Onu veren Rabbim bosuna vermemistir guzel yanlarindan bakalim bosverin kony sahibini uzmeye gerek yok. Insallah kucagina aldigi zaman baba dedigi zaman eminim kalbi tas olsa eriyecektir. Evlat kokusu cennet kokusudur demis Peygamber Efendimiz s.a.v . Rabbim cumlemize dunyada bu kokuyu duyurmayi nasip etsinvalla yazmıyım yazmıyım diyorum ama dayanamadım evet aradaki fark ne gerçekten çok doğru demişsiniz. Hayır anlamadığım aklı yok mu bu adamın çocuk yapmayı biliyor da korunmayı mı bilmiyorlar. Ağzımı bozacağım valla şimdi
Işte bizde bunu savunuyoruz ya kuzumOnu veren Rabbim bosuna vermemistir guzel yanlarindan bakalim bosverin kony sahibini uzmeye gerek yok. Insallah kucagina aldigi zaman baba dedigi zaman eminim kalbi tas olsa eriyecektir. Evlat kokusu cennet kokusudur Peygamber Efendimiz s.a.v . Rabbim cumlemize dunyada bu kokuyu duyurmayi nasip etsin
Canimsin ya bazen boyle kimsenin etkisinde kalmadan hur bir iradeyle birseyleri savunan insanlari seviyorum. Sen cansin cannTartışmıyorum kuzum yasalar bana özgür fikirlerimi kullanma dile getirme hakkı vermedi mi ? Bende sonuna kadar faydalanıyorum sadece
[/QUOTE]asla aldırmam diğer çocuklarımla aynı gözümde
Minicik bir cana kıymak bu kadar kolay olmamalı..
Küçükken öldürünce cinayet olmuyor mu
Sen dinleme onu..
amiiin canım amin inşallah tüm kalbimle amiiiin diyorumOnu veren Rabbim bosuna vermemistir guzel yanlarindan bakalim bosverin kony sahibini uzmeye gerek yok. Insallah kucagina aldigi zaman baba dedigi zaman eminim kalbi tas olsa eriyecektir. Evlat kokusu cennet kokusudur demis Peygamber Efendimiz s.a.v . Rabbim cumlemize dunyada bu kokuyu duyurmayi nasip etsin
Eminim konu sahibide aldirmiyacaktir. Mesela empati kuruyorum konu sahibinin yerinde olsam esim iste aldir vs dese kapi orda derim. Birini sirtima baglarim biri karnimda digerinin de elinden tutar su satar limon satar o adamin dedigini yinede yapmam. Cunku Rizki veren Allah tir.Işte bizde bunu savunuyoruz ya kuzum
Neden yaşama hakkı elinden alınsın
Çocuklar daha çok küçük 3 bir bebek daha nasıl yeteceksiniz
Canimsin ya bazen boyle kimsenin etkisinde kalmadan hur bir iradeyle birseyleri savunan insanlari seviyorum. Sen cansin cann
Okuduğumu anlama yetim var ama sanırım sizde yok.Koca delisi olmak mantık işi ise ben almim.. arkadaşın ilk yazdığını ıyi okuyun adam bak çaresine demiş onu dinlemeliymiş vay be erkek dediği için aldıracakmış başka zaman kendi ayaklarınız üzerinde durun erkeğe ihtiyacınız yok diyenler nerde acaba ?
Ağzını yediğim :))Eminim konu sahibide aldirmiyacaktir. Mesela empati kuruyorum konu sahibinin yerinde olsam esim iste aldir vs dese kapi orda derim. Birini sirtima baglarim biri karnimda digerinin de elinden tutar su satar limon satar o adamin dedigini yinede yapmam. Cunku Rizki veren Allah tir.
Hakarete meyil etmeniz kelime haznenizin kisitliligindan sanırım?Okuduğumu anlama yetim var ama sanırım sizde yok.
Hayatlarını bu kadar etkileyebileyecek bir süreçte, eşler birbirlerinin görüşünü kaale almak zorunda.
Eşinin istek ve düşüncelerini kaale almak bir kadını koca delisi yapmaz.
Karısına saygı duyan adamlara 'hanımköylü' diyenlerle aynı kafadasınız demekki..
Napim kuzum özgür fikirlerimi söylerken banlanacaksam varsın banlanayim :)Hadi kizlar cikalim konudan banlanmadan kacinnnn
Napim kuzum özgür fikirlerimi söylerken banlanacaksam varsın banlanayim :)
herkesin şartı farklı tabi. Bir de bizim zamanımızda çocuk bakmak bukadar masraflı değildi. Gün geçtikçe çocukların bakım masrafı artıyor. Ben o konuda eşinize katılıyoruö. Aç açıkta kalınmaz belki ama çocuklara 2 harcanacakken 1 harcanmak zorunda kalınır.her seferinde son söylemesi gerekenleri başta söyler kestirip atar
bakan nasıl bakıyor diyorum o eskidenmiş diyor
Hakaret nerede hanımefendi?Hakarete meyil etmeniz kelime haznenizin kisitliligindan sanırım?
Evet işinize geldiğinde eşler görüş alamak zorunda nerde kaldı kadının hür iradesi erkek aldır dediğinde ortak fikir kadın aldırmak istemediğinde ortak fikir alınmalı ?? Tuhaf.
Ben zorlayın asla yazmadım hanımefendi sanırım yazdıklarıma bakmadınız.Hakaret nerede hanımefendi?
Anlamadığımı iddia etmişsiniz bende aynısını size iade etmiş bulundum :)
Erkek aldır dediğinde koşa koşa kürtaja gidilmeyecek tabi ki.
Konuşulacak, tartışılacak, eğer iki tarafta görüş birliği olmadıysa boşanacaklar.
Sonuçta ortak karar yoksa, kadın çocuğuna tek başına bakabilir.
Ama adamı istemediği bir çocuğa bakmaya zorlamak, evlilik değildir.
Rabbim nasip etsindogru canimcim varsin banlanalim ama suan isime gelmez. tup bebek bolumune giriyorum amannn :))) orasi bana bugunlerde lazim bebis
Ben zaten ilk mesajımı size değil, başka bir hanımefendiye yazmıştım.Ben zorlayın asla yazmadım hanımefendi sanırım yazdıklarıma bakmadınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?