- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.181
- 1.423
- 60
kesinlikle aldırmam
kafasına yorganı çekmiş yatarken başına dikilip o varsa ben varım bunu kafana yerleştir ve ona göre davran dedim tabi cevap yok
Isine gelmedi cunku. Yanina girdiginde dusunmemismi beyfendi? Allah korusun miniklerine birsey olursa yaa nolcak o zaman. Bak dogum gebelik bolumune evlat hasretiyle yanan kac anne adayi var oku. Her adet gunu geldiginde nasil uzuluyorlar.kesinlikle aldırmam
kafasına yorganı çekmiş yatarken başına dikilip o varsa ben varım bunu kafana yerleştir ve ona göre davran dedim tabi cevap yok
aydınlattığın için teşekkür ederim bilmiyordumpeki o veya siz korundunuz mu malum korunmayınca bebek oluyor
Sorumun cevabı bu değildiaydınlattığın için teşekkür ederim bilmiyordum
onada hak vermek istiyorum yetememekten korkuyor , borcumuz yok şükürNasil sevişmeyi biliyorsa korunmadan bir zahmet bebek olunca kabul edip bakmayi da bilsin .
Yatememekten korkan insan o tepkiyi vermez .onada hak vermek istiyorum yetememekten korkuyor , borcumuz yok şükür
10 yasinda ve 13 aylik demis.Bu arada anlamadigim sey 10 ve 13 aylikbebek nasil oluyor 4 ay sonra yinemi dogum yaptiniz
Sonradan yazdiokudum bende10 yasinda ve 13 aylik demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?