o çok masum,suçlu biziz

Isinize gelen yasaları savunursunuz tabiki bu platformda kürtaj yaptırın yasa bu yaptirmamayi savunmayın diye bir kural okumadım ?
Bu benim özgür iradem ve yasada da düşünce özgürlüğü vardır ...

ay şu erkeklere sinir oluyorum
Adam sevişmek ister kadın hazır olda dursun
Ama korunmak kadının görevi
Adam cocuk ister kadın doğursun
Ama kadın sevişemeyince aldatılmaya göz yumsun
Hep erkekler haklı kadınlar suçlu bu nasıl oluyor bilen bir anlatsın

B8z kadinizyaa kocasina hizmet gonlunu hos etmeliyiz. Cok sacma yaa kadnilar daha ne kadar cekecek bilmiyorum. Salvar davasi diye bir film vardi. Ona benziyor bazi hayatlar gitgide

B8z kadinizyaa kocasina hizmet gonlunu hos etmeliyiz. Cok sacma yaa kadnilar daha ne kadar cekecek bilmiyorum. Salvar davasi diye bir film vardi. Ona benziyor bazi hayatlar gitgide
evet öyle ama bunda etken yine hemcinslerimiz
maksadım suçlu aramak tabii ki değil birbirimize destek olmalıyız ama bu çapkın erkeklerin anaları da aman oğluma temiz kız layık modundalar eee erkekler de anneci olunca onların da bilinçaltına bu şekilde işliyor
Erkekler her haltı yemeli, keyfine bakmalı aman bazı annelerin oğulları ne canlar yakar sonra da "iyi aile kızı" ararlar
Tüm sorumluluğa kadına yükleyip suçlayan "erkek" daha olgunlaşamamıştır kaç yaşına gelirse gelsin
Zaten şu an etrafımda o tipler çok! Adam gelmiş 40ına hala "babamın bu yıl düğün yapmaya durumu yok şimdi evlenemeyiz" diyebiliyor. Daha ne diyeyim ki ben

5 yaşında olan bir insan, beş haftalık olan ise insan olmanın başlangıcı bi hücre topluluğu ve evet aynı şey değil. Aynı şey olsa kürtaj yasal bir hak olmazdı
Ne güzel olaylara bilimsel yaklaşabilen biri...
Ama burada çok yormayın kendinizi.
Malesef kadınlarımızın çoğunluğu mantıkla değil, bomboş ajitasyonlarla hayatlarını sürdürüyor.
Ülkemizin hali de ortada...

eşinize 4 yıldır evli olup ve evlendiği günden beri çocuk hasretiyle yanıp tutuşan her ay ağlayan beni ve beni teselli etmek için içi hasretle yanıp üzüldüğü halde gülerek geçiştirmeye çalışan eşimi yani bu yzdıklarımı gösterin belki anlar bir şeyleri yıllarca evlat için didinen insanları düşünsün .Bu söz eşinize çok uyuyor: Rabbim kimine vermez sınarsın kimine de verir sınarsın.

Koca delisi olmak mantık işi ise ben almim.. arkadaşın ilk yazdığını ıyi okuyun adam bak çaresine demiş onu dinlemeliymiş vay be erkek dediği için aldıracakmış başka zaman kendi ayaklarınız üzerinde durun erkeğe ihtiyacınız yok diyenler nerde acaba ?

asla aldırmam diğer çocuklarımla aynı gözümde
Minicik bir cana kıymak bu kadar kolay olmamalı..
Küçükken öldürünce cinayet olmuyor mu
Sen dinleme onu..[/QUOTE]

Ben kocan ne diyorsa he de mi dedim nasıl okuyorsunuz nasıl anlıyorsunuz hayret yani

En kotusu de boyle birinin ucuncu kere baba olacak olmasi. Caresini bul ne demek ya...

Doğru he de dememissiniz zıtlaşmanın ne alemi var demissiniz .? Aradaki fark ne ?

Doğru he de dememissiniz zıtlaşmanın ne alemi var demissiniz .? Aradaki fark ne ?
valla yazmıyım yazmıyım diyorum ama dayanamadım evet aradaki fark ne gerçekten çok doğru demişsiniz. Hayır anlamadığım aklı yok mu bu adamın çocuk yapmayı biliyor da korunmayı mı bilmiyorlar. Ağzımı bozacağım valla şimdi

Kizlar banlanacaksiniz ne gerek var tartismaya. Kurtaji normal gorenin Muhasebesi Allah ' a kalmistir.
Rabbim oyle insanlara en guzel sekilde cevap verecektir. Ölüm her an yakindir. Dert etmeyin ya. Allah var Gam yok..

Aa olur mu adam hakli..??

Kizlar banlanacaksiniz ne gerek var tartismaya. Kurtaji normal gorenin Muhasebesi Allah ' a kalmistir.
Rabbim oyle insanlara en guzel sekilde cevap verecektir. Ölüm her an yakindir. Dert etmeyin ya. Allah var Gam yok..
Tartışmıyorum kuzum yasalar bana özgür fikirlerimi kullanma dile getirme hakkı vermedi mi ? Bende sonuna kadar faydalanıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…