O evi istemiyorum diye kötü gelin oluyorum :(

bestdream

Mutluluk Sebebim 2 oldu
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.587
43
113
Fransa
dügünüme 2 ay var ama nisanlımla bu aralar hep tartısıyoruz evlilik sendromu dedikleri bu sanırm.. kime sorcagımı bilemedim kk bana yardm eder düsüncesi ile konuyu açtm yardm ederseniz çok sevinirim

ben fransada yasıyorum nisanlımda bana 1,5 saatlik uzak bi sehirde, evlendikten sonra orada yasıycam.. onun sadece bi erkek kardesi var 22 yasında bekar üstelik çalısmıyor annesi ve babası var bide. Ama babası türkiyede bazen burada yani belli olmuyo annesi hep yanında.. 2 ay kaldı ve biz hala ev bulamadık kiralar çok pahalı arayıs içindeyiz.. :97: bana dedi ki ev bulamazsak bizim evde kalırız :96: benim hosuma gitmedi insan dusa girerken bile çekinir ve benim biraz çekingen bi yapım var rahat edemem. Babam zaten onlar beni istemeye geldikten sonra ayrı ev istedigini belirtti onlarda kabul etti Farz edelim ailesi türkiyeden tekrar geldi 3 ay kalmak istediler hep birlikte nasl kalcaz ben evde askılı mini etek short giyen biriyim 3 ay boyunca hep düzgn münasip seyler giymem gerekicek kıyafetle bitse neyse yeni evlinin özel hayatı olur 22 yasında genç bi erkek (erkek kardesi) evin içinde ve kayınbabam vs... bu konuda tecrübesi olan arkadas çoktur bi akıl verin hanımlar :26:

Son düzenleme:
evinizi,dirliğinizi,düzenizi ayrı tutun,misafir olarak gelebilirler,başınızın üstünde gelsinler ama yaşayacağınız ev size ait olmalı..

cok haklisin bende olsam kabul etmem
zaten o sekilde evlensende evliliginden hic birsey anlamazsin
en iyisi uygun ev bulunca evlenmek

dügünüme 2 ay var ama nisanlımla bu aralar hep tartısıyoruz evlilik sendromu dedikleri bu sanırm.. kime sorcagımı bilemedim kk bana yardm eder düsüncesi ile konuyu açtm yardm ederseniz çok sevinirim

ben fransada yasıyorum nisanlımda bana 1,5 saatlik uzak bi sehirde, evlendikten sonra orada yasıycam.. onun sadece bi erkek kardesi var 22 yasında bekar üstelik çalısmıyor annesi ve babası var bide. Ama babası türkiyede bazen burada yani belli olmuyo annesi hep yanında.. 2 ay kaldı ve biz hala ev bulamadık kiralar çok pahalı arayıs içindeyiz.. :97: bana dedi ki ev bulamazsak bizim evde kalırız :96: benim hosuma gitmedi insan dusa girerken bile çekinir ve benim biraz çekingen bi yapım var rahat edemem. Babam zaten onlar beni istemeye geldikten sonra ayrı ev istedigini belirtti onlarda kabul etti Farz edelim ailesi türkiyeden tekrar geldi 3 ay kalmak istediler hep birlikte nasl kalcaz ben evde askılı mini etek short giyen biriyim 3 ay boyunca hep düzgn münasip seyler giymem gerekicek kıyafetle bitse neyse yeni evlinin özel hayatı olur 22 yasında genç bi erkek (erkek kardesi) evin içinde ve kayınbabam vs... bu konuda tecrübesi olan arkadas çoktur bi akıl verin hanımlar :26:

bence de kabul etmee..önemsiz bir konu değil benim kaynım yoktu buna benzer seyler yasadım malesef..özel hayatın olmuyoo her ıkı taraf da ıyı olabılır harıka olabılır ama ayrı kapı şart..ve geçen zamanı gerı alammıyosun...

ben beraber yasamaya cok karsiyim, herkesin kötüde olsa kendi ev olmali, bir evde bir hanim olmali, misafir misafir gibi olmali gelmeliiiiiiiiiiii ve gitmeliiiiiiii :):) nisanlina bu konuda tavrini koy..yoksa evlenirsin üstüne basan basanaaa..sölimm yani..

