O eski hâlimden eser yok şimdi

Merhaba.başlıktan da anlaşılacağı üzere o eski halimden eser yok şimdi.hangi hâlimden derseniz son birkaç seneyi çoklu lartnerle geçirmiş bir kadınım.öyle ki bir günde 3,4 erkekle görüştüğümüz bilirim.ee içlerinde kaliteli ilişki kurduklarım da oldu doğal olarak.ama ben hepsini aynı anda yaşamayı beceriyordum, istiyordum da.kafami kurcalayan noktaya gelirsek 30 yaşına girdim gireli kimseyle görüşesim takılalım gelmiyor.en sevdiğim, aramızdaki bağım çok özel ve güzel olduğu kişiden başka kimseyle görüşemiyorum.güzel bir gelişme kimine göre ama neden bir anda böyle oldu acaba? Cinsel isteğimde de azalma yok oysa ki.sanırım artık tek eşliliğe uygun bir insana dönüşüyorum hem de kendim istemeden.yaşın kerameti midir nedir? Benim gibi olan arkadaşlar var mı merak ediyorum.neden kaynaklanıyor olabilir.
Yani bu bir sorun mu ?

Kadın olduğuna inanmıyorum açıkçası Muhittin abi çıkar kesin.

Bir ihtimal sex and the city karakterleri gibi olmaya çalışıyor özenti , hayal dünyasında yaşıyor ya da gerçekten bir batağa saplanmış durumda. Sanırsam aile bağları yok denecek kadar zayıf kimse elinden tutup çekip çıkartamıyor. Hiv virusu uçuk ufff kimbilir kimlerden hastalık kapmıştır

Böyle bir hayatı olan kadının iyi bir kariyeri olamaz çok göze batar burası ortadoğu dedikodusu muhakkak yapılır cuma namazına katılmıyor oruç tutmuyor diye sürgün yemiş5 akrabalarım var amacım polemik çıkarmak değil kesinlikle..müslüman mahallesinde salyangoz sattırmazlar belki de yurtdışında yaşıyor

Ferhans fake değil. Konuya fake yazmak ban sebebi çünkü konu fake muhabbeti yüzünden farklı yöne gidiyor. Gerçekliğine inanmıyorsanız şikayet edebilirsiniz

Ferhans 3 veya 4 erkekle nasıl Bir günde vakit geçirdin

Ferhans fake değil. Konuya fake yazmak ban sebebi çünkü konu fake muhabbeti yüzünden farklı yöne gidiyor. Gerçekliğine inanmıyorsanız şikayet edebilirsiniz

Benim aklım mantığım almıyor çünkü. Hangi normal kadın bir günde 3-4 erkek ile birlikte olabilir ?? Ya madde bağımlısı ya da para karşılığı bu işi yapıyor.

Asla geçmeyecek uçuk, rahim ağzı kanseri, hiv virüsü, daha pek çok genital hastalık..sizce bu normal mi ?

Erkek arkadaşı olur aşıktır kendilerini tutamamışlardır saygı duyarım anlarım..ahlak bekçisi felan da değilim ama bu kişi cidden zor durumda bence.

Sürekli ve sadece sexten bahsetmesi normal mi sizce ?

Benim aklım mantığım almıyor çünkü. Hangi normal kadın bir günde 3-4 erkek ile birlikte olabilir ?? Ya madde bağımlısı ya da para karşılığı bu işi yapıyor.

Asla geçmeyecek uçuk, rahim ağzı kanseri, hiv virüsü, daha pek çok genital hastalık..sizce bu normal mi ?

Erkek arkadaşı olur aşıktır kendilerini tutamamışlardır saygı duyarım anlarım..ahlak bekçisi felan da değilim ama bu kişi cidden zor durumda bence.

Şansıma hiç öyle ciddi hastalıklara yakalanmadim.o yüzden diyorum zaten cinsel hastalıklar çok abartılıyor diye.

Bir günde 3-4 farklı erkekle sex size normal ya da gerçekçi geliyor mu ?

Böyle bir kadınla evlenilir mi sizce ?

Siz erkek olsanız eş olarak alır mısınız ? Erkek kardeşiniz, oğlunuz olsa ?
Erkek annesi olarak evladım kimi severse onu kabul ederim. Konuya yanlış yerden bakıyorsunuz.

Belli ki bu üyeye aşina değilsiniz. Evet tam olarak dediğini gibi biri ve gerçek olduğu teyitli. Böyle yaşamayı tercih ettiyse bize ne söylemek düşer ki 🤷‍♀️

Son düzenleme:
Erkek annesi olarak evladım kimi severse onu kabul ederim. Konuya yanlış yerden bakıyorsunuz.
Heriflerin 30 una kadar girmediği bi fare deliği kalıyor, gidip 20 yaşında genç kız bulup evleniyorlar. Ferhans'ın başı kel mi?

Asıl siz yanlış yerden bakıyorsunuz.

Bakın ben muhalif ve ateist bir ailede büyüdüm. Ailemde tesettürlü tek bir kadın yok. 3 kuşak öncesi dahil.

