• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O cicili bicili atletlere izin yok !! :(

ama gunahimi aliyorsun ben direk seni kasttetmedim ki :14::14:
hatta oneridede bulundum :40:

Ay ağlama üzülürüm:5: diyecem ama diyemiyorum, bir uyarı daha kapımda hazır gibi gibi. En iyisi susayım, ya da susmayayım. Konuşsam çare olmaz, sussam mune razı değil:27:

Sanırım bir kaç gün siteden uzak kalmaya ihtiyacım var:94:

Ay ağlama üzülürüm:5: diyecem ama diyemiyorum, bir uyarı daha kapımda hazır gibi gibi. En iyisi susayım, ya da susmayayım. Konuşsam çare olmaz, sussam mune razı değil:27:

Sanırım bir kaç gün siteden uzak kalmaya ihtiyacım var:94:

en iyisi arkama bakmadan kacmak :10::10::10::10::ssz::1:

demek ıstedığını şımdı gördüm

badı dıyelım bız kısaca atlet fanıla felan yanlış olmuş..

ama sorularımıza cevap vermemışsın, açık dıye mı ızın vermıyorlar,?

mesela o bol olanların ıçıne dar straplez badı gıyebılırsın

renk renk al onlardan, bazen bende bol askılı gıyınce karnım açık dolaşmıyım dıye onlardan gıyıyorum :44:

Geyik bölümü hariç, topiklerde konu içeriğinden uzak, konu dışı sayılan tüm yorumlar uyarı alır, uyarısının haksız olduğunu düşünenler aldığı uyarıyı Kazen'e inceletsin.
Hem konuyla alakasız yazıyorsunuz, hemde uyarı aldık diye hayıflanıyorsunuz, kuralları bilmeseniz bir nebze anlayacağım.

Konu içeriği:

Ya arkadaşlar ben annemle alışverişe çıktıgımda şöyle bi bakıyorum kıyafetlere sonra şu süslü püslü atletleri görüyorum bende alıp giymek istiyorum çok hoşuma gidiyor ama iste onu öyle tek giyinemeyecegımı adım gıbı bılıyorum. Pekı o atletlerı nasıl gıyınebılırım bana bı yol gösterin lütfeeeen..

bak bunu giydim
eşim biraz mırın kırın etti askılı diye ama .. :33: :33: :33: yaptım ona

$adsız.webp

Son düzenleme:
Back
X