O da beni seviyor mu?

Bana arkadaşça yaklaşan bir sevdiğim vardı ben dayanamadım açıldım ve reddedildim bir de 3 ayın sonunda açıldım ben.Erkekler ne olursa olsun illa ki seviyorsa açılmanın bir yolunu buluyor bence.Sizi de hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama bana öyle geldi ki sizi arkadaşı gibi görüyor.

Yüksek lisanstan tanıştığım biri var, yaklaşık 6 yıldır görüşüyoruz arkadaşça. Tanıdığım kadarıyla oldukça olgun, iyi niyetli, efendi biri. Şuana kadar bana karşı kötü bir hareketini görmedim. Bazen ayda birkaç kere, bazen de birkaç ayda bir buluşuyoruz. Mesajlaşmalarımız genelde buluşacağımız zaman oluyor, yani buluşmazsak iletişim halinde değiliz normalde. Bazen instagram story den laf atıyoruz birbirimize o kadar.
Buluştuğumuzda ise birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Yemeğe, sinemaya vs gidiyoruz.
En son üç gün önce buluştuk, koronadan dolayı aylardır görüşememiştik. Bana dediki; görüşelim artık özledim kaç ay oldu dedi.
Neyse buluştuk salı günü. Cafeye gitmeyi planlamıştık ama çok kalabalık olduğu için vazgeçtik. Evine gittik. Film izledik falan. Bu arada yanlış anlaşılmasın evine daha önce de birkaç kere gittim. Hiç öyle asılması yakınlaşması olmadı bu zamana kadar. Film biter, beni evime bırakır bu yani. Evinde beni çok güzel ağırlar, hizmet eder, tam bir ev erkeği. 😏

Bu arada buluşma işini hep bana bırakır, benim onu arayıp sormamı ister. Benim biraz uzak durduğumu düşünüyor çünkü.
Bu zamana kadar bir sürü erkekle görüştüm ama hiçbiri bana göre değildi.
Aşkı hep hep uzaklarda, başka insanlarda arayıp durdum. Belki de en yakınımdaki kişidedir bilemiyorum. Ondan hoşlanıyorum sanırım. Bunu üç gün önce buluştuğumuzda farkettim aslında. İlk defa heyecanlandım yanında.
Bana bakışı bile farklı, gözlerinin içi gülüyor. Film izlerken bana baktığını yakalıyorum mesela. İltifat eder, senin peşinde bir sürü erkek vardır demişti bir gün. Birşey var sanki ama söylemiyor işte of.
Ben bu arkadaşın nasıl açılmasını sağlayabilirim? Ben asla açılmam, hiç tarzım değil çünkü.
Görüşme sıklığımızı mı artırayım ya da?
Bir akıl verin lütfen. Artık ben de mutlu olmak istiyorum. 😔
Daha önceki konularınızı hatırlıyor gibiyim emin olamadım da biri vardı sizi arabasiyla almaya bile yeltenmeyen ilgisiz aksi, kova burcu. Ondan kurtuldunuz bu başkası galiba. Yanlış da olabilirim :D

Daha önceki konularınızı hatırlıyor gibiyim emin olamadım da biri vardı sizi arabasiyla almaya bile yeltenmeyen ilgisiz aksi, kova burcu. Ondan kurtuldunuz bu başkası galiba. Yanlış da olabilirim :KK70:
Doğru doğru iyi hatırlamışsınız:))
Ondan ayrıldım, çok kabaydı cidden.
Bak bu çocuk öyle değil ama evden alır bırakır falan.
Daha iyisi varken neden bir öküzün kabalıklarına razı olayım ki dedim😁

Bana arkadaşça yaklaşan bir sevdiğim vardı ben dayanamadım açıldım ve reddedildim bir de 3 ayın sonunda açıldım ben.Erkekler ne olursa olsun illa ki seviyorsa açılmanın bir yolunu buluyor bence.Sizi de hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama bana öyle geldi ki sizi arkadaşı gibi görüyor.
Ama olsun en azından içinizde kalmamış oldu. Riskli işler bunlar malesef, kaybetmekte var kazanmakta.. 😌

