dünden beri o kadar kötüyüm ki hiç beklemezdim bu tavrı,insan başına gelmeden anlamıyormuş inanınki demez yapmaz derdim,eşimide kınayanlar var,kimse yapmaz etmez demesinCaresine bak kelimesine kizdim ben. Olayi yaparken iyi de sonucunda olan seye kendini dahil etmemesi yalniz birakmasi cok kotu, resmen insani degersizlestirici bir durum. Planli ya da plansiz olmus iste. Ve bunun sorumlulugunu da almali. Sizi yalniz birakmamali.
Neden istrmiyorüzülmezlermi bilirim
arkadaşlarımdan birinin de olmuyor neler çekiyor 12 senedir
Inan ben bosanirken bu kadarini da yapmaz artik dedigim herseyi yaptigini gordum eski esimin. O yuzden herkes herseyi yapabilir diyorum. Ve sunu da unutma en buyuk darbeyi en sevdiklerimizden yiyoruz. Sen onun esisin. Metresi hamile kalmis da bak caresine der gibi davranamaz sana. Ki o da cok igrenc ayri da. Sorumlulugunu almasi lazim. Seni degersizlestirmesine izin verme.dünden beri o kadar kötüyüm ki hiç beklemezdim bu tavrı,insan başına gelmeden anlamıyormuş inanınki demez yapmaz derdim,eşimide kınayanlar var,kimse yapmaz etmez demesin
Siz annesiniz sakın eşinizi dinlemenin ilerde çok pişman olursunuz bende oğlum 13 aylıkken hamile kaldım o kadar negatif enerjilerine insanların hiç aldırış etmedim ilk başta çok korktum bazen hala korkuyorum ama Allahım takdiri öyle düşünün esim e en büyük destekçim ne demek icabına bak keşke annesi onu zamanında aldırsaymış tövbe tövbe oğlumun 22 aylik olduğunda bebeginiz doğacak yani hemen hemen bu zamanlarda tam bilmediğimden sizi o yüzden korkmayın Allah yardım eder zorluklar bitince mutluluğu apayrı olacak.merhaba kk
3 çocuğuma hamileyim, test yaptım net olmasada çizgi var.
10 yaşında ve 13 aylık erkek çoçuklarım var
planlı bir hamilelik değil bu ama olmamasını sağlayabilirdik.
akşam eşimle olasılık olarak paylaştım ve aldığım tepkiyle büyük hayal kırıklığı yaşadım,doktara git çaresini bul diyor.
bende asla böyle bişeyi kabul etmem dedim,küçük oğlumu göstererek onun olabileeceğini söyledim ama onun planlı olduğunu bir tutmamam gerektiğini söyledi
hç kimseyle paylaşamadım lütfen bana yol gösterin.
her seferinde son söylemesi gerekenleri başta söyler kestirip atarErkekler genelde bu olaya daha mantıksal bakıyor. Kadınlarsa daha duygusal.. Sorun sadece bu. Doğursanız elbette onu yok saymaz, ama şimdilik maddi imkanını düşünüyor. Bir çocuğa bile yetebilmek bu devirde zorken üçüne aynı imkanı sağlayabilmek adına imkanlar düşüyor tabi ki..
Oturun konuşun eşinizle.. Çaresine bak çok kötü bir kelime. Sizi yalnız bırakmaya hakkı yok.
bende aaynı şeyi söyledim küçük oğlumu söyleyerek o olmasaydı dedim onu planlı yaptık diyorEşiniz neden böyle bir şey dedi bilmiyorum. Yaptığı çok çirkin bir davranış. Olduktan sonra çaresini bul demek kolay olmamalı. Evlatlarınızdan birini öldürür müydü şimdi?
Ne karar verirsiniz bilemem ama lütfen doğru karar verin ve bu derece çocuk istemeyen biri gitsin kendini kısırlaştırsın ya da siz kordonlarınızı bağlatın.
Demekki bunda da yeteri kadar korunmamışız, planlı olmuş deseydiniz.bende aaynı şeyi söyledim küçük oğlumu söyleyerek o olmasaydı dedim onu planlı yaptık diyor
korkmuyorumSiz annesiniz sakın eşinizi dinlemenin ilerde çok pişman olursunuz bende oğlum 13 aylıkken hamile kaldım o kadar negatif enerjilerine insanların hiç aldırış etmedim ilk başta çok korktum bazen hala korkuyorum ama Allahım takdiri öyle düşünün esim e en büyük destekçim ne demek icabına bak keşke annesi onu zamanında aldırsaymış tövbe tövbe oğlumun 22 aylik olduğunda bebeginiz doğacak yani hemen hemen bu zamanlarda tam bilmediğimden sizi o yüzden korkmayın Allah yardım eder zorluklar bitince mutluluğu apayrı olacak.
Demekki bunda da yeteri kadar korunmamışız, planlı olmuş deseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?