bana sadece ıspartayı kastediyosun gibi geldi o yüzden sinirlendim canım biraz. bide yobazlık kelimesi itici geliyo bana.
Atlet dediğin içine giyilir zaten arkadaşım, onu nasıl tek giyicen ki?
Ha bir istisnası var tabii, hani pikniklerde döşü möşü kıllı amcalar atletle takılırlar, o da pek özenilesi bir durum değildir zaar.
Atlet dediğin içine giyilir zaten arkadaşım, onu nasıl tek giyicen ki?
Ha bir istisnası var tabii, hani pikniklerde döşü möşü kıllı amcalar atletle takılırlar, o da pek özenilesi bir durum değildir zaar.
Arkadaşlar tamam konu kapanmıştır..Eki Görüntüle 444638 Eki Görüntüle 444639 Eki Görüntüle 444640
Ben bunları demiştim ama sanırım evlıler fantazi iç çamasırlarından anladılar. Bunları butiklerde çarsıda pazarda gorebılırsınız belki tam anlatamadım ama bunu dalgaya vurmanız hiç hoş değil. !!!
Ben bunları demiştim ama sanırım evlıler fantazi iç çamasırlarından anladılar. Bunları butiklerde çarsıda pazarda gorebılırsınız belki tam anlatamadım ama bunu dalgaya vurmanız hiç hoş değil. !!!
Yok canım, olur mu öyle şey.Ben severim Ispartanın insanını.Zaten halen görüştüğüm insanlar var.O kadar rahattım ki orda, hayatımı devam ettirmeye gidicem yine o taraflara.Giyim konusunda dediğim gibi merkezlerde sıkıntı yok da ilçeler problem.Yani Afyon o konuda daha abartmış durumda.Sultandağı nda bi arkadaşım okuyor, kadınlar taşlamışlar defolun gidin burdan kocalarımızı elimizden alcanız diye.
ben de uyarı aldımEeee kızlar sizler uyarı falan almadınız mı? haberiniz olsun her an uyarı alabilirsiniz
ben aşağıdaki mesajımdan uyarı aldım, çok şaşırdım. Carrie nin eklediği resme de diyeceklerim var ama artık yorum yapmaktan korkuyorum
Yüzücü model kızlar o ,lagos değil. :))
bende uyari aldim konu disi mesajdan sanirim...
Ayrıca yobazistana Ispartayı değil, Konya ve Afyonu da dahil ederek söyledim.Arkadaş Konyadan bahsetmişti.Ben de aslen Afyonluyum mesela.Isparata dan da halen görüştüğüm insanlar var.Afyonluyum ve 20 senedir İzmirde yaşıyorum ama yobazlık olayını henüz benim ailem bile aşmış değil :
Konyanın da adı çıkmış dokuza inmez sekize.Türkiyenin diğer şehirlerinde nasıl yaşıyorsanız orada da öyle yaşarsınız.Nefret ediyorum ya insanların kulaktan kulağa yalan yanlış söylemlerle bir şehirive insanlarını böyle karalayıvermelerine.Eğer yabancı arkadaşlarınız varsa avrupadan falan işte onlar da Türkiyeden hiç olmadığı şekilde bahsederler ağzınız açık kalırsınız.Oha böyle mi biliyosun bizim ülkemizi diye.İşte bir konyalı olarak aynen benim de ağzım açık kalıyor böyle söylemler karşısında.Konyada askılı da giyersin rock-bar a da gidersin.Kimse de bişey demez.Aynı istanbulda fatih gibi semtler nasıl varsa orada da var,her şehirde o tip yerlere gitmezsin zaten de gitmek zorunda kalırsan belki dikkat edersin ben mesela istanbulda fatih e gitmek istemiyorum bir daha özellikle çarşamba semtine .Allah göstermesin.
Arkadaşlar tamam konu kapanmıştır..Eki Görüntüle 444638 Eki Görüntüle 444639 Eki Görüntüle 444640
O halde ben susayım en iyisi
Hala bu konu mu devam ediyor? Bak yukarıda bir mesajda uzun uzun açıklamıştım, kusura bakma da dedim. Senle dalga falan geçmedim, basit bir espriydi ki diğer yorumları okuyup askılı olduğunu anladığımda sana öneri de verdim, hatta bazı arkadaşların sırf beni eleştirmek için zahmet edip yorum yaptıkları ama konuya yönelik öneride bulunmamalarına rağmen, sevgili tweety de bilir. Zaten kendisi de beni eleştirip üzdü, hani ilk taşı günahsızlar atsın denir ya o mesele
ironi ne ki gıııııı
ayy delirdim bu akşam altıma etcem
ironi yani dalga gecti gibi birsey oluyor ay anlatamadim simdi tam aciklamasini,
yani vurgu yapti gibi birsey amaaan kendi gelsin aciklasin zeboooooooooos
Cidden mı yahu? Konya'da bı süre zaman geçirmiş biri olarak bana da fazla kapalı gelmişti, tanıdığım dışardan gelen herkes durumdan, çocuklarına aşırı dini bir eğitim veriliyor olmasından rahatsızdı, rockbar filan hak getire bayağı ünlü bir otelin barına gittik bir gece, çok anormaldi diğer gece çıkma deneyimlerime göre.
Sonuç olarak hala her gece Konya'da olmaktan, orada gidecek bir yeri olmadığından, istediğini giyemediğinden vs. Bahseden bir ablası olan bir kardeş olarak, o askılı giyilmen yada rockbar olan adresleri istiyorum, biraz sevinsin yahu hiç olmazsa ablam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?