Bunu özellikle belirtiyorum beni muhafazakar olarak görmemeniz adına.

İnsanlar birbirlerine aşık olur. İki yetişkin insan hormonları gereği birbirlerine arzu duyarlar ve birlikte olabilirler. Doğal karşılıyorum

Şu gezegende akıl ve ruh sağlığı yerinde olan hiçbir kadın bir günde birden fazla erkekle yatamaz. Ya madde bağımlısıdır, ya da satılıyordur.

Bu işin depresyon ile alakası yok. Hanımefendi depresyonun dibini yaşadım ! Iki boşanma geçti başımdan. Üzüntüden düşük yaptım bebeğimi kaybettim. Yine de hayata tutunmaya çalıştım. Aile kurumuna olan inancımı yitirmedim. Duygusuzca hayvanlar gibi önüme gelen erkekle çiftleşmiyorum.

Erkek olsa da normal karşılamazdım.

Bu üye her mesajında çocuk sahibi olmak isteyen kişilerle alay ediyor. Evlenme arzusunda olan kızları küçümsüyor. En alakasız konuları bile daima cinselliğe bağlıyor.

(Cinsellik önemsiz gereksiz demiyorum.)

Ahlaksızlığı sapkınlığı nornalleştirmeyin lütfen.

Üstelik Van gibi bir yer..çoktan adı çıkmıştır. Oğlunuz zührevi hastalıklarla hayatı boyunca cebeleşsin istiyorsanız bir günde 4 farklı erkekle yatan böyle şahane bir gelin adayını kaçırmayın derim. Oğlunuzun da başı brladan kurtulmaz.

Bakın ben muhalif ve ateist bit ailede büyüdüm. Ailemde tesettürlü tek bir kadın yok. 3 kuşak öncesi dahil.

İnsanlar birbirlerine aşık olur. İki yetişkin insan hormonları gereği birbirlerine arzu duyarlar ve birlikte olabilirler. Doğal karşılıyorum

Şu gezegende akıl ve ruh sağlığı yerinde olan hiçbir kadın bir günde birden fazla erkekle yatamaz. Ya madde bağımlısıdır, ya da satılıyordur.

Bu işin depresyon ile alakası yok. Hanımefendi depresyonun dibini yaşadım ! Iki boşanma geçti başımdan. Üzüntüden düşük yaptım bebeğimi kaybettim. Yine de hayata tutunmaya çalıştım. Aile kurumuna olan inancımı yitirmedim. Duygusuzca hayvanlar gibi önüme gelen erkekle çiftleşmiyorum.

Bu üye her mesajında çocuk sahibi olmak isteyen kişilerle alay ediyor. Evlenme arzusunda olan kızları küçümsüyor. En alakasız konuları bile daima cinselliğe bağlıyor.

Üstelik Van gibi bir yer..çoktan adı çıkmıştır. Oğlunuz zührevi hastalıklarla hayatı boyunca cebeleşsin istiyorsanız bir günde 4 farkkı erkekle yatan böyle şahane bir gelin adayını kaçırmayın derim.
Sizin bu bakış açınızla iki evlilik bitirmiş ne yapalım dul kadını diyen zihniyet aynı yalnız.
Not ben de ikinci evliliğimdeyim.

Bakın ben muhalif ve ateist bir ailede büyüdüm. Ailemde tesettürlü tek bir kadın yok. 3 kuşak öncesi dahil.

Ahlaksızlığı sapkınlığı nornalleştirmeyin lütfen.

Üstelik Van gibi bir yer..çoktan adı çıkmıştır. Oğlunuz zührevi hastalıklarla hayatı boyunca cebeleşsin istiyorsanız bir günde 4 farkkı erkekle yatan böyle şahane bir gelin adayını kaçırmayın derim.
Bu kadar aşağılayarak eleştirince egonuz tatmin mi oluyor? Ben tesettürlü biriyim ve ailemin çoğu da öyle. Bana ters gelse de onun hayatı diyebiliyorum ama siz yerden yere vuruyorsunuz.
Başka konulardaki yorumlarından dolayı belli ki dolmuşsunuz. İster dört erkekle yatar ister fb takılır bize ne?

Sizin bu bakış açınızla iki evlilik bitirmiş ne yapalım dul kadını diyen zihniyet aynı yalnız.
Not ben de ikinci evliliğimdeyim.

Hanımefendi siz şaka mısınız ?

Beni ve boşanmış kadınları, bir günde 4 farklı erkekle birlikte olan bir kadınla nasıl bir tutabilirsiniz ??

İnsan namusu için yaşar. Kadın da olsa erkek de olsa.

Medeniyet önüne gelenle yatıp kalkmak değildir.

Farklı milletlerden ve dinlerden arkadaşlarım aile dostlarımız var. Böyle bir sapkınlık ahlaksızlık görmedim duymadım.

Konu sahibinin zorla tutulduğunu ve satıldığını düşünüyorum. Korkunç bir hayatı olmalı acıyorum.

Daha fazla sapkın düşüncelerinizi okumayacağım. Hayatın gerçekleri dinamikleri bambaşka .Diyeceklerim bu kadar.

Back
X