- 14 Ağustos 2018
- 20.915
- En iyi cevaplar
- 2
- 78.982
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojik nedeni biliyorum aslında.25 yaşından sonra güzelleştim ben.ondan önceki yıllarım bomboş geçmişti.herkes bana sevgilisiyle hava atardı.ezikleyen falan olurdu.ne zaman ki tipi topladım böyle bir döneme girdim.sanırım geçmişin intikamını almışım artık.Her şeyin fazlası hem zarar hem de altta yatan psikolojik bir sebep oluyor genelde. Uzman yardımı almalısınız.
Van'da çok erkek sıkıntısı olmuyomuş. Valla kendi dedi. Hatta erkek bulamam diye korkudan batıya tayin aldırmıyordu.Günde 3-4 erkekle görüşebilmek için bunu meslek haline getirmem gerekir şahsen. İşe gidecem,işten gelecem,ev bark işi bitecek de erkeklere başlayacam. Gün 24 saat yani hesap ortada. Sizin becerinize hayran kaldım![]()
O zamanlar psikolojim bozuktu.hayata fena negatif bakıyordum.ilaç kullanmaya başladım.şimdi kafam yerine geldi.Van'da çok erkek sıkıntısı olmuyomuş. Valla kendi dedi. Hatta erkek bulamam diye korkudan batıya tayin aldırmıyordu.
Haklısın haklısın.gerçekler bunlar.bak ikinciye yazıyorsun günde 3-4 erkek diye sonra yine inkar etme
Maşallah yavrum belli oluyor, şu sıralar çok mantıklı konuşuyon. Cidden.O zamanlar psikolojim bozuktu.hayata fena negatif bakıyordum.ilaç kullanmaya başladım.şimdi kafam yerine geldi.
Kaç kişi yaşıyor ki bu Vanda? Günde 3-4 erkekle görüşürse haftasına bütün nüfusu elden geçirmiş olur bence skajdjahskaks sinirlerim bozuldu laVan'da çok erkek sıkıntısı olmuyomuş. Valla kendi dedi. Hatta erkek bulamam diye korkudan batıya tayin aldırmıyordu.
Senin gibisi yoktur, sanmıyorum.Benim gibi olan arkadaşlar var mı merak ediyorum.
Ne güzel işte. Daha ne istiyorsunuz? Önceki haliniz normal değildi ki zaten. Düzelmek ister gibi yazmışsınız.O zamanlar psikolojim bozuktu.hayata fena negatif bakıyordum.ilaç kullanmaya başladım.şimdi kafam yerine geldi.
Afedersiniz, affınıza sığınarak doğru mu anladım diye merakımdan sormak istedim. 1 günde 3-4 kişiyle görüşme sex icerikli miydi yoksa sadece takılmak flört bazlı miydi?öyle ki bir günde 3,4 erkekle görüştüğümüz bilirim.
Libido reis hoşgeldinMerhaba.başlıktan da anlaşılacağı üzere o eski halimden eser yok şimdi.hangi hâlimden derseniz son birkaç seneyi çoklu lartnerle geçirmiş bir kadınım.öyle ki bir günde 3,4 erkekle görüştüğümüz bilirim.ee içlerinde kaliteli ilişki kurduklarım da oldu doğal olarak.ama ben hepsini aynı anda yaşamayı beceriyordum, istiyordum da.kafami kurcalayan noktaya gelirsek 30 yaşına girdim gireli kimseyle görüşesim takılalım gelmiyor.en sevdiğim, aramızdaki bağım çok özel ve güzel olduğu kişiden başka kimseyle görüşemiyorum.güzel bir gelişme kimine göre ama neden bir anda böyle oldu acaba? Cinsel isteğimde de azalma yok oysa ki.sanırım artık tek eşliliğe uygun bir insana dönüşüyorum hem de kendim istemeden.yaşın kerameti midir nedir? Benim gibi olan arkadaşlar var mı merak ediyorum.neden kaynaklanıyor olabilir.
Konudan bagimsiz ama Bu kadar bulaşıcı hastalık vs varken ozellike hpv vs gibi kondom da korumuyor nasil cesaret ediyorsunuz çok eslilige vs
Senin gibi kimse olamazMerhaba.başlıktan da anlaşılacağı üzere o eski halimden eser yok şimdi.hangi hâlimden derseniz son birkaç seneyi çoklu lartnerle geçirmiş bir kadınım.öyle ki bir günde 3,4 erkekle görüştüğümüz bilirim.ee içlerinde kaliteli ilişki kurduklarım da oldu doğal olarak.ama ben hepsini aynı anda yaşamayı beceriyordum, istiyordum da.kafami kurcalayan noktaya gelirsek 30 yaşına girdim gireli kimseyle görüşesim takılalım gelmiyor.en sevdiğim, aramızdaki bağım çok özel ve güzel olduğu kişiden başka kimseyle görüşemiyorum.güzel bir gelişme kimine göre ama neden bir anda böyle oldu acaba? Cinsel isteğimde de azalma yok oysa ki.sanırım artık tek eşliliğe uygun bir insana dönüşüyorum hem de kendim istemeden.yaşın kerameti midir nedir? Benim gibi olan arkadaşlar var mı merak ediyorum.neden kaynaklanıyor olabilir.