- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Üzerime alınmam normal değilmi genelleme yaptınızBen zaten ilk mesajımı size değil, başka bir hanımefendiye yazmıştım.
Farkındaysanız siz beni alıntılayıp, tartışmaya çekmeye çalıştınız
Ben bu sekilde konustugumda onca dayakla hakaretle cevap verdi bana yine de 2 bebegimi de dogurdum sukurler olsun aala dusunme Allah acilaribi gostermesin.Ha biri 13 aylik oteki de 3 aylik filan olsa tam caresiz durumunuz ondan diyodur dicem ama oteki 10yasina basmis..Kan testi ver melegini ultrasonda gor o zaman dusunmezsin zaten hic onu oldurmeyi...kesinlikle aldırmam
kafasına yorganı çekmiş yatarken başına dikilip o varsa ben varım bunu kafana yerleştir ve ona göre davran dedim tabi cevap yok
Peki adam karisina sen ne istiyorsun senin dusuncen ne diye sormus mu ki hemen duvar ormusOkuduğumu anlama yetim var ama sanırım sizde yok.
Hayatlarını bu kadar etkileyebileyecek bir süreçte, eşler birbirlerinin görüşünü kaale almak zorunda.
Eşinin istek ve düşüncelerini kaale almak bir kadını koca delisi yapmaz.
Karısına saygı duyan adamlara 'hanımköylü' diyenlerle aynı kafadasınız demekki..
Mesajınızı okuyunca çok duygulandım Rabbim inşallah tez vakitte sizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sizi çok iyi anlıyorumBenimki de her konusu acildiginda gozleri nemli!her iliskide tutmusmudur diye sorgulasin garibim!
Offf dunya cok zalımsın.
Allah buyuruyorki. Ben dilersem iki tasın arasında can veririm.. Yanı bu cocuk senîn nasibinde var. Annem kucuk kardesimi dusurmek için cok ugrasıyor babam yuzunden. Bir ruyayla vaz geciyor iki erkek kardesim var ve en hayırlı olanı kucuk olan yani dusurmek istedîgi.belki geciminiz zor lasır ama allah her zorlugun arkasında bir ferahlık verîr. O rızkıyla nasibiyle gelir. Bilemezsin gelirken bolluk ve bereketle gelecegini.merhaba kk
3 çocuğuma hamileyim, test yaptım net olmasada çizgi var.
10 yaşında ve 13 aylık erkek çoçuklarım var
planlı bir hamilelik değil bu ama olmamasını sağlayabilirdik.
akşam eşimle olasılık olarak paylaştım ve aldığım tepkiyle büyük hayal kırıklığı yaşadım,doktara git çaresini bul diyor.
bende asla böyle bişeyi kabul etmem dedim,küçük oğlumu göstererek onun olabileeceğini söyledim ama onun planlı olduğunu bir tutmamam gerektiğini söyledi
hç kimseyle paylaşamadım lütfen bana yol gösterin.
Acaba hamile karısını bile dövebilecek şeref sahibi adam çocuklarina neler yapmaz?Ben bu sekilde konustugumda onca dayakla hakaretle cevap verdi bana yine de 2 bebegimi de dogurdum sukurler olsun aala dusunme Allah acilaribi gostermesin.Ha biri 13 aylik oteki de 3 aylik filan olsa tam caresiz durumunuz ondan diyodur dicem ama oteki 10yasina basmis..Kan testi ver melegini ultrasonda gor o zaman dusunmezsin zaten hic onu oldurmeyi...
onada hak vermek istiyorum yetememekten korkuyor , borcumuz yok şükür
hiç kimse bu adam nasıl bir baba demeden ilgili bir babamı diye sorsaydı keşkeEn kotusu de boyle birinin ucuncu kere baba olacak olmasi. Caresini bul ne demek ya...
maddi olarak yetememek tek derdi zatenherkesin şartı farklı tabi. Bir de bizim zamanımızda çocuk bakmak bukadar masraflı değildi. Gün geçtikçe çocukların bakım masrafı artıyor. Ben o konuda eşinize katılıyoruö. Aç açıkta kalınmaz belki ama çocuklara 2 harcanacakken 1 harcanmak zorunda kalınır.
Dediğim gibi eşiniz olaya daha mantıksal boyuruyla bakıyor. Sizse bir annesiniz, içinizde taşıyorsunuz ve ondan vazgeçmeniz elbet kolay değil. Zor gerçekten. Allah yardımcınız olsun.
şimdiye kadar kolumu dahi sııkmamıştırBen bu sekilde konustugumda onca dayakla hakaretle cevap verdi bana yine de 2 bebegimi de dogurdum sukurler olsun aala dusunme Allah acilaribi gostermesin.Ha biri 13 aylik oteki de 3 aylik filan olsa tam caresiz durumunuz ondan diyodur dicem ama oteki 10yasina basmis..Kan testi ver melegini ultrasonda gor o zaman dusunmezsin zaten hic onu oldurmeyi...
karşılıklı kalp kırıcı konuşunca işler hallolsa keşke sebırla bekliyorum sadeceKeşke zamanında seninde carene baksaydilar!soludugun oksijen ziyan olmazdı!zira beyne ulasamiyor ki çocuğu tek başıma yapmadığımı hatirlayamiyorsun,Ben anasıysam sende babasısin demeliydiniz
zeten 1 gün geçti 2 gün geçti şeklinde aklına yer ettimKeşke böyle degilde günüm geçti falan deseydin. Acaba olabilir mi sence olma ihtimali var mi bi düşün deseydin. O zaman böyle zalimce konuşmak yerine o sehvetli dakikalarin bitiminde sonuca giden yolu düşünüyor olurdu.
Tabi bence. En azından topu sana atmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?