o.çocuğu dedi eşim

Ya boşansanız keşke bu kadından ve oglundan kurtulsanız keşke. Ne anneymiş bee. Bir anne onda var herhalde

Zaten yarın gidiyoruz burda duramam dedim daha fazla. benim bu adama haddini bildirmem lazım yoksa uyuyamıyorum.
Eşinize açık açık diyeceksiniz ki; Senin annen çok kıymetli olduğu için benim anneme küfür ettin. Ama unuttuğun bir şey var benim annem de kıymetli, en az senin annen kadar.
Çocuk büyüyüp, maddi gücüm olana kadar sana katlanacağımı unutma. Bundan sonra da annenle ilgili hiçbir şey duymak istemiyorum.

Ve evi başınıza yıksa bile annesine gitmeyin, bundan sonra asla bu konuda taviz vermeyin.

erkekler kenidini kontrol edemiyor aslında biz ettirmiyorz. alttan ala ala adamların oturma organı havalanıyor :)

Adam tayininiz çıktı diye size öfkeli
Annesinden ayrılıyor diye alttan aldıkça daha beterlerini yapıyor.
Öyle yada böyle bu adam annesini sizin yanınıza getirecek.
Uzağa gidiyorum kurtuluyorum düşüncesinde olmayın.
Boşanamayacaksanızda annesinin her türlü davranışına katlanmak durumundasınız.

+1000
Üstüne söyleyecek bir şey kalmamış.

Direk kestirip atmayın. Yuva kurmak zor yıkmak cok kolay. Cok net tavrınızı koyun ama kesinlikle. Kv yede tavrınızı koyun. Gelmesin size gerekiyorsa istemiyorum diyin gitsin
He anam he yuva kurmak zor diye adam anamıza sövsün biz kırıp dizimizi oturalım
Kafanız mı güzel sizin ben anlamıyorumki herifin karısına karısının anasına küfür ettiği bir ev nasıl yuva oluyor ya

Ne yuvası
Yuva mı var ortada
Herifin karısına karısının anasına küfür ettiği ev yuva mıdır
Bir laf dediğiniz ne, o….çocuğu, laf mı bu küfür küfür!
Mevzu kv filan değil
Bugün karısına karısının anasına bu küfürü eden çocuğunun yanında karısına edecek çocuğuna o….çocuğu diyecek
Bunu göremiyor musunuz
Nasıl önemli olan sakinken ki hareketler? Herif saysın sövsün küfür-hakaret dayak…..sakin değildi ozaman onlar önemli değil diyin oturun bakalım yuva yıkmak zormuşya
Valla yuva kurmak çok kolay,sev sevil saygı duy saygı gör at iki imza al sana yuva
Yuva yıkmak da çok kolay, dört duvar yuvaysa yıkılmaz zaten, yuva değilse yıkılmaya mahkum, tek celse sen sağ ben selamet

Benim evliliğimde bu laf sarfedilse ciddi söylüyorum boşanırım.

Bir erkeğe annesini ne kadar kötülersen o kadar kıymete bindirir..
Annesini ağzınıza almayın başka bahaneler üretin bir araya gelmemek için.. biraz naz biraz niyaz..aşkım çok yorgunum ,canım hiç halim yok, hayatım sancım var...gibi
Evet annenize ettiği küfür çok ağır..yenilir yutulur değil..Ha ben olsam anandır o.p derdim o ayrı ama k.v. ağzınıza almamakta bu tarz tartışmaların önüne geçer ..

Ben olsam en başta böyle adamla evlenmezdim. Anladığım kadarıyla düzgün bir iletişiminiz yok çünkü tartışmalarınız hakaretli. Böyle eski ailesini bırakmayan, doğru düzgün konuşmayı bilmeyen biri ile birlikte olup üstüne çocuk yapmak hata. Bence çocuk doğduktan sonra eğer mesleğiniz varsa boşanın. Hem doğacak çocuk ebeveynleri arasındaki ilişkinin böyle olduğu bir ailede yetişmeyeceği için onun açısından da iyi olur. İyice düşünün derim.

Saçma sapan konuşmayın o sizin saygısızlığıniz ..sizden yetişen nesillerde böyle olacak ne yazık ..
Muhtemelen küfür hakaret dolu evde yetismissiniz size normal geliyor yazık size keşke huzurlu bir ortamı bir gün yasabilseniz .

Ben o lafa o kadar sinirlenmezdim acikcasi ki is yerinde bile sinirlensem soyledigim en sevdigim küfürlerden bir tanesi. Hic bi kavgada kimse kimsenin anasini kastetmez o küfrü oturturken o yuzden annene bisey kastetmemistir yuzdebinbesyuz. Kendini doldurup üzülüp durma. Lakin esas mesele gözünü belertip dilini şişirip trafikte cozutan taksici gibi karsinda öfke küpüne dönmesi bence. Fol yok yumurta yok ortada ve sen hamilesin ve ev topluyorsun. Toplama o evi napiosa yapsin. Annenlere git birkac günlüğüne kabul etmezler mi?

eşinizle aranızda saygı yok belli ki. aramızda saygı olmayan bir adamla evli kalmazdım ben. küfür normalde de sevmediğim bir şeydir ama konu romantik ilişkiye gelince değişiyor. bırakın eşinizin size ettiği küfürü, karşımdaki bana en ufak hakaret etse benim için bitirme sebebi olurdu. kesinlikle hakarete ve saygısızlığa tahammülüm yok. boşanabiliyorsanız boşanmanız sizin için çok daha iyi olur çünkü arada saygı olmayan evlilikler bitmeye mahkumdur.

degil tek cocuk beşiz doguracak olsam anneme o lafı edecek adama ertesi gun bosanma dilekcesini yediririm.
ne munasebet anneme kalkip o lafi edecek.
sizde şu anasi deli herkes oyle der laflarinizi bi yutsaniz mi acaba?
herkes deli diyebilir, gercekten olabilirde ama surekli surekli insanin yuzune bunlar vurulmaz.
kavgayi cagiriyosunuz, esinizde annesinin memesinden ayrilamamis daha maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…