O elin kızı değil, senin kızında olabilirdi

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
kızlar şu an bir dizi izliyorum ve resmen her saniye boğuluyorum. berbat bir his.
düşünün ki orada 3-5 şe..siz, birkaç kadını bir bodruma kapatmışlar ve resmen hiç gibiler. sadece işleri düştüğünde, para geldiğinde 3-5 adamın zevkine insan oldukları hatırlanıyor, daha doğrusu kadınlıkları kullanılıyor. lanet olsun bu işi yapan kişilere. nasıl bir vicdan?
ve bizler bu gerçeği biliyoruz ama ben dahil birşey yapamıyoruz. neden ülkemizde bunlar var? neden bu kadar zevkine düşkün erkekler var? ve neden bunlara çanak tutanlar var? nasıl erkekler ki o kızların da birilerinin kardeşi, ablası, halası, teyzesi veya annesi olduğunu düşünemiyorlar? ya benim kızım olsaydı diye düşünmüyorlar?
resmen içim eziliyor. birşey yapamadığım için kendimden utanıyorum. ama gelecekte inşallah oğlum olursa onu ''elin kızı ne olursa olsun'' zihniyetiyle yetiştirmeyeceğim.

canım o diziyi ben de izliyorum geç keşfettim ama bütün bölümlerini izlicem. gerçekten yaşananlar dehşet verici ya çok etkisinde kaldım.

hayat kadınlarıyla birlikte olan erkeklere gıcık oluyorum. çoğu evli ve çocuklu oluyo. evde kendilerine hizmet eden, düzenli bi hayat sağlayan karıları var. ama yetmio gidiyolar cinselliklerine renk katmak için hayat kadınlarıyla yatıyorlar. ondan sonra eski hayatlarına devam ediyolar, toplumdaki saygın konumlarına geri dönüyolar. o kadınlar ise fahişe diye aşağılanıyo. tam bi ikiyüzlü düzen.

ben izleyemedim. içimde insanlığım parçalanıyor. gerçekten insanın yaptığı işkenceyi başka bir canlı yapmıyor çevresine.
çok yazık. o kızlar ne hayallerle belki de evlerinden uğurlanıyor. ama bizim 3-5 şe...sizimiz onların hayatlarını cehenneme çeviriyor.
ve biz kadınlar şu şöyle, bu böyle diye diye onları aşağılıyoruz. asıl aşağılanması gerekenler bunları yetiştiren kişilerde. elin kızı zihniyetiyle olsun aferin oğluma diyen insanlarda. yazıklar olsun demek varken yaptığını güzel göstermek ne?

Ahlaksızlık diz boyu günümüzde! Haram nedir diye sorsam cümle kuramayacak insanlar biliyorum. Bir uçkur sevdasına kapılmış gidiyor dünya. Artık örf, adet, gelenek vs. den geçtim, en kötüsü de Allah korkusu kalmamış insanımızda...

bır sey yapmamak gıbı bırde uztune onları dıslıyoruz

dışlamak toplumumuzun aman bana zarar vermesinde ben görmeyeyim, uymayayım. onların ne yaparsa yapsınlar diyerek hareket etmesinden. kimse başkasının toprağına düzenini bozup güle oynaya öylesine gelmez. bizim toprağımızda ki işe ihtiyaçları olduğu için geliyorlar ve başlarına gelen bunlar.
peki allah korusun ya biz muhtaç olsak? allah kimseyi düşürmesin. ne olurdu o zaman?
hanımlar bu söyleyeceğim biraz basitçe anlatım olacak ama en neti bu: bu işler biraz da arz talep meselesi. o erkek diye geçinenler parasının arkasına sığınıp birkaç dakikalık zevk için başkasının hayatına edenler yarın paraya muhtaç kaldıklarında ne olacak?
erkekler gitmese o pislikler de bu işi yapmazlar.

bu tarz adamlar kendi karısını kızınıda satarlar kisilikleri bozuk erkeklerin bi taraflarına bu kdr duskun olması zaten igrenclik insanmı hayvanmı belli degil ordaki kadınların bu isi ne sekile yaptıkları belli birde gidip parayla onlarla birlikte olan erkeklerden igreniyorum bu kadını kurtarıyım diye bakmazlar

bende yeni kesfettim,cogu sacmasapan diziden guzel,ama izlerken cok etkileniyorum boyle erkeklere nefretim artiyor..

hiç bir insanın incinmesi istemem. çünkü dünyada bir denge olduğunu düşünüyorum. herkesin bir işe yaradığını.
ama bu insanların gerçekten soyu tükensin. yaşama hakları bile yok bu pisliklerin.

bende izliyorum ve insanin gercekten tüyleri ürperiyor.... Bunlar birde gercekleri yansitiyor... Allahim böyle insanlarin belasini verecektir....

Ben izlemedim izlememde. bu tarz şiddet, kadın tacizi/tecavüzü, çocuk istismarı gibi şeyler bence tvlerde yayınlanmamalı. çocuklar izleyebilir malesef her aile bilinçli değil. sonra bilinç altına yerleşiyo ve hergün gazetelerde okuduğumuz haberler oluyor.... sigara ve alkol dizilerde artık gösterilmiyor bu tarz sahneler sigara ve alkolden daha mı zararsız da her dizi konu alıyor bunları.....

O diziyi ilk izlediğimde o kadar etkilenmiştimki.. Lanet olsun dedim yani.. Dünya zıvanadan çıktıkça çıkıyor. Daha fazlasını görmeden terketsek bu dünyayı iyi olur..

iyide o dizi zaten gec saatde yayinlaniyor, ve bir aile hem cocuklarin uyku vakitlerine dikkat etmeli hemde tv´de ne izlediklerine... bu her ailenin kendi elinde... ve bence artik hemen hemen her aile bu konuda cok bilincli...
Bence bu tür gercekler kesinlikle yaninlanmali, hayatin ne kadar tehlikeli oldugunu görmemiz ve kimselere güvenmemizi göstermeli... Böyle durumlarda olan insanlara karsida 3 maymunu degilde yardimci rolü oynamamiz gerektiginin farkinda olmaliyiz...

Son düzenleme:
Dün bende izledim ve dehsete kapıldım resmen, insana zorla neler yaptırıldıgını görünce psikolojim bozuldu!
Hapishane' de gibiler, cok cok etkilendim ya..

Türkiyede Türklerin kötü yönünü anlatan bir diznin yapılmış olmasına
anlam veremedim..

Gelenlerin hepsi çok namuslu ehli müslümanlarmıydı ?

Bir kısmı kısmen mutlaka doğru böyle hayatlar var fakat çok çok abartılmış boyutta
saçmalanmış durumda

Felicianın kurtuluşu an meselesiyken Yamana eslimi tam bi fiyasko
O andaki merhamet hiç inandırıcı değildi
Alzheımer bahanesiyle taksicilerin seferberliği ve Koskoca istanbulda
kır saçlı Arifin bulunmasıda cabası
Pınar saldırıdan çıkıp polis desteği almak yerine
kocası için tehdit alınca Arife sığınmasına ne demeli

Felicia bi adamla dışarı çıkar ama kaçmaz ve polisi yine aramaz :))

Hastanede doktora silah çekilir Doktor polis çağırılmasını ister
ama dikkate alan olmaz

Hı bide Gülün kızı hastane odasına kitlemesi
Hastanelerde kilit sistemi var sanırım

VE DAHA NELER NELER

Yaşanılanlar mutlaka ki kısmen doğru ama
Polissiz bir ülkeymiş gibi konu uzatmak için gerçekçiliği sıfıra indiren
bir dizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…