Siz hiç nemfomaniyi duydunuz mu?Kadın olduğuna inanmıyorum açıkçası Muhittin abi çıkar kesin.
Bir ihtimal sex and the city karakterleri gibi olmaya çalışıyor özenti , hayal dünyasında yaşıyor ya da gerçekten bir batağa saplanmış durumda. Sanırsam aile bağları yok denecek kadar zayıf kimse elinden tutup çekip çıkartamıyor. Hiv virusu uçuk ufff kimbilir kimlerden hastalık kapmıştır
Böyle bir hayatı olan kadının iyi bir kariyeri olamaz çok göze batar burası ortadoğu dedikodusu muhakkak yapılır cuma namazına katılmıyor oruç tutmuyor diye sürgün yemiş5 akrabalarım var amacım polemik çıkarmak değil kesinlikle..müslüman mahallesinde salyangoz sattırmazlar belki de yurtdışında yaşıyor
Bu kadar aşağılayarak eleştirince egonuz tatmin mi oluyor? Ben tesettürlü biriyim ve ailemin çoğu da öyle. Bana ters gelse de onun hayatı diyebiliyorum ama siz yerden yere vuruyorsunuz.
Başka konulardaki yorumlarından dolayı belli ki dolmuşsunuz. İster dört erkekle yatar ister fb takılır bize ne?
Sen dön kendine bak ya bi zahmetBöyle bir kadınla evlenilir mi sizce ?
Siz erkek olsanız eş olarak alır mısınız ? Erkek kardeşiniz, oğlunuz olsa ?
Ya şu var ferhans kimseyi kandırmıyor aldatmıyor ve biraz da abartıyor burda ilgi çekmeyi seviyor. Psikolojik açıdan zorlandığı dönemler oluyor ben ferhansı böyle seviyorum. Erkek kardeşim veya oğlum kendileri bilirler kimle evlenecekleri onları bağlar.Böyle bir kadınla evlenilir mi sizce ?
Siz erkek olsanız eş olarak alır mısınız ? Erkek kardeşiniz, oğlunuz olsa ?
Medeniyet kimseye zararı olmadan tercihlerini yaşayan birinin hayatına karışmamaktır. Siz almayın küççük oğlunuza olsun bitsin ne bu sinir?Hanımefendi siz şaka mısınız ?
Beni ve boşanmış kadınları, bir günde 4 farklı erkekle birlikte olan bir kadınla nasıl bir tutabilirsiniz ??
İnsan namusu için yaşar. Kadın da olsa erkek de olsa.
Medeniyet önüne gelenle yatıp kalkmak değildir.
Farklı milletlerden ve dinlerden arkadaşlarım aile dostlarımız var. Böyle bir sapkınlık ahlaksızlık görmedim duymadım.
Konu sahibinin zorla tutulduğunu ve satıldığını düşünüyorum. Korkunç bir hayatı olmalı acıyorum.
Daha fazla sapkın düşüncelerinizi okumayacağım. Hayatın gerçekleri dinamikleri bambaşka .Diyeceklerim bu kadar.
hakarete varan yorumlarında banlanıyor zaten. Yönetim gerekeni yapıyor. Ben ferhansın belalısı değilim ki her yerde takip edip ne yorum yapmış dur azarlayayım moduna gireyimEvet bize ne ? Çok haklısınız.
Ama anne olmak isteyen yuva kurmak isteyen kişileri aşağılarken sesinizi çıkarmadınız.
Evet birgünde 4 farklı erkekle birlikte olan kadın ya alkol madde bağımlısıdır yaptıklarının bilincinde değildir ya da satılıyordur. Net.
Evet bize ne ? Çok haklısınız.
Ama anne olmak isteyen yuva kurmak isteyen kişileri aşağılarken sesinizi çıkarmadınız.
Evet birgünde 4 farklı erkekle birlikte olan kadın ya alkol madde bağımlısıdır yaptıklarının bilincinde değildir ya da satılıyordur. Net.
Başka konulardaki yorumlarından dolayı bu saldırganlıkMedeniyet kimseye zararı olmadan tercihlerini yaşayan birinin hayatına karışmamaktır. Siz almayın küççük oğlunuza olsun bitsin ne bu sinir?
Belki de paşa gönlü istiyordurnemfomani diye birşey var.
ille madde bağımlısı yada satılıyordur gibi kesin ve net yargılarda bulunmayın bence.
Belki de paşa gönlü istiyordur
Genel olarak böyle zaten.Başka konulardaki yorumlarından dolayı bu saldırganlık
Sen konuşma terörü lanetlediğim mesajıma beğenmedim atan kadın.Evet bize ne ? Çok haklısınız.
Freuda atfedilen bir söz var pipo bazen sadece bir pipodur. Sevişsin ya bizim için de sevişsinolabilir tabi de ille bu kadar isteği bir yere bağlamam lazımdı
Beni ve boşanmış kadınları, bir günde 4 farklı erkekle birlikte olan bir kadınla nasıl bir tutabilirsiniz ??
İnsan namusu için yaşar. Kadın da olsa erkek de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?