Trt1'deki diziden mi bahsediyosunuz ?
kızlar şu an bir dizi izliyorum ve resmen her saniye boğuluyorum. Berbat bir his.
Düşünün ki orada 3-5 şe..siz, birkaç kadını bir bodruma kapatmışlar ve resmen hiç gibiler. Sadece işleri düştüğünde, para geldiğinde 3-5 adamın zevkine insan oldukları hatırlanıyor, daha doğrusu kadınlıkları kullanılıyor. Lanet olsun bu işi yapan kişilere. Nasıl bir vicdan?
Ve bizler bu gerçeği biliyoruz ama ben dahil birşey yapamıyoruz. Neden ülkemizde bunlar var? Neden bu kadar zevkine düşkün erkekler var? Ve neden bunlara çanak tutanlar var? Nasıl erkekler ki o kızların da birilerinin kardeşi, ablası, halası, teyzesi veya annesi olduğunu düşünemiyorlar? Ya benim kızım olsaydı diye düşünmüyorlar?
Resmen içim eziliyor. Birşey yapamadığım için kendimden utanıyorum. Ama gelecekte inşallah oğlum olursa onu ''elin kızı ne olursa olsun'' zihniyetiyle yetiştirmeyeceğim.
Ben izlemedim izlememde. bu tarz şiddet, kadın tacizi/tecavüzü, çocuk istismarı gibi şeyler bence tvlerde yayınlanmamalı. çocuklar izleyebilir malesef her aile bilinçli değil. sonra bilinç altına yerleşiyo ve hergün gazetelerde okuduğumuz haberler oluyor.... sigara ve alkol dizilerde artık gösterilmiyor bu tarz sahneler sigara ve alkolden daha mı zararsız da her dizi konu alıyor bunları.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?