O da beni seviyor mu?

Kıskandırma çok yanlış işte
Eski kafalılık değil bu
Sende ararsun yazarsın ama sevgili boyutunda değilsiniz
O yüzden şu süreçte senden bekleyemez
Biraz cepte görmüş beyefendi galiba seni
Senin hislerin olduğunu biliyordur
Zaten bu erkek milletine selam versen bana aşık diyorlar 🤣
Hislerim olduğunu anlayamaz, hiç belli etmiyorum. Zaten beni soğuk buluyor, bunu da demişti önceden.
Bir arkadaşım vardı mesela, kız en yakın arkadaşıyla evlendi. Birbirimize sevgililerimizi anlatıyorduk dedi. Tam bir kanka modundalarmış. Bu aşamada bile olabiliyorsa benimkinde de bi ışık olmalı yaa😜

Yani konu sahibi olayı tabiki sevismeye kadar götürmesin. Adamı biraz dürtmek için ufak temaslarda bulunmasını tavsiye ediyorum ben. Arkadaşça başını omzuna yaslamak gibi masum temaslar. Bir de başka adamlarla buluşmayı söylemekten vazgeç artık. Kıskandırmak için yapıyorsun ama erkekler için çok itici bi olay bu. Soğumasın senden.
Yani evet hoş değil ama aklıma başka birşey gelmiyor. Tepkisini ölçmeye çalışıyorum sadece. 😒

Hislerim olduğunu anlayamaz, hiç belli etmiyorum. Zaten beni soğuk buluyor, bunu da demişti önceden.
Bir arkadaşım vardı mesela, kız en yakın arkadaşıyla evlendi. Birbirimize sevgililerimizi anlatıyorduk dedi. Tam bir kanka modundalarmış. Bu aşamada bile olabiliyorsa benimkinde de bi ışık olmalı yaa😜
Olabilir neden olmasın
Bu kadar yoğun olduğunu bilmez ama biliyordur
Kaç yaşında bu çocuk

Bence kıskandırma işini yapma
Akışına bırak ya
Şu an hoşlanma aşamasında adam bence
Level atlayabilir
İşinle gücünle meşgul ol öyle bir hava ver
Evet ama birazcık daha sık görüşmeye çalışacağım. Ne bilim üç günlük dünya çokta kasmaya gerek yok bence, içinden ne geliyorsa onu yapmalı insan. Belki birbirimizi daha sık görürsek bi kıvılcım olabilir.

Görüşme sıklığınızı arttırın. Sanki sizin ona duygusal yaklaşmayacağınızı düşünüyor. Ulaşamıyor gibi. O yüzden açılamıyor bence. Çok mu güzelsiniz? Çok mu havalısınız?

Görüşme sıklığınızı arttırın. Sanki sizin ona duygusal yaklaşmayacağınızı düşünüyor. Ulaşamıyor gibi. O yüzden açılamıyor bence. Çok mu güzelsiniz? Çok mu havalısınız?
Güzellikten ziyade arkadaşlığımızdan dolayı çekiniyor bence, benim istemeyeceğimi düşünüyor olabilir kaybetme korkusu yaşıyor olabilir ki aynı şeyler benim için de geçerli.
En iyisi dediğiniz gibi daha sık görüşmek buluşmak.
Anca öyle anlaşılır.

Ben olmayacak diyorum.... Arkadaşlığınız iyi olsada... Benim fikrim bu... Bişey başlamayacak demiyorum çok parlak Bi başlangıç olmayacak diyorum ve devamında sürmeyecek diyorum.... Olumsuz puhu kuşu olabilirim.... Şimdilik.... Zamanla evet öyle oldu olacak.... Aslında dün gece yazacaktım hatta belki yazmayacaktım kelebekler kıpır kıpırken bozan kişi olmak istemem.... Sizde çok istiyor değilsiniz ki.... Ve biliyorsunuz olacak olan olur beklenen ertelenen şeyler olur gibi olsada olmaz.... Bir adım öteye taşınmayacak olduğu gibi olduğu yerde kalacak.... İnanın niye yazdım bunları.... Lütfen sonucu yazın Bi kere de ben 🙏 yanılmış olayım..... 🙏

34 yaşında ve 6 yıldır sizi tanıyor.
Bence boşuna hevesleniyorsunuz. Olgun bir adam hele ki bu yaştaki bir adan sizi isteseydi bu kadar yıldır illakiii size açılırdı.o his geçmemiş işte birbirinize bunca yıldır. O sizin arkadaşınızdan öteye gidemez.

