O ev senin değil !

kocan hep bu kadar dengesiz midir???

ya da sen hep çok mu iyi niyetli oldun da yüz buldu??

resmen saçmalamış,eşinizi en iyi siz tanırsınız ama geri adım atmamakta haklısınız...evlenince bi çeşit tapu aldıklarını düşünüyorlar....sinirlendim şimdi....

Öncelikle ALlah yardımcın olsun...durumun zor..ama ben aranızda sevgi varsa herseyin hallolacagina inanıyorum..o bunu dedi bu bunu dedi bence bunlara bakma..olumlu duşun...Allahtan hayırlısını iste ve evliliğine sahip çık..yuvalar kolay kurulmuyor...ne kadar birikim ne kadar dolmuştuk olsa da pozitif yaklaş arkadasım..bir lafla evlilik yıkılmaz..cok haklisin seni anlıyorum ama hoşgörünün altında sevgi yatar...sevginize güven..belki bir gun esinde senin hatanı hosgorur..umarım herşey yoluna girer...

Kadinlar olarak oyle duygusal bir yapimiz varki.. Erkekler keske azcik anlayabilselerdi.. Ama benim burda gordugum su.. Esin kesinlikle kendi ailesinin lafindan sozundan etkilenmis.. Birsey de olmuski daha 2.5 ayda abuk subuk konusmus..

Yahu hep diyorum buyukler yapilan yuvaya destek olacaklar kostek degil.. anlayisli buyuklere ne cok ihtiyac var.. Be kadin ! Senin adetin buysa benimkide bu.. nedir yani bu ne var buyutecek.. Ben annemlerle dugunden sonra ayrilma animi hatirliyorum da.. kendimi oyle yalniz, birakilmis, ya o kadar tuhaf hissetmistim ki..

Bence sen napacaksin.. En buyuk hatayi bugune kadar hep alttan almakla yapmissin bence.. Hakli oldugun yerde neden sesini cikarmadinki..( tabii ki usulunce.. saygisizca degil ) sonra insanlar boyle abuk subuk rahatlikla konusur.. agzin var dilin yok ya senin ondan..

Bilmiyorum ya gercekten daha tecrubeli arkadaslar nasil davranman gerektigini yazsinlar ben su anda cok mantikli bir cevap verebilecegimi sanmiyorum.. uzuldum..

Ben 25 esim 28... Gece gece sakince konusalim dedim simdi oturdum agliyorum :(((( Cok uzgunum cok :(((

Canım lütfen kendine gel. Kocanı dolduranlar iyi niyetli insanlar değil. Amaçlarıda önce huzurunuzu, sonra yuvanızı bozmak.
Onların oyunlarına gelme.
Sahip çık yuvana. Konuşturma eşini böyle biraz tatlılık yap ne bileyim tatlıya bağlayın ya..
Allahım yardımcınız olsun.

tatlım kimbilir eşine ne dedilerde böyle patlamış adam
ahh şu büyükler yokmu ahh! destek olacaklarına hep köstek oluyorlar
Evlilik bir sözle yıkılacak kadar kolay birşey değil.
Eşin sert konuşmuş ama sende fazla alınganlık yapmışsın.
böyle bir durumda namussuzluk kelimesi benim aklıma gelmezdi
ben genelde ya şakaya vururdum.
yada bitmesini beklemeden odadan çıkardım.
Senide anlıyorum canım tabi ne yaşadığını görmediğimiz için bilemeyiz.
Sessiz kal. Birşey söylediğinde bön bön yüzüne bak cevap verme. ama sinirli değil tepkisiz bak.
Ve sonra kendine bir iş bul onunla ilgilen.
Bir süre sonra zaten gelip senle konuşacaktır.
Konuştuğunuz zamanda gayet sakin bir şekilde neye kırıldığını alındığını anlatırsın.
Eminimki o zaman anlayacaktır
Hee anlamadımı?
İşte içimizdeki cadıyı çıkarma vakti
Bak ozaman korkudan nasıl tirtir olacak:9:

Özellikle evlilikte eşler sakinleşmeden problemleri konuşmamalı
Yoksa işte hızını alamayıp masa örtüsünü neden yamuktan boşanmaya kadar gidersiniz.

Böyle şeyler içinde üzme kendini. Bu erkeklerin aklı bizim kadar ince değil işte ne yapacaksın boşuna odun demiyorlar:1:

Son düzenleme:
Eşinin evlilik anlayışı demek ki seni yatak odasında tepe tepe kullanmak:26:

Senin ailen seni yeni evine, bundan sonra yaşayacağın yuvana getirdiler,

kocanın seni tepeleyeceği yatak odasına değil:47:

bizde evlenince salondan çıktık otele gittik, benim akrabalarım gizlice peşimize takılmışlar, otelin önünde inince baktık ki bir grup bizi karşıladı,
hatta takıldılar bize korkmayın içeri gelmiycez diye:17:
hiç sorun yapılmadı, hiç lafı edilmedi...

