Bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu...Komik olmuş,kız hiç aynaya bakmamış mı yahu?Madem kendinle çelişiyorsun açık mısın,kapalı mı bilelim. ://
Ben İzmirliyim,giyim kuşamda rahatızdır biz,çünkü insanları yeterince medeni.İnsanın kılık kıyafetinin sınırlandırılması çok aşağılayıcı bir durum bence.İstanbul'da bazı semtlerde giy giyebilirsen.Öküz gibi bakıyorlar.Hoş normal giyinsen de aynılar...
olmadı züüppppeerrrrman gibi donlarımızı pantolonun üstünden giyelim
olmadı züüppppeerrrrman gibi donlarımızı pantolonun üstünden giyelim
olar valla hem zaten donumda kirmizi
Canım ben de İzmirliyim ama İzmir de de aynı şekilde semt olayı var.Bi de bu şehirden ziyade aileyle alakalı bi durum bu.Yani izin vermeme olayına istinaden söylüyorum.Nasıl alıştırırsak öyle gider hesabı
İzmir'de Karşıyaka,Bostanlı,Alsancak benim mekanlarım,oralarda çok rahatım.O dediğiniz semtleri bilemedim. :S Ama doğrudur.Şehir de çok öenmli aslında ,Konya'ya gittim hiç rahat edemedim,farklıydı.Antlaya'ya gittim ,İzmir gibi rahattı.Kimse kimseye sataşmıyordu.Doğal bir olgu olarak karşılanınca insanlar da sapık sapık bakmıyor haliyle.
yeni sokak modasi
bende pantolonumun üstüne short giycem:108:
ay hatirlayaniniz varmi bi ara 90 larda herkes patnolonun üzerine mini etek giyiyordu:2: hatta etek pantolon dikilmis biarada da satiliyordu, hic giymedim cok igrenc, ne modaydi be
ben ip askıda giyiyorum, askısızda giyiyorum, korse tarzı, yada tek askılı
Otogara falan rahat gidemiyosun amaucube gibi bakıyolar.Evet Antalyada basmalı fistanlıysan çok bakıyolar sadece Ispartada geçti benim öğrencilik dönemlerim.O taraflar yobazistan sınırlarına giriyor
Valla istanbuldan daha yobaz bi yer görmedim ben ,konyada falan hiç kısakollu giyindim diye otobüsten indirildiğimi hatırlamıyorum ama istanbulda başıma geldi.
internette bi resim görmüştüm
bulursam eklicem buraya
kapalı bi kız atlet giymiş, alttanda uzun kollu body
alt tarafındada mini etek giymiş, alttanda uzun etek
ahanda buldum, bence o miniye hiç gerek yoktu, o atletede. alttaki etek baya hoştu
yani ne gerek vardı?? siz söyleyin!! ne gerek vardı???
Eki Görüntüle 444308
Valla istanbuldan daha yobaz bi yer görmedim ben ,konyada falan hiç kısakollu giyindim diye otobüsten indirildiğimi hatırlamıyorum ama istanbulda başıma geldi.
Cidddi mi? Gazetelerde haber diye okuduklarımız sıradan gündelik gerçekliğimiz haline geldi bile, desene...
internette bi resim görmüştüm
bulursam eklicem buraya
kapalı bi kız atlet giymiş, alttanda uzun kollu body
alt tarafındada mini etek giymiş, alttanda uzun etek
ahanda buldum, bence o miniye hiç gerek yoktu, o atletede. alttaki etek baya hoştu
yani ne gerek vardı?? siz söyleyin!! ne gerek vardı???
Eki Görüntüle 444308
carrie sen bu resmi yanlış çözümlemişsin.
İki tane kız arka arkaya duruyorlar.
Arkadaki mini giymiş ama bacakları yok.Havada uçar vaziyette duruyor.Ecinni falan da olabilir.
Öndekinin üst tarafı yok ya da kafası tam bilemedim şimdi.
Şaşı bak şaşır
hevesi var ama giydirmiyorlar onlarda bu sekilde uyguluyor ki ben anlamıyorum evden cıkarken demiyormu anne baba kızım bu ne hal diye hani acık olsa okdr dikkat cekmez ama kapalı olunca daha dikkat cekiyor:26: gerci acıkda olsa o altaki beyaz etek feci goze batıyor..
maalesef canım bak burada detaylı anlatmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/535481-hale-geldik-5.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?