O evi istemiyorum diye kötü gelin oluyorum :(

arkadaşım sakın kabul edeyim deme. benim eşim tek çocuk. evlerimiz de ayrı idi evlendiğimizde. ama evliliğimden 4-5 ay geçti kayınvaldemle kayınpederim geldi kalmaya. sözde 1 haftalığına ama 1 hafta oldu 10 gün, 20 gün, 1 ay, 45 gün derkeen 3 ayı devirdiler. felaketti tam anlamıyla. nasıl oluyor biliyormusun. bir süre sonra sen kendini misafir hissetmeye başlıyorsun. kendi evimden soğumuştum. valla gidişleri pek mutlu huzurlu olmadı. ama yüz eğmesen daha kaç ay kalırlardı kim bilir. sakın yüz vereyim deme. ayrılacak olsanız bile restini çek (ki baştan tavrını koyduğunu anlasınlar)allah yardımcın olsun.

Baban ve annene durumu aç.
Nişanlını eve çağırsınlar yemeğe hatta annesi de gelsin :24:
O sırada mevzuyu sorsunlar naptınız ev işini diye.
Sen de herkesin içinde fikrini nişanlına annesinin de duyacağı şekilde tekrar söylersin :32:
El mi yaman bel mi... :68:

yorumlarınız ve bana desteginiz için tesekkür ederim.. biraz önce nisanlımla telefonda konusurken ev meselesi yine açıldı.. ben dedim ki evi bulamazsak 2 ay içinde, babam dügünü erteliycek bu durumda ne yaparsn dedim ne yapabilirm ki senden vazgeçemem sonuna kadar beklerim, ama sende karamsar olma ev bulamycaz deme olumlu bakmaya çalıs ki öyle olsun dedi yani bu konusmamızda bizde kalırız bile demedi çünkü benim istemedigimi kesinlikle biliyor..

ve yarın sabah nikah için parise gidiyoruz basvuru için degil mi dedi bende evet dedim..

ben zaten nisanlmla bu konuyu konustum en bastan istemedigimi söyledim, aynı evde yapamam orayı kendi evim gibi sahiplenemem dedim neden rahat edemiyosun ki onlar yabancı mı dedi :59: normalde böyle biri degildi son 1 aydır sinirli gergin biri oldu çıktı, günahını almak istemiyorum ama annesinin doldurusuna mı geliyor acaba :31:

ne demek ya onlar yabancı mı yabancı tabi..ben de eşimle muhabbet ederken dedim ki bir kızkardeşim olaydı çok isterdim falan dedim (iki erkek kardeşim var eşimin de bir kızkardeşi var). eşim hemen dedi ki ne demek senin kızkardeşin var dedi bende o senin kızkardeşin benim değil dedim.kardeş gibi görebilrim belki ama kardeş gibi gördüğüm arkadaşalrım da var ama kardeşim değiller işte...

ben de arkadaşlara katılıyorum ev üstüne ev olmaz...

Çok çabuk yumuşamışsın arkadaşım ortada ev yok nikah günü almaya gidiyosun davetiyeleri bile bastırmışsınız nedir aceleniz? Bizlere napsam diyosun herkes asla kabul etme diyo sen bi telefonda değişiveriyosun senin içinden ne olursa olsun evlenmek geliyo bize niye soruyonki?
Seni anlıyorum kanın kaynıyo daha fazla ayrı kalmak istemiyosun ama inan bana sonunda seni ikna edip ailesiyle aynı eve sokarsa hizmetçilik yaptıkça onun bunun kahrını çektikçe bu günlerini çoook özlersin değil eşini özlemek yüzünü görcek halin kalmaz.
Ailen arkandaymış ne güzel, nikahtan sonra çok geç olur nişanı uzatıp severek beklemek, sevmeyerek evliliği uzatmaktan iyidir.
Bizler yaşadık biliyoruz oyüzden uyarıyoruz emin ol 1 sene olmadan evlilikten hevesini alcaksın sadece sevmekle olmuyo eğer senin kadar seviyosa önce evini ayarlasın o kadarını bile beceremeyen bi adamı koca diye kabul etmezdim yerinde olsam yoksa bizim gibi dövünür durursun.

