- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
Baska birseyden bahsetmiyorum oğlum gelinime bu küfürü ettiğinde ne yaparım onu düşünüyorum kıza git evine boşan benm oğlumdan demem sanırım aralarını düzetmek için çabalar nasıl bu kadar gurur kırıcı bir insana dönüştüğünü çözmeye çabalarım fakat gelinime çık boşa oğlumu sana küfür etmiş dememKeşke söylediklerimizi anlayabilseniz. Biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz. Bence tekrar okuyun. Burda kaç kişi size açıklamaya çalısıyoruz ama siz ısrarla her seferin de başka şey yazıyorsynuz
Sonuç olarak ben öfke anında söylenmiş yanliş bir söz sebep sadece buysa boşanma diyorum sizde boşan diyorsunuz
Evden çıktı diyelim sonra yani sonuç ne boşanmak mı sizceöfke anında bile olsa benim anneme o.... diyecek insanın alnını karışlarım. annem de karışlar. çunku bu bir hakarettir. öyle öfkeli anıma geldi dedim diyemez kimse.
eğer bu sözu ilk dediğinde o evden çıkmazsan evet annem o... ve bende o... ç...yim'i kabul etmiş olursun. öfke anı diyerek guzelleyemezsiniz bunu.
Baska birseyden bahsetmiyorum oğlum gelinime bu küfürü ettiğinde ne yaparım onu düşünüyorum kıza git evine boşan benm oğlumdan demem sanırım aralarını düzetmek için çabalar nasıl bu kadar gurur kırıcı bir insana dönüştüğünü çözmeye çabalarım fakat gelinime çık boşa oğlumu sana küfür etmiş demem
Evden çıktı diyelim sonra yani sonuç ne boşanmak mı sizce
Vallaha ne diyeyim yazdıklarınız hep kadına baskıyı haklı görür, erkeği kocadır, kutsaldır mesajı içeriyor. Ve ben hemcinslerimin bu tavırlarına çok üzülüyorumBaska birseyden bahsetmiyorum oğlum gelinime bu küfürü ettiğinde ne yaparım onu düşünüyorum kıza git evine boşan benm oğlumdan demem sanırım aralarını düzetmek için çabalar nasıl bu kadar gurur kırıcı bir insana dönüştüğünü çözmeye çabalarım fakat gelinime çık boşa oğlumu sana küfür etmiş demem
Mübalağa sanatına ilgi duyuyorsunuz bellkikocanızın yerinde olmak isterdim, ne guzel, ne kadar geniş bir özgurluk alanı var. bu laftan bile tepki görmeyecekse kimbilir neler neler yapar da tepki görmez. kim istemez at koşturduğu,ağzına geleni saydığı bir evliliği.
Mübalağa sanatına ilgi duyuyorsunuz bellki
Ya bence sizde kavramlar tam oturmamis daha.Feminist tavrı ve düşünceyi pek abartmamalı sanki
Sizinde tam tersi erkeklerin tümünden boşanılmalı. Evli kimse kalmasın :) tolerans yok orta yolu aramak yok.. en üst düzeyde dersini veriyim şans veriyim yok. Düzelir değişir yok.. birdaha küfür etmez yok.. tü kaka erkeklere ölüm tavırları.. heryerde her forumda boşan yorumları okuyorum çok enteresan ne kadar hızlı yok etmekten yanasınız evlilikleriVallaha ne diyeyim yazdıklarınız hep kadına baskıyı haklı görür, erkeği kocadır, kutsaldır mesajı içeriyor. Ve ben hemcinslerimin bu tavırlarına çok üzülüyorum
Göndermeye çabaladığın tariz. Görünen mübalağa:)aslında bu tariz sanatıydı, mubalağa değildi.
"Sen de onun anasına o..pu de ne olmuş hem ödeşirsiniz " dermisiniz gelininize ?Baska birseyden bahsetmiyorum oğlum gelinime bu küfürü ettiğinde ne yaparım onu düşünüyorum kıza git evine boşan benm oğlumdan demem sanırım aralarını düzetmek için çabalar nasıl bu kadar gurur kırıcı bir insana dönüştüğünü çözmeye çabalarım fakat gelinime çık boşa oğlumu sana küfür etmiş demem
Ödeşmek ne alaka ben orta yolunu bulmaya çabalardım diyorum siz dahada ortalığı kızıştırmaktan bahsediyorsunuz"Sen de onun anasına o..pu de ne olmuş hem ödeşirsiniz " dermisiniz gelininize ?
Konu sahibine öneriniz bu yöndeydi söz konusu kayınvalide siz olunca neden öneriniz gelininize bu şekilde olmuyor diyorum ?!Ödeşmek ne alaka ben orta yolunu bulmaya çabalardım diyorum siz dahada ortalığı kızıştırmaktan bahsediyorsunuz
Önerim şuydu aynı küfürü iadesini yapar o evden çıkar giderdim pişmanlığının ve farkına varmasının uzun sürmeyecegini düşünüyorum aynı şekilde oğlum gelinime bunu yapsa bu şekilde tavır sergileyebilir hatta gelinimi kendim evime alır oğluma göstermezdim bir süre aklı başına gelsin diye ama boşan diye diretip ortalığı ayağa kaldırmazdım iki taraf içindeKonu sahibine öneriniz bu yöndeydi söz konusu kayınvalide siz olunca neden öneriniz gelininize bu şekilde olmuyor diyorum ?!
Feminist tavrı ve düşünceyi pek abartmamalı sanki
Bak şmdi sinirlenmiyim diyorum burda önüne gelene edebiyat dersi onu oku bunu oku gibi akıllar vermeye çabalamayın 2 üni bitirdim çok iyi bir şirkette çalışıyorum 11 senedir bu birncisi 2.si benim fikrim yazdıklarım saygı duyar yada duymazsın o seni ilgilendirir fakat şunu bunu oku diye kimseye akıl verme hakkına sahip degilsin. Feminizmin ne demek olduğunu bilmesem yazmazdım dimi neyse benden sana tavsiye kimsenin eğitim ve kültür seviyiesini internet forumları üzerinden ölçemezsiniz..Feminizm bu değil ki
Feminist teori hakkında okuma yapmanızı öneririm
Feminizm bu değil ki
Feminist teori hakkında okuma yapmanızı öneririm
Bak şimdi bebeğim 2 üni bitirdim
Bak şmdi sinirlenmiyim diyorum burda önüne gelene edebiyat dersi onu oku bunu oku gibi akıllar vermeye çabalamayın 2 üni bitirdim çok iyi bir şirkette çalışıyorum 11 senedir bu birncisi 2.si benim fikrim yazdıklarım saygı duyar yada duymazsın o seni ilgilendirir fakat şunu bunu oku diye kimseye akıl verme hakkına sahip degilsin. Feminizmin ne demek olduğunu bilmesem yazmazdım dimi neyse benden sana tavsiye kimsenin eğitim ve kültür seviyiesini internet forumları üzerinden ölçemezsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?