o.çocuğu dedi eşim

Yanlış bir fikre neden saygı duyayım ki...
Feminizmle ilgili yazdıklarınız hatalı...
Gökyüzü kırmızı gibi bir şey..
Biri bana gökyüzü kırmızı dese saygı duymam. Niye duyayım? Basbaya hatalı bir bilgi...
Hayırdır yüzünüze vurdum diye mi bu kadar bozuldunuz?

Bakın kimseyle herhangi bir yarış çabam yok sadece haddiniz degil insanların kültürünü eleştirmeye kalkmak anlatabiliyor muyum

Bakın kimseyle herhangi bir yarış çabam yok sadece haddiniz degil insanların kültürünü eleştirmeye kalkmak anlatabiliyor muyum

Kültürünüzü eleştirmiyorum.
Konunun başından beri feministler, prensesler vb yorumlarınızda geçen feminizm felsefesinin yanlış olduğunu, doğrusunu öğrenmenizi söylüyorum.
Yoksa yorumlarınız komik oluyor

Ee bu her haltı bilme yetkisi mi veriyor.Ve arkadaş haklı bilmiyorsunuz işte.

Altına imza atılır. Mükemmel yazmışsınız

Feministler kadın hakları koruyucusu değildir. Kadın erkek eşitliğini savunurlar, feminist kadın hakkı değildir. Biraz öğrenip bilgi sahibi olun. Bilgi iyidir iyi

Sanırım linç yiycem ama şu kavgada en büyük sorun damadın ettiği küfür değil bence...hatta iddiaya girerim konu sahibi anne babasına gitse, " bana bunu bunu yaptı, anneme o...dedi ve ben artık boşanmak istiyorum" dese annesi der ki
" her ailede olur böyle şeyler, öfkeyle söylemiştir, sen affet, boşanma, yuvani yıkma" Neredeyse adım gibi eminim bunu soyleyeceklerine çünkü nişanlı iken bile çocuklarının kararına saygı duymayıp o nişanı bozmasına izin vermemişler, kızlarını göz göre göre yakmışlar, şu saatte hamile, boşanmış hâliyle damat yüzlerine küfretse bile eyvallah derler,sahip çıkmazlar. Konu sahibi işin zor, umarım mesleğin vardır. Görünen o ki ne karar alırsan al bundan sonra evladinla tek başınasin

Bir kere eşimle çok şiddetli tartışıyorduk. Laf söylerken biseye kızdı ananı s. Dedi bende topla o ağzını ben senin ananı s. Dedim üstüne basa basa tekrarladım. Bir anda kavga ederken yahu özellikle anneni kastederek demedim saçmalama o anlamda demedim falan demeye başlamıştı. Çok çirkin oluyor eşler birbirine hakaret ettiğinde ya bizde ogun böyle bişey yaşamıştık. Bende annesi babası yanında oglunuzun terbiyesini eksik vermişsiniz küfür ederken ne dediğini bilmiyor böyle böyle cümleler kuruyor demiştim anneside kızdı terbiyesizlesme falan diye bidaha böyle bişey olmamıştı.

Harikasın harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…