O eski hâlimden eser yok şimdi

Kadın olduğuna inanmıyorum açıkçası Muhittin abi çıkar kesin.

Bir ihtimal sex and the city karakterleri gibi olmaya çalışıyor özenti , hayal dünyasında yaşıyor ya da gerçekten bir batağa saplanmış durumda. Sanırsam aile bağları yok denecek kadar zayıf kimse elinden tutup çekip çıkartamıyor. Hiv virusu uçuk ufff kimbilir kimlerden hastalık kapmıştır

Böyle bir hayatı olan kadının iyi bir kariyeri olamaz çok göze batar burası ortadoğu dedikodusu muhakkak yapılır cuma namazına katılmıyor oruç tutmuyor diye sürgün yemiş5 akrabalarım var amacım polemik çıkarmak değil kesinlikle..müslüman mahallesinde salyangoz sattırmazlar belki de yurtdışında yaşıyor
Siz hiç nemfomaniyi duydunuz mu?
Denk gelmemiş olabilirsiniz ama benim 60 küsür yaşındaki eski kadın patronum aynen böyleydi.
Konu sahibi gibi kadınlar gayet var bu ülkede yurtdışında aramanıza gerek yok. Belki konu sahibi yanında sıfır kalır (bilmiyorum başka bir sorunu var mıdır ama durum bundan ibaret gibi duruyor)

Bu kadar aşağılayarak eleştirince egonuz tatmin mi oluyor? Ben tesettürlü biriyim ve ailemin çoğu da öyle. Bana ters gelse de onun hayatı diyebiliyorum ama siz yerden yere vuruyorsunuz.
Başka konulardaki yorumlarından dolayı belli ki dolmuşsunuz. İster dört erkekle yatar ister fb takılır bize ne?

Evet bize ne ? Çok haklısınız.

Ama anne olmak isteyen yuva kurmak isteyen kişileri aşağılarken sesinizi çıkarmadınız.

Evet birgünde 4 farklı erkekle birlikte olan kadın ya alkol madde bağımlısıdır yaptıklarının bilincinde değildir ya da satılıyordur. Net.

Böyle bir kadınla evlenilir mi sizce ?

Siz erkek olsanız eş olarak alır mısınız ? Erkek kardeşiniz, oğlunuz olsa ?
Ya şu var ferhans kimseyi kandırmıyor aldatmıyor ve biraz da abartıyor burda ilgi çekmeyi seviyor. Psikolojik açıdan zorlandığı dönemler oluyor ben ferhansı böyle seviyorum. Erkek kardeşim veya oğlum kendileri bilirler kimle evlenecekleri onları bağlar.

Hanımefendi siz şaka mısınız ?

Beni ve boşanmış kadınları, bir günde 4 farklı erkekle birlikte olan bir kadınla nasıl bir tutabilirsiniz ??

İnsan namusu için yaşar. Kadın da olsa erkek de olsa.

Medeniyet önüne gelenle yatıp kalkmak değildir.

Farklı milletlerden ve dinlerden arkadaşlarım aile dostlarımız var. Böyle bir sapkınlık ahlaksızlık görmedim duymadım.

Konu sahibinin zorla tutulduğunu ve satıldığını düşünüyorum. Korkunç bir hayatı olmalı acıyorum.

Daha fazla sapkın düşüncelerinizi okumayacağım. Hayatın gerçekleri dinamikleri bambaşka .Diyeceklerim bu kadar.
Medeniyet kimseye zararı olmadan tercihlerini yaşayan birinin hayatına karışmamaktır. Siz almayın küççük oğlunuza olsun bitsin ne bu sinir?

Ama anne olmak isteyen yuva kurmak isteyen kişileri aşağılarken sesinizi çıkarmadınız.

Evet birgünde 4 farklı erkekle birlikte olan kadın ya alkol madde bağımlısıdır yaptıklarının bilincinde değildir ya da satılıyordur. Net.
hakarete varan yorumlarında banlanıyor zaten. Yönetim gerekeni yapıyor. Ben ferhansın belalısı değilim ki her yerde takip edip ne yorum yapmış dur azarlayayım moduna gireyim 🤷‍♀️
belli ki siz fazla kurulmuşsunuz Ferhansa. Dışarıdan bakınca yazdıklarınız onu değil sizi küçük düşürüyor

nemfomani diye birşey var.
ille madde bağımlısı yada satılıyordur gibi kesin ve net yargılarda bulunmayın bence.

Sen konuşma terörü lanetlediğim mesajıma beğenmedim atan kadın.

Beni ve boşanmış kadınları, bir günde 4 farklı erkekle birlikte olan bir kadınla nasıl bir tutabilirsiniz ??

İnsan namusu için yaşar. Kadın da olsa erkek de olsa.

Bir yetişkin kadın bir günde istediği kadar erkekle birlikte olabilir sonuçta kimseye zararları yoksa neresi kötü ve namussuzluk??

Olağan mı değil psikolojik sebeplerden olabilir sağlık sorunlarına neden olabilir ama sırf bu yüzden namussuz denilmez. Siz hangi otorite olarak günde 1 den fazla kişiyle sevişmenin namussuzluk olduğu kanaatine vardınız ki?

Back
X