Doğru doğru iyi hatırlamışsınız:))
Ondan ayrıldım, çok kabaydı cidden.
Bak bu çocuk öyle değil ama evden alır bırakır falan.
Daha iyisi varken neden bir öküzün kabalıklarına razı olayım ki dedim😁
Valla haklısın. Bence bu adamda ışık var. Sana hafiften meyilli gibi. Biraz yakın davranınca sökülecek bence güncellemelerini merakla bekliyoruz :D

Valla haklısın. Bence bu adamda ışık var. Sana hafiften meyilli gibi. Biraz yakın davranınca sökülecek bence güncellemelerini merakla bekliyoruz :KK70:
Bu hafta içi msj atıcam ona, buluşuruz yine. Ya valla umarım düşündüğün gibidir. 🥰
Tüm gelişmeleri yazacağım. 🤗

Ama olsun en azından içinizde kalmamış oldu. Riskli işler bunlar malesef, kaybetmekte var kazanmakta.. 😌
Ben kaybettim kimseye de tavsiye etmem.Bence sizde bir süre devam edin belki de size karşı duyguları değişebilir ben çok aceleci davrandım.

Tüm erkekleri genellemeye gerek yok diye düşünüyorum. Çoğu yıllarca his besleyip arkadaşlığım bozulmasın diye açılamıyor bile. Herkes atak değil. Sadece arkadaş olarakta görebilir tabi bu da bi ihtimal ama biraz yoklamaya değer bence :KK51:

Siz haftaya buluşma muhabbeti yapın. Yani sizden bi adım gitsin ona. Zaten 6 yıllık bi samimiyet varmış. Rahat olun ki onda da varsa bişeyler ortaya çıkar. Ama sık görüşmek; görüşülmüyorsa da yazışmak şart!
Gerçekten ilgi duyan biri nasıl arkadaş kalabilir ya? Ben asla yapamam

Güncelleme:
Merak edenler için:)
O günkü buluşmamızdan sonra bu akşam buluştuk sonunda. Hemen akabinde msj atmak istemedim çünkü, çok hevesli görünmemek için.
Bu buluşma işi de şöyle gelişti. Bunun storysine emoji attım, komik bi video paylaşmıştı. Bu da direkt napıyosun kayboldun yine yazdı.
Ben de işte yoğundum yazıcaktım yoksa tarzında şeyler yazdım ve bugün buluştuk.
Bi kafede oturduk birşeyler içtik. Sohbet falan iyiydi yine güldük eğlendik.
Sonra bi iki mağaza gezdik, üstüne birşeyler denedi ama sürekli benim fikrimi soruyo nasıl sence beğendin mi gibi.
Alışverişten sonra napalım bi yerlere daha gidelim mi dedi. Ben de yorulmuştum zaten, bu akşamlık yeterli bence falan dedim ama o pek istemedi. Benden sıkıldıysan gidelim o zaman ( seni eve bırakayım anlamında) dedi. Neyse sonra tam arabaya bindik beni eve bırakacak. Martıya binmek ister misin dedi tamam dedim, bi yarım saat falan da ona bindik. Ona önde ben arkada sarıldım tabi ona:)
O da eğlenceli geçti yani.
İleriye dönük şunu yapalım şuraya gidelim tarzında şeyler söylüyo, birlikte vakit geçirmemizden hoşlanıyo gibi, bunları söylediğine göre. Arabadan inerken haftaya için plan yaptık yine.
Ya bilmiyorum valla ne olacak böyle.
Siz ne dersiniz??

Tam benlik bir konu.Şimdi şöyle burada en önemlisi sizin hisleriniz.Sizden gerçekten hoslanıyor gibi geliyorsa hoslanıyordur.Benden hoslanan kisiler aynen sizin dediginiz gibi bir sonraki bulusmayı planlayan kisiler oldu,ya da iste fikir soran sohbet eden kisiler oldu.Suna dikkat edin siz yazmadan yazıyor mu? Bu onemli.Cunku hoslanan insan konusmak ister,10 gün sonra 20 gün sonra yazması onemli degil.O da emin değildir,ipleri koparmamak icin ara sıra da olsa yazar.Bunun dısında ben cok sevdigim arkadaslarıma da aynı cocugun size sizin ona davrandıgınız gibi davranıyorum.O acıdan sizin hisleriniz onemli dedim.Yaptıkları normal yakın arkadas davranısı gibi de cunku aynı zamanda.İkisi ayıracak olan sey sizin gözlemleriniz,hisleriniz.Bi temas var mı? Omzunuza dokunma,ele dokunma.Bunlar varsa %100 hoslanıyor.Cunku beden dili cok sey ifade eder