Bak arkadaşım biri demişki senin aileni beğenmiyor bu adam bence de ve aileside beğenmiyor.İlk aylarda kayıvalide eleştirileri çok olur oda buna kanmış. Bak bencede yanlış adetler bunlar. Kırmızı kuşaktan aile ziyaretleri ve ertesi gün ziyaretlerine kadar her şeye bence kızlar mani olmalı şahsi fikrim çünkü bencede kadını bir eşya gibi göstermekten öteye gitmiyor. Evliliğin tek anlamı bunlar ve sonrsında yaşanacaklar değil. Ancak gel gelelim son dönemin giderek kız davranışı sergileyen kocaları her hangi bir sebeple boşanalım diyor sende nefret ediyorsun. Biliyorum hepimizin başında ah bizi zorlayan sebepler olmayacaktı bak biz dururmuyduk yanınızda diyemiyorsun . Hiç dinleme takılma oda zamanla söylemekten vaz geçer . Allahından bul evlenirken niye evlendin boşanalım diyorsun şimdi demeyide (içinden) bırakma . Çünkü senin nefretini kazanan bu kociş en yakın zamanda senin yanına yanaşmaktan çekinmeyecek sabahında yine aynı baltalığına devam edecek. Erkeklerden nefret etmeye başladım evlendikten sonra.

Ne kadar çirkin konuşmuş ya gel tepe tepe kullan ne demek.İçinde bir yerlerde ailenize karşı olan kini dökülmüş ortaya bence.Ben sizin yerinizde olsam 'dayımlar beni tepe tepe kullan diye değil beni sahipsiz sanmayın diye buraya geldiler,beni üzecek olursanız beni getirdikleri gibi götürmesinide bilmen için yaptılar bence' derdim.Ne ayıp ya.Daha cicim aylarında.

başka dertleride var eşinin galiba ailenle...
yada dolduruşa gelmiş....
saçmalamış...
bu kadar çirkin konuşulurmu daha yeni evlisiniz...

her evliliğin ilk aylarında bence böle sorunlar yaşanabiliyor..eşinin söyledikleri çok ağır ithamlar ama bencede ailesinden gelen bir birikim söz konusu.
zaman içinde zaten sende, bu söylemek istediklerimi (benim gibi) farkına varacaksın..
bence eşine biraz zaman ver..ancak sana söylediklerinin de karşılığında verilmesi gereken cevabı verki kendini haklı sanmasın :)

Ya bu kadarı da fazla artık millet abarttıda abarttı bu ne ya ne güzel evlendim sevdiğimle evimizdeyiz falan demesi gerekirken sen tut 2,5 ayda karını bu şekillere sok nasıl bişey bu ya allahım kimseyi kötü insanlarla karsılastırmasın evlenesim varsada evlenmem bundan sonra

Günaydın herkese. Bugün sabah yaptıkları ve dünkü olanlar. Anlam veremiyorum. Sabah kalktı erkenden işe gidiyor sandım ses etmedim hiç uyumaya devam ettim. Yaklaşık 1 saat sonra tekrar kapı çaldı kalktım kapıyı açtım sersemlikle ne göreyim. Yüzüne bir demet kır çiçekleri tutan bir adam. Kocam... Ağlasam mı yoksa gülsem mi... Diğer elinde de bir şişe süt. Öyle kalakaldım kapının önünde. Bu çiçekleri kabul etmeyecek misin dedi. Aldım elinden. Sonra özür seramonisi.. Kabul ettim. Her zamanki gibi affettim. Mutfağa girdim bi baktım sofra hazırlanmış çay demlenmiş... Oturduk güle oynaya kahvaltı yaptık. Ama içimdeki kırgınlık geçer mi bilmem. Hep aklıma geliyor...

Biz var ya biz biz akıllanmayız bu ne ya bir çiçeğe bir kahvaltıya tava oluyoruz sen böyle mutluysen ne diyelim ama dikkat et genede

Nereden başlasam bilemiyorum. 2.5 aylık evliyim henüz. Geçen gece eşim yatak odasında durduk yere isteme söz nişan merasimlerinden kurtulduğu için şükrederek başladı söze. Ama kırıcı şekilde... sonra birden öyle birşey söyledi ki : ''Düğün bittikten sonra dayınlar seni eve kadar getirdi yuhhh yaa o ne demek öyle alın kızımızı yatak odana kadar getirdik tepe tepe kullan der gibi!!! O kadar üzüldüm ki... Böyle birşey ne demek. Yaptığımız namussuzlukmuydu ki! Evlenmişiz ve yalnız başımıza bizi mahsun gibi bırakmak istemediler dayımlar sağolsun. Eve bırakıp hemen gittiler zaten... Olay büyüdü büyüdü... Ve beni sonuçlarına katlanamayacağın şeyler yapma diyerek bir güzel tehdit de etti. Sonucu neymiş acaba dedim eğer beni boşamayı kastediyorsan tehdit etme yap dedim. Yarın görürsün yapıp yapmayacağımı dedi. Çok üzüldüm.... Çok kırıldım... Ama böylesine bir nedenden bile boşamayı aklına getirebiliyorsa söyleyecek söz bitti galiba. Geri adım atmak istemiyorum... Çok yoruldum çünkü...

cicim ayı kavgaları bunlar bitanem geçecek geçecekkkk...:ssz:

Biz var ya biz biz akıllanmayız bu ne ya bir çiçeğe bir kahvaltıya tava oluyoruz sen böyle mutluysen ne diyelim ama dikkat et genede

yahu bu kadar kindar olmaya gerek yok kadın eşine karşı neye dikkat ettsin..tabiki bir çiçeğe kahvaltıya tav olcaz hatta bi bakışa bile tav olcaz onlar bizim hayat arkadaşımız uzatmaya ne hacet..bizde yapıyoruz kırıyoruz döküyoruz..erkeklerin doğası farklı bunu kabullenmek gerek.. adamlar biz kırdığımızda ağlayamıyo bile..he ben ortayı bulmaktan yanayım yanlış anlaşılmasın..aman kocamdır ne yapsa yeridir demiyorum ama bu kadar ufak şeyler büyütülmemeli bence
:44:

Back
X