hiç beklememiştim bu tepkiyi,ben çalışmıyorum eşimin maaşı yetiyor çok şükür hatta küçük oğlum doğduktan sonra birikim bile yaptık kendimizce her bebek kısmetiyle gelir derlerAslinda ilk cocukla ikinci cocuk arasinda yas farki cok varmis(bana gore) kardesimle benim.aramda 14 yas var ve inaninki ben ona hakkiyla kardeslik yapamiyorum..Ne kdr sevsemde kucukken o oynamak isterken beni onun oynamak istedigi oyunlar sıkardı..simdi 13 aylik oglunuzla insallah saglikli bir sekilde dunyaya gelsin ki yeni dogacak cocugunuz arasinda cok daha saglikli bi iletisim olacak..8 yil sonra tekrar anne olmus olmaktan daha kolay gecirirsiniz hem bu sureci hazir alismisken kucuk bebege:) Sıkmayin caninizi esinizinde ilk tepkisidir bu hatta refleks gibi dusunun..erkekler o da bir can hissiyatindan once maddi yönden yetip yetememe dusuncesine bürünüyorlar ve yetersiz geleceklerini dusundukleri anda kestirip atmak istiyorlar ..Bi kac zaman konuyu acmayin kendisinin acmasini bekleyim bakalim..bu arada evet asil alttan alinmasi pofpoflanmasi gereken kisi sizsiniz cunku en cok zorlanacak sizsiniz ama bosverin sorunlu olmaktansa sorun cozen tarafta olun..Biraz zaman verin aman sakin öfkeyle bi harekete gecmeyin.Kacinci olursa da olsun aldirmaya hep karsiyim(onceden onlemi alinmali)
Aynen anca kadınlar tüplerini bağlatsın..Kendini kısırlaştırmayı kabul ederse sende aldırırım de.
Gurur meselesi onlarda tüplerini bağlatmak, ama kaza olduğunda çaresine bakacak olan ve tek vicdani yükü taşıyacak olan kadın.
Dünya onlara güzel yeminle
10yaşında ve 13aylık yazıyo bacım bi göz doktoruna görünBu arada anlamadigim sey 10 ve 13 aylikbebek nasil oluyor 4 ay sonra yinemi dogum yaptiniz
hata bende arkadaşlar yazdıktan sonra düzenledim 10 ve 13 aylık yazıyordu10yaşında ve 13aylık yazıyo bacım bi göz doktoruna görün
Gerek yok uasini yazmamisti. Bilip bilmeden konusma istersen. 10ve 13 aylik yaziyordu. Goz doktoruna gitmeme gerek yok10yaşında ve 13aylık yazıyo bacım bi göz doktoruna görün
Aynen üstelik bir bebeğin yükü asıl anneye. Tasması doğurması bakması hele hormonal değişimler. Kadından bir can cıkıyor kadın zorlanıyor adamlar gak guk ediyor.Ben bu erkekleri anlamıyorum. Kadın yalnız başına mı hamile kalıyor? Ne demek çaresini bul? Bir can o ya. Kimler kimler istiyor da olmuyor. Şükretsin oturup.
10 yaşında diyorBu arada anlamadigim sey 10 ve 13 aylikbebek nasil oluyor 4 ay sonra yinemi dogum yaptiniz
Canim sonradan duzenlemis 10ve13 aylik yaziyordu10 yaşında diyor
Ha 5 yaşında ha 5 haftalık ?Eşinizin üslubu çok çirkin. Ama demek ki adam paniklemiş siz çalışmıyorsunuz çocukların maddi bütün yükü onun üstüne haklı paniklemekte. Resti çekin doğurun diyenler olmuş; konu sahibi iki çocuğu varken ve sanırım evliliğinden şikayetçi değilken üçüncü bi çocuk olasılığı işin boşanmayı göze alıyor mu? Almıyorsa eşiyle bu kadar zıtlaşmak sen ne dersen de hava civa ben bildiğimi okuyacağım demek ne kadar doğru. Sonra çocuk doğduktan sonra eşim evden soğudu konuları okuyoruz ki istenen planlı yapılan çocuklardan sonra bile erkeklerde bi haller oluyo bu bi de istemediği bi gebelik. Önceden düşünseydi olan oldu fikrine de katılmıyorum; ne kadar korunursanız korunun hamile kalma riski vardır ve bir küçük ihmal yüzünden insan bütün hayatını değiştirmek zorunda değil. Kürtaj yasal bir haktır ve bir seçenektir. Ha dediğim gibi eşinizin bunu söyleme biçimi aşırı çirkin ama adam sanki beş yaşında çocuğu boğazlayın demiş gibi davranmanın alemi yok
Cocukmu esinmi deseler ben cocugumu secerim. Ne guzel akil beriyorsunuz oyle paramparca edip bir cani yok etmek inanmiyorum size. Simdi diyeceksinizki o bebek degil anne ilk ogrendigi anda hisseder caninin bir parcasi oldugunu. Lutfen biraz vicdan lutfen!Eşinizin üslubu çok çirkin. Ama demek ki adam paniklemiş siz çalışmıyorsunuz çocukların maddi bütün yükü onun üstüne haklı paniklemekte. Resti çekin doğurun diyenler olmuş; konu sahibi iki çocuğu varken ve sanırım evliliğinden şikayetçi değilken üçüncü bi çocuk olasılığı işin boşanmayı göze alıyor mu? Almıyorsa eşiyle bu kadar zıtlaşmak sen ne dersen de hava civa ben bildiğimi okuyacağım demek ne kadar doğru. Sonra çocuk doğduktan sonra eşim evden soğudu konuları okuyoruz ki istenen planlı yapılan çocuklardan sonra bile erkeklerde bi haller oluyo bu bi de istemediği bi gebelik. Önceden düşünseydi olan oldu fikrine de katılmıyorum; ne kadar korunursanız korunun hamile kalma riski vardır ve bir küçük ihmal yüzünden insan bütün hayatını değiştirmek zorunda değil. Kürtaj yasal bir haktır ve bir seçenektir. Ha dediğim gibi eşinizin bunu söyleme biçimi aşırı çirkin ama adam sanki beş yaşında çocuğu boğazlayın demiş gibi davranmanın alemi yok
Cocukmu esinmi deseler ben cocugumu secerim. Ne guzel akil beriyorsunuz oyle paramparca edip bir cani yok etmek inanmiyorum size. Simdi diyeceksinizki o bebek degil anne ilk ogrendigi anda hisseder caninin bir parcasi oldugunu. Lutfen biraz vicdan lutfen!
Aman bosver canim insallah konu sahibi mantikli davranir yavrusuna kiymazÖrneğe bak 5 yaş o can diğeri ne acaba ?
Insanlar vicdanlarini nerede unutuyor çok merak ediyorum
Inşallah canımAman bosver canim insallah konu sahibi mantikli davranir yavrusuna kiymaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?