O da beni seviyor mu?

6 yıldır nasıl hiçbir gelişme olmadı ki... sizinki sanki yıllardır birini bulamadım bari bu olsun kafası gibi geldi bana kusura bakmayın. Sizin gibi bir çift tanıyorum evli ve çocuklular. Eğer sizdeki elektriğe karşılık verirse onun da bu kafada olduğu kesindir bana göre...
Aslında tam olarak öyle değil. Evet bu zamana kadar yanlış ilişkiler yaşadım saçma sapan insanlarla. Çok fedakarlıklar yaptım. Ama değmedi malesef. Belki de Allahın işi aklıma getirdi bir anda bu çocuğu bilemiyorum. Çok iyi biri, bunu anlamamak için kör olmak lazım. O yüzden biraz da mantığımla hareket etmek istiyorum.

Çok arada kaldım valahi.Hoşlanıyor gibi ama 6 yıldır neden birşey olmadı dicem.Ve iletişiminiz zaman zaman kesiliyormuş.Hoşlanan erkek o kadar uzun keser mi iletişimi bilemedim ?.Yani ünvde benimde böyle bir durumum olmuştu.Ancak orda ben değil karşımdaki kişi benden hoşlanıyordu.3 yılın sonunda bana açılabildi çünkü ben başkalarıyla birlikteydim o 3 yıl zarfında ondan açılamamış.Fakat hareketlerinden ben az çok tahmin ediyordum hoşlandığını.Yani bilemedim yaa ne desem.Hislerinle hareket et bence.

Niye bir şeylerin adını koymaya çalışıyorsunuz ki.Bir ilişkinin bence en güzel zamanları bu zamanlar kavgalar yok heyecan çok yaşadığınız anın tadını çıkarın beklentiye girmek yerine akışa bıraksanız bence daha güzel olacak...

Güncelleme:
Merak edenler için:)
O günkü buluşmamızdan sonra bu akşam buluştuk sonunda. Hemen akabinde msj atmak istemedim çünkü, çok hevesli görünmemek için.
Bu buluşma işi de şöyle gelişti. Bunun storysine emoji attım, komik bi video paylaşmıştı. Bu da direkt napıyosun kayboldun yine yazdı.
Ben de işte yoğundum yazıcaktım yoksa tarzında şeyler yazdım ve bugün buluştuk.
Bi kafede oturduk birşeyler içtik. Sohbet falan iyiydi yine güldük eğlendik.
Sonra bi iki mağaza gezdik, üstüne birşeyler denedi ama sürekli benim fikrimi soruyo nasıl sence beğendin mi gibi.
Alışverişten sonra napalım bi yerlere daha gidelim mi dedi. Ben de yorulmuştum zaten, bu akşamlık yeterli bence falan dedim ama o pek istemedi. Benden sıkıldıysan gidelim o zaman ( seni eve bırakayım anlamında) dedi. Neyse sonra tam arabaya bindik beni eve bırakacak. Martıya binmek ister misin dedi tamam dedim, bi yarım saat falan da ona bindik. Ona önde ben arkada sarıldım tabi ona:)
O da eğlenceli geçti yani.
İleriye dönük şunu yapalım şuraya gidelim tarzında şeyler söylüyo, birlikte vakit geçirmemizden hoşlanıyo gibi, bunları söylediğine göre. Arabadan inerken haftaya için plan yaptık yine.
Ya bilmiyorum valla ne olacak böyle.
Siz ne dersiniz??
Hoşlanıyor senden kesin net :) bence kendiliğinden gelişmesini çstiyo dizilerdeki gibi iltifat edip bakışından etkilenmek isteyebilir yada düşersin o tutar yada eli eline değer bakılırsınız sonra hop olu verir 😁 bence daha çok böyle istiyo gibi canım inşallah herşey istedigin gibi olur ama çocuk boş değil sana

Güncelleme:
Merak edenler için:)
O günkü buluşmamızdan sonra bu akşam buluştuk sonunda. Hemen akabinde msj atmak istemedim çünkü, çok hevesli görünmemek için.
Bu buluşma işi de şöyle gelişti. Bunun storysine emoji attım, komik bi video paylaşmıştı. Bu da direkt napıyosun kayboldun yine yazdı.
Ben de işte yoğundum yazıcaktım yoksa tarzında şeyler yazdım ve bugün buluştuk.
Bi kafede oturduk birşeyler içtik. Sohbet falan iyiydi yine güldük eğlendik.
Sonra bi iki mağaza gezdik, üstüne birşeyler denedi ama sürekli benim fikrimi soruyo nasıl sence beğendin mi gibi.
Alışverişten sonra napalım bi yerlere daha gidelim mi dedi. Ben de yorulmuştum zaten, bu akşamlık yeterli bence falan dedim ama o pek istemedi. Benden sıkıldıysan gidelim o zaman ( seni eve bırakayım anlamında) dedi. Neyse sonra tam arabaya bindik beni eve bırakacak. Martıya binmek ister misin dedi tamam dedim, bi yarım saat falan da ona bindik. Ona önde ben arkada sarıldım tabi ona:)
O da eğlenceli geçti yani.
İleriye dönük şunu yapalım şuraya gidelim tarzında şeyler söylüyo, birlikte vakit geçirmemizden hoşlanıyo gibi, bunları söylediğine göre. Arabadan inerken haftaya için plan yaptık yine.
Ya bilmiyorum valla ne olacak böyle.
Siz ne dersiniz??
Belki uzatmak, flörtün tadını çıkarmak istiyordur. Tüm ilişkilerinde haddini, hududunu bilen biridir. Takılın bence, güzel duruyor. Ayar iyi, böyle devam.

