O eski Resim...

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
Merhaba kizlar bu bugün ikinci actigim konu cünki iki ayri sorunum vardi ayri acmak daha mantiklii.
Herneyse gecelim konuya
4 aydir erkek arkadasim var O 29 ben 22. Ben fazla facebooka takilmamm dünde zamanim boldu ve erkek arkadasimin profilinde dolaniyim dedim. Sonra bunun kuzeninin sayfasina girdim ve resimlere baktim öyle meraktan ve bir albüm vardi 2010 yilinda koyulmus bunlar topluca geziye cikmislar..Hepsi birlikte bir tablodalar resimler cekinmisler
ve bir baktimki Sevgilim eski kiz arkadasiyla el ele daha fazla resimler vardi hepsinde el ele kol kolalardi. Ben tabi gözlerime inanamadim ve kesin 20 defa tekrar baktim resimlere ve ondan sonra zaten gözümden yaslar yavas yavas akmaya basladi. o kizla 4 yil birlikteydi ve genelde gecmisi kafama takan biri degilim zaten bundan önce arkadasdik..ama o resimlerin orda durmasi ne oluyor? Erkek arkadasim etiketli degil resimlerde ama kuzeninin sayfasinda duruyor öyle

Beni önemseseydi madem yeni bir iliskiye baslamis o resimleri silmesini isterdi yani herhangi birsey yapardi o resimlerin silinmesi icin cünki benim görmemi istemezdi..ama önemsemiyor beni Ki hala resimler duruyor.
Ve ayrica biz aileleri tanistiracaktik ve diyelimki benim ailem bir sekil o resimleri görüyorlar E ne düsünecekler?!
Inanin ne yapacagimi bilmiyorum
dünden beri telefonum kapali cünki cok kizginimm hic konusmak istemiyorum onunla
yada benmi cok takiyorum kafama?
Siz olsaniz ne yapardiniz?

Kuzenim eski sevgilisiyle el ele resim çekilmiş ve bende o resimdeysem asla silmezdim o resmi.
Benim için önemli olan bir resimdir belki,hemen neden yanlış anladınız.
kimse başkası için resim silmek zorunda değil.
sevgilinizin sayfasında olsa anlıycam kaprisinizide kuzene karışmaya hakkınız yok bence.

Telefonu niye kapattın? Neye kızdığından haberi var mı erkek arkadaşının? Belki unutmuştur o fotoğrafları olamaz mı? Kuzeninin sayfasında sonuçta. Bende bazı fotoğraflarla karşılaşınca şaşırıyorum unutmuş oluyorum çünkü.

Neden söylemeden kabugunuza cekiliyorsunuz? Adam medyum falan mi?
Caninizi neyin sıktığını nerden bilecek Allah aşkına? ?

Resimleri saklayan erkek arkadaşınız değil ki erkek arkadaşınızın kuzeni albümde saklamış,kuzenin albümüne karışmaya hakkınız yok,ha erkek arkadaşınız resimleri saklasaydı kızmakta haklı olurdunuz ama bu durumda haklı değilsiniz.

Sevgilinizin sayfasında değil ki resimler..?
2010 yılındaki resimleri kuzeni de kendi sayfasından silerdi, gereksiz görseydi..
Kuzeninin sayfasında durduğuna göre, demek ki kız kuzeninin arkadaşıymış. Eğer böyleyse, sevgiliniz buna karışamaz ki.?
Boşuna üzüyorsunuz kendinizi bence.. takılmayın bunlara..!

O resimler sevgilinin aklından uçup gitmiş olabilir.. Hangimiz kuzenimizin facesindeki resimlerin şerecesini tutuyoruz ki, arada kaynayıp gitmişlerdir zaman içerisinde, sevgilinde unutmuştur o resimleri yoksa sildirirdi diye tahmin ediyorum. Bence konuş rahatsızlığını bildir, sildirmezse kapat telefonunu, şu an değil...

Unutmustur bile o fotolari. Ayrica konusmadan küsmeniz dogru degil.

Valla erkek arkadasinda cok .... ne demek yani dort sene once sevgiliyle cekilmis resimlerin hala kuzenin face sayfasinda durmasi. Kus bi daha konusma.

Erkek arkadaşın etiketli değilse muhtemelen o fotoğrafların orada kaldığını bile unutmuştur bence. Tüm arkadaşlarının akrabalarının profillerine tek tek bakacak değil ya kimde ne fotoğrafın var diye. Uygun bi zamanda eski resimlerin bi yerlerde kalmasın olur mu diye güzelce soylersiniz olur biter.​

4 aylık erkek arkadaşının 4 yıl önceki fotoğrafında sevgilisiyle el ele fotoğrafını görünce neden 'gözlerime inanamadım' gibi bir tepki veriyorsun anlam veremedim. Komik. Ne zannediyordun yani? Senle mi doğduğunu sandın? Yoksa ilk senin elini tuttuğunu mu söyledi? Derdin ne anlamadım.

Sevgilinizin kuzenine karışmaya ne hakkınız var ki?
Üstelik bu durumu sevgilinize atfedip ona tavır yapmanıza ne lüzum var?
Yersiz bi tepki.
Herkes herkesin ilişkisine göre fotoğraf yükleyip silmeyecek herhalde.
Bana manasız geldi.

hayatınızdaki kişiye sormak gerek, bu fotoğraflardan haberi var mı?
varsa niçin sildirmiyor?

bu sorulara bir cevap almadan kendi kendinize triplere girip telefon kapatmanız anlamsız olmuş...

haklıyken kendinizi neden haksız duruma düşürüyorsunuz?

Allah aşkına bu nedir?? Benim face de kuzenimin düğün fotoları var kız boşanalı 1 sene oldu. Neden sileyim ki ben de varım o fotolarda

Bu kadar detaya, bu kadar ince düşünmeye, bu kadar kafaya takmaya gerek var mi kuzum ? Neden kendine bunalımlar yaratiyorsun ...

Emin ol kuzeni farkinda bile degildir belki senden bile haberdar degildir. Ayrica bunu buyuk sorun haline getirmene gerek yok ustunden 4 yil gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…