- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
yok herkes böyle olmuyor. Kesin bilgiHamileyim ve şuan acayip gözüm korktuherkes böylemi oluyo ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok herkes böyle olmuyor. Kesin bilgiHamileyim ve şuan acayip gözüm korktuherkes böylemi oluyo ya
Bunu daha önce ben de duymuştum fakat sormak istediğim limon dilimleri hiç bozulmuyor mu? Üstüne hep su eklersek peki bu limon dilimlerini yemiycez mi yani durdukca bozulmaz mi?Kendine bir şişe edin içine kabuklarıyla limon dilimle (suyunu sıkma) . Azaldıkça ekle suyu. Hergün yenile. Ben Doğum kilolarını böyle attım. Birde latex korse diye birşey var. Oda işe yarıyor . İlk aldığımda hoplaya zıplaya giydim. Son kullandığımda 3. Kademede rahatlıkla giydim. Birde tatlidan uzak durmaya çalış. Onun yerine meyve tüket . Bir kuaföre git ve saçını boyat şekil verdir falan. Makyajını yap elbiseni giy eşini güzel bir yemekle mumlarla karşıla . Neden olmasın :) bir yerden başla , devamı gelecektir sadece İnan.
Doğumdan sonra bu şekilde 7 ayda 25 kilo verdim. Diyet falan yapmadım . Sadece tatlı ve ekmek yemedim ve suyun normal tadını unuttum hep limonlu su içtim .
Aslında dışardan bakınca güzel çekirdek aile hayatınız var ama bunu cehenneme cevirmişsiniz ne güzel bir prensesiniz var bütün problemlere rağmen asla sizde kusur bulmayıp yorgunluğa bağlayan anlayışlı bir eşiniz var kızınız daha çok küçük size babasına mutluluğa çok ihtiyacı var ve en önemli yaşlarda şu an sizi örnek alıyor bakımsız huysuz herşeyden geçmiş bir anne olmak ister misiniz onun gözünde? veya eşiniz için düşünün aynı yatakta bile uyumayan bir eş sürekli evde bir huzursuzluk zamanla başka yerlerde kaybettiklerini ararsa eşinizi mi suçlarsınız kendinizi mi ?Hiçbir kadın bunu haketmez ama hiçbir erkekde buna uzun süre dayanmaz. Çalışıyorsanız hepsi size ağır geliyorsa bi süre çalışmayın evinize eşinize çocuğunuza dönün kendinizi değiştirin şen şakrak olmaya bakın eşinizin yanına acilen geri dönün o yuvayı ayakta tutacak sizsiniz annesiniz gücünüzün farkına varınMerhaba kk..
kendimi hiç bu kadar bitmiş hissetmiyordum,belki dahası da olur zamanla bilemiyorum.
4 yıllık evli 2 yaşında kız annesiyim. İşim gücüm var. Ama gelin görün ki son 6 aydır hepten tükendim. Kendimi yemeğe verdim gün be gün şişiyorum. Eşimle kavga ederdim en kötü artık onu bile yapmıyorum. Aramızda cinselliğin olmadığından şikayet ederdim şimdi yatakları bile ayırdım, isteğin i si kalmadığı gibi itici geliyor artık,(eşim değil,durum) onu da çekici bulmuyorum kendimi de o ayrı
Her sabah tamam diyorum bugün o gün,başlıcam düzgün besleneceğim spor yapacağım eşime surat asmaktan başka şeyler yapacağım,kızıma yemek yemiyor diye öfkelenmeyeceğim.. ama yok. Bu arada kızımın uyku sorunu var dolayısıyla bütün aile uyumuyoruz,uyanıkken de sürekli mızıldanır neyse
Eşime de söyledim herşeyi acık acık sessiz kaldı,uyumadığımız için dedi,uykusuzluktan dedi.. çok konuşmayı sevmez zaten.
“Beni motive et de eski halime döneyim kendimi toplayım dedim” tek yaptığı her gün bana çikolata almak,ki bi beni iyice şişiriyor
2 yıl öncesine kadar kendine bakan fit,enerjik pozitif biriydim yaşımı 19-20 sanırlardı. 2 yılda bildiğiniz teyze gibi görünmeyi başardım..
Bana noldu bilmiyorum ama burdan nasıl çıkarım,bi el verseniz?
kızlar öyle hayatlar var ki
sağlıklıyız çocuklarımız sağlıklı yalnızca çikolata alsa dahi bizi anlayan anlayamasa da neler oldugunu çözmeye çalışan eşlerimiz var
başımızda bir musibet bir hastalık yok
şükredecek o kadar çok şey var ki
kendinizi salmayın hayat yeni başlıyor
çocuk sorun çıkarır kilo alırız sevişmek istemeyiz evet olabilir..