Ayol herşey çok ama çok nett! Oğlan bal gibi senden hoşlanıyor.. Hemde baya! Sadece senin reddetmenden endişe duyduğu için konuyu açamıyor..Burada senin desteğin lazım. Ona evet bende senden hoşlanıyorum mesajını vermezsen mevzu sürünüp gidecek. Kendinden eminsen ver o mesajı o da açılsın.. Değilsen de yapma..

Güncelleme:
Kızlar selamlar,
En son bir güncelleme paylaşmıştım. Forumdakilerden genelde olumlu yönde mesajlar geldi. Lakin buluştuğumuz günden beri hiç görüşmedik. Yani buluşmayı geçtim, bir mesaj filan hiçbir şey yok ondan. O yazmayınca ben de yazmıyorum.
Yine eskisi gibi iletişimimiz açıkçası.
Bu hafta içi buluşuruz diye konuşmuştuk, ben müsaitlik durumuma göre ona haber verecektim ama bilmiyorum ya yazar mıyım naparım.
Zaten regliyim onun verdiği bir sinir stres asabiyet var. Sinir oldum şuan ona. Biz sanırım sadece arkadaşız. 😋

Güncelleme:
Kızlar selamlar,
En son bir güncelleme paylaşmıştım. Forumdakilerden genelde olumlu yönde mesajlar geldi. Lakin buluştuğumuz günden beri hiç görüşmedik. Yani buluşmayı geçtim, bir mesaj filan hiçbir şey yok ondan. O yazmayınca ben de yazmıyorum.
Yine eskisi gibi iletişimimiz açıkçası.
Bu hafta içi buluşuruz diye konuşmuştuk, ben müsaitlik durumuma göre ona haber verecektim ama bilmiyorum ya yazar mıyım naparım.
Zaten regliyim onun verdiği bir sinir stres asabiyet var. Sinir oldum şuan ona. Biz sanırım sadece arkadaşız. 😋
Bence duyguları olsaydı mutlaka arar mesaj atardı. Umarım çok daha iyileri çıkar karşınıza :)

Biz kadınlar kendimizi kasarız ama erkeklerin kafa öyle çalışmıyor :KK43: İsterse arar, İsterse mesaj atar.
Arayıp sormaması, mesaj atmaması sanki olsa da olur olmasa da olur tavrında gibi geldi.
Bu yorumu sizin anlatımınızdan çıkardım lütfen amacım moral bozmak değil :KK200:

Biz kadınlar kendimizi kasarız ama erkeklerin kafa öyle çalışmıyor :KK43: İsterse arar, İsterse mesaj atar.
Arayıp sormaması, mesaj atmaması sanki olsa da olur olmasa da olur tavrında gibi geldi.
Bu yorumu sizin anlatımınızdan çıkardım lütfen amacım moral bozmak değil :KK200:
Gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor. Moral bozmuş olmuyorsunuz yani. ☺️

Yoo ben de farkındayım cnm sıkıntı yok:)

Ama bu hafta buluşucam yine. Bu sefer farklı davranmayı düşünüyorum.
Hayatımda sanki biri varmış gibi yapıcam. Birisiyle mesajlaşıyomuş gibi, onun yanından uzaklaşıp telde konuşucam mesela. Aslında hem şüphelenmesini istiyorum hem de ilişki yaşama konusundaki görüşünü merak ediyorum. Ne dersiniz? Döker mi içini bu sefer? :)

Ama bu hafta buluşucam yine. Bu sefer farklı davranmayı düşünüyorum.
Hayatımda sanki biri varmış gibi yapıcam. Birisiyle mesajlaşıyomuş gibi, onun yanından uzaklaşıp telde konuşucam mesela. Aslında hem şüphelenmesini istiyorum hem de ilişki yaşama konusundaki görüşünü merak ediyorum. Ne dersiniz? Döker mi içini bu sefer? :)

Ya ters teperse ???

Ama şuan zaten mesaj atmıyor, birşey yapmıyor. İlgisi yokmuş gibi duruyor. Arkadaşsak da sorsun o zaman hayatında biri var mı vs. Değil mi?

Bir kaç hafta üst üste buluştunuz ya o şimdi zannediyor ki
Bu hafta da buluşunca önümüzdeki haftayı planlarız. :KK53:

Buna izin vermeyin ve aynı zamanda sosyal medyada siz yeni kuşağın deyimi ile storry yada durum her neyse :KK70:
paylaşmayın bakalım takibinde misiniz değil misiniz anlarız. :KK68:

Back
X