Ufak tefek temasta bulunabilirsiniz mesela telefondan bir şey gösterirken fazla yaklaşın, onu heyecanlandıracak tarzda şeyler izleyin “Too Hot to Handle” gibi :) Mutlaka etkili bir parfüm sıkın. Hatta o odada değilken evde sık kullandığı kırlent vs gibi bir şeye parfümünüzü sıkın
Vay canına... taktiğe gel hele 😂

'ben acilmam o açılsın" diyen kişiyseniz zaten karşılıklı sevgi verilen bı ilişki yurutemiyceginiz anlamına gelir. Vermeden almak ütopik bı istek. Elini sizden hızlı tutan biriyle sevgili olabilir. İyi düşünün derim

Ben olmayacak diyorum.... Arkadaşlığınız iyi olsada... Benim fikrim bu... Bişey başlamayacak demiyorum çok parlak Bi başlangıç olmayacak diyorum ve devamında sürmeyecek diyorum.... Olumsuz puhu kuşu olabilirim.... Şimdilik.... Zamanla evet öyle oldu olacak.... Aslında dün gece yazacaktım hatta belki yazmayacaktım kelebekler kıpır kıpırken bozan kişi olmak istemem.... Sizde çok istiyor değilsiniz ki.... Ve biliyorsunuz olacak olan olur beklenen ertelenen şeyler olur gibi olsada olmaz.... Bir adım öteye taşınmayacak olduğu gibi olduğu yerde kalacak.... İnanın niye yazdım bunları.... Lütfen sonucu yazın Bi kere de ben 🙏 yanılmış olayım..... 🙏
Aynı durumu siz de yaşadınız sanırım? :)

Aynı durumu siz de yaşadınız sanırım? :)
Hayır aynı değil birebir değil ben evlenme teklifi aldım direkt... Sende bana yorum yap konuma sevinirim 😂yok Bi gelişme.... Sanki var gibide.... Ben Bi kendime öngörü yapamadım 🙏senin konunda ben senin hayatına en geç ocak ayı gibi yeni birinin gireceğini düşünüyorum..... Bu konudaki arkadaşınla aşk olmayacak sadece senin yüzünü güldürmeyecek.... Nerden biliyorsun..... Deme Bilmiyorum...... olursada olmazsada yaz..... Bekliyor olacağım 🙏

Canını sıkmak istemem ama erkekler genelde gerçekten hoşlandıklarında aceleci ve net olurlar .

Sanki bahsettiğin kişinin birkaç alternatifi var ve gözden geçiriyor gibi bir hisse kapıldım ben .

Hayır aynı değil birebir değil ben evlenme teklifi aldım direkt... Sende bana yorum yap konuma sevinirim 😂yok Bi gelişme.... Sanki var gibide.... Ben Bi kendime öngörü yapamadım 🙏senin konunda ben senin hayatına en geç ocak ayı gibi yeni birinin gireceğini düşünüyorum..... Bu konudaki arkadaşınla aşk olmayacak sadece senin yüzünü güldürmeyecek.... Nerden biliyorsun..... Deme Bilmiyorum...... olursada olmazsada yaz..... Bekliyor olacağım 🙏
Tamam yazıcam merak etme:)
Konun hangisi yolla linki okuyayım:)

Tamam yazıcam merak etme:)
Konun hangisi yolla linki okuyayım:)
Büyük balığı kaçırdım diye bir konu açmıştım 😂😂😂😂gerçi artık o kadar emin değilim 😂şu an sakin sessiz avcı gibi bekliyorum 😂bakalım zaman ne gösterecek 😂ana odaklıyım gerçi onda bişeyler başladı bana gelince acelem yok 🙏

Ufak tefek temasta bulunabilirsiniz mesela telefondan bir şey gösterirken fazla yaklaşın, onu heyecanlandıracak tarzda şeyler izleyin “Too Hot to Handle” gibi :) Mutlaka etkili bir parfüm sıkın. Hatta o odada değilken evde sık kullandığı kırlent vs gibi bir şeye parfümünüzü sıkın

ahahahah kedilerin koku bırakması gibi iyi taktik.

Back
X