Allah başka dert vermesin bizler güçlü kadınlarız
istersek üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok
Her gün yenileyeceksiniz limonları. Bir gün içinde bişey olmuyor. Bu şekilde suyumuzu alkali yapmış oluyoruz . Yağların hızlı erimesine ve iştah kapatmaya çok yardımcı oluyor. Karbonatlı su içmekten çok daha lezzetli . Ben faydasını kısa zamanda gördüm. Tavsiye ederimBunu daha önce ben de duymuştum fakat sormak istediğim limon dilimleri hiç bozulmuyor mu? Üstüne hep su eklersek peki bu limon dilimlerini yemiycez mi yani durdukca bozulmaz mi?
Doğuma 86 kilo ile gittim . 2 hafta sonra uykusuzluk yorgunluk ödemde gidince 74 oldum. Sonrasında bu şekilde 62ye düştüm. Suyumu dışarıya çıktığımda hep yanımda taşıdım. Korse günde 7 saat takmak gerekiyormuş , epey zorladı ilk zamanlar . Bir beden küçük almıştım, Pişman bile oldum. Vazgeçmedim yinede. 1 hafta zorlanıyorsun sonra bel bölgesi incelmeye başlayınca zorlamıyor.Bunu ben de deneyeceğim..
Degil degil ben kizimla hayat buldum.Hamileyim ve şuan acayip gözüm korktuherkes böylemi oluyo ya
Nasil sutten kestin bana da yaz.Bence sebebi uykusuzluk. Kızım doğana kadar bilmezdim uykuyu bu kadar özleyeceğimi ve bu denli gergin , mutsuz ve tükenmiş hissedeceğimi. Eşimle sürekli tartışma halindeydik o dönem. Sütten kestikten sonra 2 ayda düzene girdi uykusu. 2 yıl resmen uyamadım.
Hamile kaldığımda zaten pek de zayıf değildim. 1.900 gr aldım hamileleiğimde, 30. hafta da doğum yaptım zaten. doğumdan sonra sıkıntılı günlerden geçtiğim için kilo verdim epeyce.. Fakat oğlum kövezden çıkınca, ye de sütün gelsin baskısı ile yedim yedim 10 kilo aldım.. düşünün yani.. Sonrasında diyet ile 6 kilosunu verdim zaten ama öylece kaldım.. Daha da veremedim. Şimdi de o kilolarla mücadele içindeyim.. veremiyorum. Doğum yapalı 8 bucuk ay oldu üstelik.. Bugün yeniden diyete başladım, her pazartesi oldu gibiDoğuma 86 kilo ile gittim . 2 hafta sonra uykusuzluk yorgunluk ödemde gidince 74 oldum. Sonrasında bu şekilde 62ye düştüm. Suyumu dışarıya çıktığımda hep yanımda taşıdım. Korse günde 7 saat takmak gerekiyormuş , epey zorladı ilk zamanlar . Bir beden küçük almıştım, Pişman bile oldum. Vazgeçmedim yinede. 1 hafta zorlanıyorsun sonra bel bölgesi incelmeye başlayınca zorlamıyor.
(Korse Türkiye’de çok pahalı, ben yurtdışı sitesinden 50 tl ye aldım.)
Yanlış yazmadınız değil mi? 2 kilo mu aldın hamilelikte? Ben 20 - 23 kilo aldım hamileliklerimde. Aslında o sütün gelsin baskısıyla yemek yemek doğru değil . Sütü yapan sıvı gıdalar . Bol bol su içmek yeterli oluyor . İlk Doğumda aynı hatayı yaptım, ikincide tecrübeliydim :)Hamile kaldığımda zaten pek de zayıf değildim. 1.900 gr aldım hamileleiğimde, 30. hafta da doğum yaptım zaten. doğumdan sonra sıkıntılı günlerden geçtiğim için kilo verdim epeyce.. Fakat oğlum kövezden çıkınca, ye de sütün gelsin baskısı ile yedim yedim 10 kilo aldım.. düşünün yani.. Sonrasında diyet ile 6 kilosunu verdim zaten ama öylece kaldım.. Daha da veremedim. Şimdi de o kilolarla mücadele içindeyim.. veremiyorum. Doğum yapalı 8 bucuk ay oldu üstelik.. Bugün yeniden diyete başladım, her pazartesi oldu gibiBunu da deneyeceğim, inşallah artık biraz kilo veririm.