Açık açık söyle zaten babanlarda arkandaymış ayrı ev demişler. Yoksa sonra başın çok ağrır.

en baştan tavrınızı belli edin sonra geç olabilir. üstelik babanız söylemiş ve kabul etmişler. siz tekrarlamış olursunuz sadece. sakinve kararlı olarak nişanlınızla konuşun hiçbir açık kapı bırakmayın bu konuda. hem hamama giren terler arkadaşım madem gelin alacaklar hesaplasınlar kirayı da şunuda bunuda. olmaz ki böyle:( tavsiyem budur en baştan halledin en baştan

bence de kabul etmee..önemsiz bir konu değil benim kaynım yoktu buna benzer seyler yasadım malesef..özel hayatın olmuyoo her ıkı taraf da ıyı olabılır harıka olabılır ama ayrı kapı şart..ve geçen zamanı gerı alammıyosun...

sakın kabul etme başta ne dersen öle olur sonradan hiçbişe yapamazsın sakın sakınnnn

ben zaten nisanlmla bu konuyu konustum en bastan istemedigimi söyledim, aynı evde yapamam orayı kendi evim gibi sahiplenemem dedim neden rahat edemiyosun ki onlar yabancı mı dedi :59: normalde böyle biri degildi son 1 aydır sinirli gergin biri oldu çıktı, günahını almak istemiyorum ama annesinin doldurusuna mı geliyor acaba :31:

Nişanlınız "ailem yabancı mı" demiş; elbette yabancı...

Bir insan ne kadar rahat olabilir ki başkasının yanında...

Yerinizde olsam nikah tarihini ileri tarihe aldırırdım...

Varsın biraz geç olsun ama herşey yerinde olsun...

ben zaten nisanlmla bu konuyu konustum en bastan istemedigimi söyledim, aynı evde yapamam orayı kendi evim gibi sahiplenemem dedim neden rahat edemiyosun ki onlar yabancı mı dedi :59: normalde böyle biri degildi son 1 aydır sinirli gergin biri oldu çıktı, günahını almak istemiyorum ama annesinin doldurusuna mı geliyor acaba :31:

bende nişanlıyken aynı sıkıntıyı çektim her iki yönünüde düşündüm sonra asla yapamıcamı anladım ben kabul etmiyorum istersen bbitirelim dedim tek annesi var şimdi o ayrı yaşıyor ben ayrı çokda iyi aramız en iyisi uzak çok memnunum kararımdan

Nişanlınız "ailem yabancı mı" demiş; elbette yabancı...

Bir insan ne kadar rahat olabilir ki başkasının yanında...

Yerinizde olsam nikah tarihini ileri tarihe aldırırdım...

Varsın biraz geç olsun ama herşey yerinde olsun...

aklımdan geçen bu zaten, ins ev buluruzda dügün de ileri tarihe atılmaz çünkü biz gerçekten severek evlenicektik beklemeninde zorlugunu herkes bilir

sana emrivaki yapiyo canim kabullenme
evlilik demek zaten yuva kurmak demek
oda olmayacaksa evlenmenin ne anlami var
cok zor bir duruma sokarsin kendini yaparsan
yerinde olsam kabullenmem

sana emrivaki yapiyo canim kabullenme
evlilik demek zaten yuva kurmak demek
oda olmayacaksa evlenmenin ne anlami var
cok zor bir duruma sokarsin kendini yaparsan
yerinde olsam kabullenmem

kabul ettigim yok canim ailemde bana destek oldugu için etmem zaten.. benim sorunum onu bundan nasıl vazgeçiricem :26:

Amannn kızz sakın delirme kaynanayla aynı evde yasınırmı hıcmı okumuyorsun burdakı yorumları ev yoksa bulana kadar erteleseydınız keske... O eve gırdınmı bırdaha cıkmazsın unutma ayrıca esya derdındenede kurtulcaklar ne mutfagın senın ne banyo.. Başkları tuvalete gırerken sen temızlıyeceksın kaldırmazsın sakın sakın evlenme otur evınde daha ıyı:85:

aklımdan geçen bu zaten, ins ev buluruzda dügün de ileri tarihe atılmaz çünkü biz gerçekten severek evlenicektik beklemeninde zorlugunu herkes bilir

Bizde çok bekledik hemde uzaktan...

Ama önemli olan herşeyin içinize sinerek olması...

Bir an önce olsun diye temeli oturtmadan evlenirseniz ileride daha ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Tercih sizin...

Dilerim bir an önce ev bulursunuz.

Back
X