Güncelleme:
Merak edenler için:)
O günkü buluşmamızdan sonra bu akşam buluştuk sonunda. Hemen akabinde msj atmak istemedim çünkü, çok hevesli görünmemek için.
Bu buluşma işi de şöyle gelişti. Bunun storysine emoji attım, komik bi video paylaşmıştı. Bu da direkt napıyosun kayboldun yine yazdı.
Ben de işte yoğundum yazıcaktım yoksa tarzında şeyler yazdım ve bugün buluştuk.
Bi kafede oturduk birşeyler içtik. Sohbet falan iyiydi yine güldük eğlendik.
Sonra bi iki mağaza gezdik, üstüne birşeyler denedi ama sürekli benim fikrimi soruyo nasıl sence beğendin mi gibi.
Alışverişten sonra napalım bi yerlere daha gidelim mi dedi. Ben de yorulmuştum zaten, bu akşamlık yeterli bence falan dedim ama o pek istemedi. Benden sıkıldıysan gidelim o zaman ( seni eve bırakayım anlamında) dedi. Neyse sonra tam arabaya bindik beni eve bırakacak. Martıya binmek ister misin dedi tamam dedim, bi yarım saat falan da ona bindik. Ona önde ben arkada sarıldım tabi ona:)
O da eğlenceli geçti yani.
İleriye dönük şunu yapalım şuraya gidelim tarzında şeyler söylüyo, birlikte vakit geçirmemizden hoşlanıyo gibi, bunları söylediğine göre. Arabadan inerken haftaya için plan yaptık yine.
Ya bilmiyorum valla ne olacak böyle.
Siz ne dersiniz??
Seninle vakit gecirmeyi seviyor. Ancak belki de hayatina birini almak istemiyor olabilir. Tek bildigim erkekler hayatini biriyle gecirmek istiyorsa aciliyor.

Tam benlik bir konu.Şimdi şöyle burada en önemlisi sizin hisleriniz.Sizden gerçekten hoslanıyor gibi geliyorsa hoslanıyordur.Benden hoslanan kisiler aynen sizin dediginiz gibi bir sonraki bulusmayı planlayan kisiler oldu,ya da iste fikir soran sohbet eden kisiler oldu.Suna dikkat edin siz yazmadan yazıyor mu? Bu onemli.Cunku hoslanan insan konusmak ister,10 gün sonra 20 gün sonra yazması onemli degil.O da emin değildir,ipleri koparmamak icin ara sıra da olsa yazar.Bunun dısında ben cok sevdigim arkadaslarıma da aynı cocugun size sizin ona davrandıgınız gibi davranıyorum.O acıdan sizin hisleriniz onemli dedim.Yaptıkları normal yakın arkadas davranısı gibi de cunku aynı zamanda.İkisi ayıracak olan sey sizin gözlemleriniz,hisleriniz.Bi temas var mı? Omzunuza dokunma,ele dokunma.Bunlar varsa %100 hoslanıyor.Cunku beden dili cok sey ifade eder
Ben yazmadan yazıyor ama araya uzun süre de girebiliyor bazen. Çok sık bir iletişimimiz yok yani. Temas olayı olmadı sadece martıya binerken yakınız😬
Benim hislerim sanki birşeyler var gibi ama yok gibi de. Emin olamıyorum😕

Seninle vakit gecirmeyi seviyor. Ancak belki de hayatina birini almak istemiyor olabilir. Tek bildigim erkekler hayatini biriyle gecirmek istiyorsa aciliyor.
Evet belki de hayatında birini istemiyordur şuan için. Valla ben yakın davranıyorum, artık gerisi ona kalmış. Haftaya da buluşucaz bakalım. Ama yine böyle geçecek bence.

Valla ben güncellemeyi okuyunca güzel şeyler hissettim. Flört durumu okuyor gibiydim, hoşuma gitti valla. Hadi hayırlısı...

6 yıldır nasıl hiçbir gelişme olmadı ki... sizinki sanki yıllardır birini bulamadım bari bu olsun kafası gibi geldi bana kusura bakmayın. Sizin gibi bir çift tanıyorum evli ve çocuklular. Eğer sizdeki elektriğe karşılık verirse onun da bu kafada olduğu kesindir bana göre...

Back
X