o çok masum,suçlu biziz

kesinlikle aldırmam
kafasına yorganı çekmiş yatarken başına dikilip o varsa ben varım bunu kafana yerleştir ve ona göre davran dedim tabi cevap yok

Eşiniz kendisini kısırlaştırsın o zaman...
Sürekli kadına yüklenmek bencillik zaten..

kesinlikle aldırmam
kafasına yorganı çekmiş yatarken başına dikilip o varsa ben varım bunu kafana yerleştir ve ona göre davran dedim tabi cevap yok
Isine gelmedi cunku. Yanina girdiginde dusunmemismi beyfendi? Allah korusun miniklerine birsey olursa yaa nolcak o zaman. Bak dogum gebelik bolumune evlat hasretiyle yanan kac anne adayi var oku. Her adet gunu geldiginde nasil uzuluyorlar.

üzülmezlermi bilirim
arkadaşlarımdan birinin de olmuyor neler çekiyor 12 senedir

Tabi ki aldırmayın olan olmus ama diğer iki çocuğa yazik degil mi? Neden korunmuyorsunuz?

Siz tekrar hamile kalınca ilk cocugunuz ne kadar emdi? Yeterince ilgilenebildiniz mi? Bir sürü daha sorum var. Sizin icin de zor o çocuklara da yazık. Keşke daha bilinçli olsaydınız.

Edit: 10 yaşındaymış ilk çocuğunuz. O zaman bir kaç sorumu geri alıyorum :)) ama düzeltin de diğer yorum yapan arkadaşlar ona gore yorum yapsın. Esin ne derse desin dinleme bence.

Nasil sevişmeyi biliyorsa korunmadan bir zahmet bebek olunca kabul edip bakmayi da bilsin .

onada hak vermek istiyorum yetememekten korkuyor , borcumuz yok şükür
Yatememekten korkan insan o tepkiyi vermez .
Bana eşim git ne yaparsan yap başının çaresine bak dese ben bu çocuğu başkasından mi yaptım ki kendi başının çaresine bakayım derim çıkar giderim .
Ona hak vermeye çalışmanıza şaşırdım .

Bu ikinizin kararı olmalı. Tek başınıza karar vermeseniz daha iyi.

Babası tarafından kesinlikle istenmeyen bir çocuk olmak ister miydiniz?

Psikologlar ruhsal bozukluklari incelerken "annesi ve babası tarafindan istenen ve planlı bir çocuk muydunuz?" Diye başlıyor sorgulamaya. Bu kadar onemli bir konu yani.

Istenmeyen çocuklar bir sürü ruhsal sorun yaşıyor.

Boşayın kocanızı. Çocuklarınızın yüzünüde göstermeyin bir süre. Ne hali varsa görsün. Katil adam.

Sakin katıl olma olan olmuş artık.bundan sonra iyi korun 4 olmasın bari.obir can ve Allah verdi canını sen alamasın.bir omur vicdan azabı yaşarsın artık sağlıkla gelsin.esinede ağzına geleni say ve erdirme kendini.

Her seyi geçtim git caresine bak ne demek ya. Sen tek basina mi gekeceksin vereceğiniz olumsuz karardan. Bu ne rahatlik. Adam sevgilisi hamile kalmista git caresine bak ugrastirma beni diyor sanki. Esinizin tavri cok iğreti.

Aldırmak istemiyorsan aldırma tabi ki ama bu işi de güzellikle çöz. Yani demek istediğim eşini bir şekilde ikna et. İstenmeyen çocuk olmasın, her problemde eşin seni ve o masumu suçlamasın. Yoksa çocuğa yazık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…