sakın esımı sevıyorum katlanırım gözüyle bakma bir kere kabul edersen daha ayrı ev tutmazlar sana.. ev üstünede ev kurulmaz yeni evli olacaksın kayınvalıde yanında otrmak eskıdenmıs artık bırak istemede kötü ol ilerde kadır kıymetını bılırler emın ol

kötü gelın olmakla bu durumun hıc alakası yok .baska bır ev ıstemekle haklısınız.2 ay ıcınde ev tutulur yeterkı tutmak ıstesınler .ama esınız sımdıden sıze boyle alıstırma yapıyorsa ( bızım evde otururuz) nısanlınızın bence ayrı bır eve cıkmaya hıc nıyetı yok gıbı .ev ustune ev olmaz .kayınvalıde ve kayınpeder ı gectım yetskın bır erkek kardes var o evde.ustelık daha yenı evlı olucaksınız .ıstedıgın saatte yatamaz kalkamaz kurulmus saat gıbı dakik olmak zorunda olursunuz her konuda .istedıgınız saat banyoya bıle gıremezsınız cok zor olur sızın ıcın .nısanlınızı ne yapıp edın bu dusuncesınden vazgecmesını saglayın .gecıcı sureyle gıdersın o eve temellı kalırsın benden soylemesı .tutacak adam sımdıden tutar evı zaten .gecıcı sureyle gıttıgınızı varsayalım hadı ama ,o surecte o evde yasayacaklarınız hıc tad dokmeyecektır .gereksız yere kotu olucaksınız nısanlınızın aıelesıyle .ıster ıstemez olacaksınız rahat edemeyınce 1 gun sabır gosterısın 2 gun 3.gun patlayacaksın .ıste o zaman haklı bıle olsan kotu gelın damgasını yıyeceksın .o yuzden nısanlınıza bunu guzelce anlatın ve fıkrınden vazgecmesını saglayın

Son düzenleme:
Hayyal arkadaşa kesinlikle sonuna kadar katılıyorum, yazacaklarımın aynısını yazmış.. bana öyle geliyor ki davetiye nikah günü derken, bi bakmışsın evlenmişsin fakat ortada ev yok ve o evde yaşamaya başlamışsın..

kayınvalidemler alt katımda oturuyorlar ama ben bu durumda bile çok rahatsızım..
kaldı ki aynı ev,mümkün değil...

vardır başka bir yolu,oturmayın aynı evde derim ben...

yorumlariniz için tesekkür ederim, dün gidip nikah için haftaya persembe'ye gün aldik ama bunun 1. nedeni burada evli görününce ev bulmak kolay 2 +1 bulabilme sansimiz çok fazla çünkü nereye sorsa evli misiniz diyolar yoksa bekar göründügü için isimiz çok zorlasiyor

eşinin ailesi olabilir ama senin için yabancı.. bencee bu konuda diretmelisin.. asla kabul etmemelisin..

aynen öyle, bi arkadas nden hemen nikah yaptgmza deginmis evet hakli olma payi olsada saygi duyuyorum, ben açiklamasini yaptm ev bulmak için evli görünmemiz lazm yoksa bekarlari 1 yil ve fazla bekletiyorlar

Canim ev bulmakta slklntl yasiyorsaniz standartlarinizi biraz dusurun. Mesela 2+1 ariyorsan, 1+1 lere de bak. Yakin koylerin evlerine de bak. Geçici sureligine tutarsiniz, evlenir evlenmez ev aramaya baslarsiniz. Artik ne zaman bulursaniz da evi degistirirsiniz.

Canim ev bulmakta slklntl yasiyorsaniz standartlarinizi biraz dusurun. Mesela 2+1 ariyorsan, 1+1 lere de bak. Yakin koylerin evlerine de bak. Geçici sureligine tutarsiniz, evlenir evlenmez ev aramaya baslarsiniz. Artik ne zaman bulursaniz da evi degistirirsiniz.

bende internetten bakiyorum kendisinede söyledim 1+1 olsada geçme üzerine düs arastr dedim bakalm hayirlisi güzel haberi yaknda alrm ins

Back
X