o çok masum,suçlu biziz

Onu veren Rabbim bosuna vermemistir guzel yanlarindan bakalim bosverin kony sahibini uzmeye gerek yok. Insallah kucagina aldigi zaman baba dedigi zaman eminim kalbi tas olsa eriyecektir. Evlat kokusu cennet kokusudur demis Peygamber Efendimiz s.a.v . Rabbim cumlemize dunyada bu kokuyu duyurmayi nasip etsin

Işte bizde bunu savunuyoruz ya kuzum
Neden yaşama hakkı elinden alınsın

Tartışmıyorum kuzum yasalar bana özgür fikirlerimi kullanma dile getirme hakkı vermedi mi ? Bende sonuna kadar faydalanıyorum sadece
Canimsin ya bazen boyle kimsenin etkisinde kalmadan hur bir iradeyle birseyleri savunan insanlari seviyorum. Sen cansin cann

asla aldırmam diğer çocuklarımla aynı gözümde
Minicik bir cana kıymak bu kadar kolay olmamalı..
Küçükken öldürünce cinayet olmuyor mu
Sen dinleme onu..
[/QUOTE]
Evlât bu kuzum tabiki öyle benim için öğrendiğim an koca bir kalp var içimde bana tutunan eminim esin şimdi atıp tutuyor ama o minicik ellerine dokunup kokusunu hissedince değişecektir fikri

amiiin canım amin inşallah tüm kalbimle amiiiin diyorum

Işte bizde bunu savunuyoruz ya kuzum
Neden yaşama hakkı elinden alınsın
Eminim konu sahibide aldirmiyacaktir. Mesela empati kuruyorum konu sahibinin yerinde olsam esim iste aldir vs dese kapi orda derim. Birini sirtima baglarim biri karnimda digerinin de elinden tutar su satar limon satar o adamin dedigini yinede yapmam. Cunku Rizki veren Allah tir.

Okuduğumu anlama yetim var ama sanırım sizde yok.
Hayatlarını bu kadar etkileyebileyecek bir süreçte, eşler birbirlerinin görüşünü kaale almak zorunda.
Eşinin istek ve düşüncelerini kaale almak bir kadını koca delisi yapmaz.
Karısına saygı duyan adamlara 'hanımköylü' diyenlerle aynı kafadasınız demekki..

Ağzını yediğim :))

Hakarete meyil etmeniz kelime haznenizin kisitliligindan sanırım?
Evet işinize geldiğinde eşler görüş alamak zorunda nerde kaldı kadının hür iradesi erkek aldır dediğinde ortak fikir kadın aldırmak istemediğinde ortak fikir alınmalı ?? Tuhaf.

her seferinde son söylemesi gerekenleri başta söyler kestirip atar
bakan nasıl bakıyor diyorum o eskidenmiş diyor
herkesin şartı farklı tabi. Bir de bizim zamanımızda çocuk bakmak bukadar masraflı değildi. Gün geçtikçe çocukların bakım masrafı artıyor. Ben o konuda eşinize katılıyoruö. Aç açıkta kalınmaz belki ama çocuklara 2 harcanacakken 1 harcanmak zorunda kalınır.
Dediğim gibi eşiniz olaya daha mantıksal boyuruyla bakıyor. Sizse bir annesiniz, içinizde taşıyorsunuz ve ondan vazgeçmeniz elbet kolay değil. Zor gerçekten. Allah yardımcınız olsun.

Hakaret nerede hanımefendi?
Anlamadığımı iddia etmişsiniz bende aynısını size iade etmiş bulundum :)
Erkek aldır dediğinde koşa koşa kürtaja gidilmeyecek tabi ki.
Konuşulacak, tartışılacak, eğer iki tarafta görüş birliği olmadıysa boşanacaklar.
Sonuçta ortak karar yoksa, kadın çocuğuna tek başına bakabilir.
Ama adamı istemediği bir çocuğa bakmaya zorlamak, evlilik değildir.

Ben zorlayın asla yazmadım hanımefendi sanırım yazdıklarıma bakmadınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…