falan rahat gidemiyosun ama :34: ucube gibi bakıyolar.Evet Antalyada basmalı fistanlıysan çok bakıyolar sadece :1: Ispartada geçti benim öğrencilik dönemlerim.O taraflar yobazistan sınırlarına giriyor :61:

ıspartaya yobazistan demenize gerçekten anlam veremedim. ayrıca bi atlet olayı yobazlık konusuna nasıl geldi onuda anlamış değilim.

ayrıca bende yobazistan dediğiniz yere gttim aslen ıspartalıyım zaten. istediğimide giydim kimse hiç birşey demiyor. ayrıca kimse üstünüze atlamıyor. açık birşey giydiğinizde. :31::31::31::31::31:
siz kaç sene önce gittiniz oraya çok merak ettim ayrıca:31::31:

ıspartaya yobazistan demenize gerçekten anlam veremedim. ayrıca bi atlet olayı yobazlık konusuna nasıl geldi onuda anlamış değilim.

ayrıca bende yobazistan dediğiniz yere gttim aslen ıspartalıyım zaten. istediğimide giydim kimse hiç birşey demiyor. ayrıca kimse üstünüze atlamıyor. açık birşey giydiğinizde. :31::31::31::31::31:

Ben merkezde değildim canım.5700 nüfuslu bir ilçedeydim.Evet merkez o konuda rahat ama ilçeler aşamamışlar.2006 da gitmiştim.O kadar aşamamışlar ki çarşıda sınıfından bir erkekle gezmen o akşam o çocuğun halk tarafından dövülmesine kadar gidiyordu. :34:

Ben merkezde değildim canım.5700 nüfuslu bir ilçedeydim.Evet merkez o konuda rahat ama ilçeler aşamamışlar.2006 da gitmiştim.O kadar aşamamışlar ki çarşıda sınıfından bir erkekle gezmen o akşam o çocuğun halk tarafından dövülmesine kadar gidiyordu. :34:

hangi ilçedeydin canım sen:44:

Ayrıca yobazistana Ispartayı değil, Konya ve Afyonu da dahil ederek söyledim.Arkadaş Konyadan bahsetmişti.Ben de aslen Afyonluyum mesela.Isparata dan da halen görüştüğüm insanlar var.Afyonluyum ve 20 senedir İzmirde yaşıyorum ama yobazlık olayını henüz benim ailem bile aşmış değil ::31:

Ayrıca yobazistana Ispartayı değil, Konya ve Afyonu da dahil ederek söyledim.Arkadaş Konyadan bahsetmişti.Ben de aslen Afyonluyum mesela.Isparata dan da halen görüştüğüm insanlar var.Afyonluyum ve 20 senedir İzmirde yaşıyorum ama yobazlık olayını henüz benim ailem bile aşmış değil ::31:

bana sadece ıspartayı kastediyosun gibi geldi o yüzden sinirlendim canım biraz. bide yobazlık kelimesi itici geliyo bana.:31:

bende giyemiyorum o atletlerden eşim izin vermiyor.hepsinin göğüs dekoltesi var haliyle izin yok.çokda önemli değil sende takma kafana,hrkes uçurumdan atlasa sendemi atlayacaksın.atlet yerine kolsuz bluz giyebilirsin.

Back
X