- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Isinize gelen yasaları savunursunuz tabiki bu platformda kürtaj yaptırın yasa bu yaptirmamayi savunmayın diye bir kural okumadım ?Mesele kendi başınıza geldiğinde vicdanınızla hareket edersiniz tabi. Ama kamusal bi platformda şartları koşulları fikirleri sizle aynı olmayan insanları anlamaya ve fikir sunmaya çalışırken yasa gibi ortaklaştırıcı prensiplerle hareket edilir. Ayrıca yasada tanınmış bi hakkı savunan insanı tü kaka etmeye de hakkınız yok.
Dileğiniz için teşekkürler ama şu an bebek düşünmüyorum. İsteyenlere inşallahAllah nasip etsin insallah. Ama annesi onu istiyor. Onun karninda oldugunu biliyor. Bir anne icin cok zor bir durum
Anne olunca anlarsin ne demek istedigimizi insallahDileğiniz için teşekkürler ama şu an bebek düşünmüyorum. İsteyenlere inşallah
B8z kadinizyaa kocasina hizmet gonlunu hos etmeliyiz. Cok sacma yaa kadnilar daha ne kadar cekecek bilmiyorum. Salvar davasi diye bir film vardi. Ona benziyor bazi hayatlar gitgideay şu erkeklere sinir oluyorum
Adam sevişmek ister kadın hazır olda dursun
Ama korunmak kadının görevi
Adam cocuk ister kadın doğursun
Ama kadın sevişemeyince aldatılmaya göz yumsun
Hep erkekler haklı kadınlar suçlu bu nasıl oluyor bilen bir anlatsın
evet öyle ama bunda etken yine hemcinslerimizB8z kadinizyaa kocasina hizmet gonlunu hos etmeliyiz. Cok sacma yaa kadnilar daha ne kadar cekecek bilmiyorum. Salvar davasi diye bir film vardi. Ona benziyor bazi hayatlar gitgide
Ne güzel olaylara bilimsel yaklaşabilen biri...5 yaşında olan bir insan, beş haftalık olan ise insan olmanın başlangıcı bi hücre topluluğu ve evet aynı şey değil. Aynı şey olsa kürtaj yasal bir hak olmazdı
eşinize 4 yıldır evli olup ve evlendiği günden beri çocuk hasretiyle yanıp tutuşan her ay ağlayan beni ve beni teselli etmek için içi hasretle yanıp üzüldüğü halde gülerek geçiştirmeye çalışan eşimi yani bu yzdıklarımı gösterin belki anlar bir şeyleri yıllarca evlat için didinen insanları düşünsün .Bu söz eşinize çok uyuyor: Rabbim kimine vermez sınarsın kimine de verir sınarsın.merhaba kk
3 çocuğuma hamileyim, test yaptım net olmasada çizgi var.
10 yaşında ve 13 aylık erkek çoçuklarım var
planlı bir hamilelik değil bu ama olmamasını sağlayabilirdik.
akşam eşimle olasılık olarak paylaştım ve aldığım tepkiyle büyük hayal kırıklığı yaşadım,doktara git çaresini bul diyor.
bende asla böyle bişeyi kabul etmem dedim,küçük oğlumu göstererek onun olabileeceğini söyledim ama onun planlı olduğunu bir tutmamam gerektiğini söyledi
hç kimseyle paylaşamadım lütfen bana yol gösterin.
Koca delisi olmak mantık işi ise ben almim.. arkadaşın ilk yazdığını ıyi okuyun adam bak çaresine demiş onu dinlemeliymiş vay be erkek dediği için aldıracakmış başka zaman kendi ayaklarınız üzerinde durun erkeğe ihtiyacınız yok diyenler nerde acaba ?Ne güzel olaylara bilimsel yaklaşabilen biri...
Ama burada çok yormayın kendinizi.
Malesef kadınlarımızın çoğunluğu mantıkla değil, bomboş ajitasyonlarla hayatlarını sürdürüyor.
Ülkemizin hali de ortada...
Ben kocan ne diyorsa he de mi dedim nasıl okuyorsunuz nasıl anlıyorsunuz hayret yaniKoca delisi olmak mantık işi ise ben almim.. arkadaşın ilk yazdığını ıyi okuyun adam bak çaresine demiş onu dinlemeliymiş vay be erkek dediği için aldıracakmış başka zaman kendi ayaklarınız üzerinde durun erkeğe ihtiyacınız yok diyenler nerde acaba ?
Eşinizin üslubu çok çirkin. Ama demek ki adam paniklemiş siz çalışmıyorsunuz çocukların maddi bütün yükü onun üstüne haklı paniklemekte. Resti çekin doğurun diyenler olmuş; konu sahibi iki çocuğu varken ve sanırım evliliğinden şikayetçi değilken üçüncü bi çocuk olasılığı işin boşanmayı göze alıyor mu? Almıyorsa eşiyle bu kadar zıtlaşmak sen ne dersen de hava civa ben bildiğimi okuyacağım demek ne kadar doğru.
Önceki cümleyi okuyun diyeceğim ama yok boşverin sizinle daha fazla tartışmak istemiyorumDoğru he de dememissiniz zıtlaşmanın ne alemi var demissiniz .? Aradaki fark ne ?
Ben sizinle tartışmıyorum ki yasalar gereği fikir alış verişiÖnceki cümleyi okuyun diyeceğim ama yok boşverin sizinle daha fazla tartışmak istemiyorum
valla yazmıyım yazmıyım diyorum ama dayanamadım evet aradaki fark ne gerçekten çok doğru demişsiniz. Hayır anlamadığım aklı yok mu bu adamın çocuk yapmayı biliyor da korunmayı mı bilmiyorlar. Ağzımı bozacağım valla şimdiDoğru he de dememissiniz zıtlaşmanın ne alemi var demissiniz .? Aradaki fark ne ?
Aa olur mu adam hakli..??valla yazmıyım yazmıyım diyorum ama dayanamadım evet aradaki fark ne gerçekten çok doğru demişsiniz. Hayır anlamadığım aklı yok mu bu adamın çocuk yapmayı biliyor da korunmayı mı bilmiyorlar. Ağzımı bozacağım valla şimdi
Tartışmıyorum kuzum yasalar bana özgür fikirlerimi kullanma dile getirme hakkı vermedi mi ? Bende sonuna kadar faydalanıyorum sadeceKizlar banlanacaksiniz ne gerek var tartismaya. Kurtaji normal gorenin Muhasebesi Allah ' a kalmistir.
Rabbim oyle insanlara en guzel sekilde cevap verecektir. Ölüm her an yakindir. Dert etmeyin ya. Allah var Gam yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?