o çok masum,suçlu biziz

kesinlikle aldırmam
kafasına yorganı çekmiş yatarken başına dikilip o varsa ben varım bunu kafana yerleştir ve ona göre davran dedim tabi cevap yok
Ben bu sekilde konustugumda onca dayakla hakaretle cevap verdi bana yine de 2 bebegimi de dogurdum sukurler olsun aala dusunme Allah acilaribi gostermesin.Ha biri 13 aylik oteki de 3 aylik filan olsa tam caresiz durumunuz ondan diyodur dicem ama oteki 10yasina basmis..Kan testi ver melegini ultrasonda gor o zaman dusunmezsin zaten hic onu oldurmeyi...

Peki adam karisina sen ne istiyorsun senin dusuncen ne diye sormus mu ki hemen duvar ormus

Böyle öküzlere ayar oluyorum ula biz o çocuğu bulmak için neler çekiyoruz be böyleleri de bulmuş bunuyor Allah dileyip verdikten sonra senin kocan kim oluyorda bir cana kıyma hakkını kendinde görüyor madem istemiyor başta önlemini alsaydı adama tecavüz edip zorla hamile kalmadın ya

Allah buyuruyorki. Ben dilersem iki tasın arasında can veririm.. Yanı bu cocuk senîn nasibinde var. Annem kucuk kardesimi dusurmek için cok ugrasıyor babam yuzunden. Bir ruyayla vaz geciyor iki erkek kardesim var ve en hayırlı olanı kucuk olan yani dusurmek istedîgi.belki geciminiz zor lasır ama allah her zorlugun arkasında bir ferahlık verîr. O rızkıyla nasibiyle gelir. Bilemezsin gelirken bolluk ve bereketle gelecegini.

Acaba hamile karısını bile dövebilecek şeref sahibi adam çocuklarina neler yapmaz?
Çocuğu doğurmaktan ziyade keşke onlara iyi bir baba seçseydiniz.
Eminim daha mutlu olurlardı

Kısacası olmuş bisi koca bulunur egerki erkeksi arkanda durur sakin aldırmayın durmasada karnindaki sana bir rizik rabbim verir esinde iyiki aldirmamisiz der ben aç kalırım de ona bakarım siz aldırmayın bende anne olmak istiyor hasretiyle bekliyom yolunu allah akıl versin kocaniza sizede yardımcı olsun aldırma canım ne olur ...

Keşke böyle degilde günüm geçti falan deseydin. Acaba olabilir mi sence olma ihtimali var mi bi düşün deseydin. O zaman böyle zalimce konuşmak yerine o sehvetli dakikalarin bitiminde sonuca giden yolu düşünüyor olurdu.
Tabi bence. En azından topu sana atmazdı

Keşke zamanında seninde carene baksaydilar!soludugun oksijen ziyan olmazdı!zira beyne ulasamiyor ki çocuğu tek başıma yapmadığımı hatirlayamiyorsun,Ben anasıysam sende babasısin demeliydiniz

Ikinci oglum 9 aylikken ben 1 aylik hamileymisim. Farkettigimde cok urkmustum. Esim cok sevindi o ayri. Sonra zamanla bende alistim.

Ama ne benim ne de esimin aklina asla kurtaj gelmedi.

Sonra 4.5 aylik hamileyken oglumun kalbi durdu ve maalesef ölü dogum yaptim. Geldigi gibi gitti oglum.

Bunda bile depresyona girdim. Keza esim kurtaj yaptir deseydi ve oglumun katili olsaydim omur boyu depresyon ceker onun burnundan fitil fitil getirirdim.

Ama esim cok seviyor cocuk. Ucuncuyu duyunca sevincten ölecekti.

Sakın aldirma. Ahiretini düsün.

Rahmetli annecim yapmis bu hatayi. Ölunce bunun hesabini nasil vericem diye azap cekti kadincagiz.

En kotusu de boyle birinin ucuncu kere baba olacak olmasi. Caresini bul ne demek ya...
hiç kimse bu adam nasıl bir baba demeden ilgili bir babamı diye sorsaydı keşke
günün 12 saatini fiziksel olarak çok ağır bir işte çalışmasına rağmen ikisiylde ilgilenir birşeylerini eksik etmez
baba olmaamalıydı demek fazla kaçıyor

Evlât bu kuzum tabiki öyle benim için öğrendiğim an koca bir kalp var içimde bana tutunan eminim esin şimdi atıp tutuyor ama o minicik ellerine dokunup kokusunu hissedince değişecektir fikri[/QUOTE]
akşam işten geldi hiçbir aksilik,tavır yapmadan konuşuyor
şimdilik sindirme aşamasında sanırım
o anki şokla sanırım öyle dedi
çünkü 2 düşükten sonra ne kadar acı çektiğimi biliyor

maddi olarak yetememek tek derdi zaten
şimdilik birşey demiyor bakalım

şimdiye kadar kolumu dahi sııkmamıştır
tek bir lafı ile şilemem geçmişi ,geleceği
kabullenicek başka çaresi yok

Keşke zamanında seninde carene baksaydilar!soludugun oksijen ziyan olmazdı!zira beyne ulasamiyor ki çocuğu tek başıma yapmadığımı hatirlayamiyorsun,Ben anasıysam sende babasısin demeliydiniz
karşılıklı kalp kırıcı konuşunca işler hallolsa keşke sebırla bekliyorum sadece

zeten 1 gün geçti 2 gün geçti şeklinde aklına yer ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…