O evlendi .. :(

umut93

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
26
0
6
35
Ankara
merhaba kızlar..
önce ki konumda bahsetmiştim.. 3,5 yıllık ilişkim bitmişti..
aylar geçti,unuttum sanıyordum aslında ama bilmiyorum..
dün sözlenmiş..
duyduğum ilk andan itibaren birşeyler düğümlendii boğazımda..
ne hissedeceğimi şaşırdım..
o tamamen yok yok ya yok artık.. BAŞKASININ ...
kızlar ben ne yapayım,neyle avunayım:14::43:

zor değil lanet bir durum ! :43:

yani düzen böyle
sen de birini seveceksin evleneceksin
gelen gideni aratıyor genelde ama
neyse kk ye takıl bol bol
film izle kitap oku
benim gibi saçının rengini değiştir
sonra pişman olup yeni renk ara
organik bakıma tak
kafa oyalayacak iş çok

sözlenmek evliliğin ilk adımı değil mi ?
sözünden geri mi dönecek şimdi ?
canım yanıyor ya evlilikle sözlenme arasında ki farkı mı yazayım..
canım yanıyor arkadaşım canım !

Size kısa öz cevap verim ozaman gelin ata binmiş ya nasip demiş.

ayrıca canınızı yakmayın o unutmuş demekki sözlendigine göre siz daha çok unutun üzülüp kimseyi sevindirmeyin gerçekten hayat kısa mutlu olmaya bakın :34:

merhaba kızlar..
önce ki konumda bahsetmiştim.. 3,5 yıllık ilişkim bitmişti..
aylar geçti,unuttum sanıyordum aslında ama bilmiyorum..
dün sözlenmiş..
duyduğum ilk andan itibaren birşeyler düğümlendii boğazımda..
ne hissedeceğimi şaşırdım..
o tamamen yok yok ya yok artık.. BAŞKASININ ...
kızlar ben ne yapayım,neyle avunayım:14::43:

Sende başkasıyla avunsan aslinda cok iyi olur rahatlarsın kafan dağılır.. aman yok kimseyi istemiyorum diyosan acıni çekeee çekeeee alışıyosun kendimden biliyorum

en son (suan sözlenen sevgilinle) hiç sevgili olmamayı isterdim çok pişmanım gibi cümleler kurmustun

şimdi sözlendi diye mi kıymetli oldu?

seni dürten o duygularını bi kenara koy bahsettiğim cümleleri yazarken nasıl düşünüyorsan öyle düşünmeye devam et...

Benimki de evleniyor yakında. Belki de bugün evlenmiştir bilmiyorum. Belki de şu an düğün sonrası birer kadeh mutluluk şarabı içiyorlardır. Bana hep derdi, saçlarını taramayı çok istiyorum diye. Belki de şu an onun saçlarını tarıyordur. Bilemiyorum, herşey olabilir.

Ama sizinle benim durumlarımız pek aynı değil. Ben terkedildim, sanırım siz ayrıldınız. Sizinki klasik sendromlardan olabilir. Eski sevgilim yeni sevgili yapmış, zoruma gidiyor olayıdır belki de. Belki de değildir bilemem ama birini özlemek ve ulaşamayacağını bilmek her türlü can yakıyor.

Bir arkadaşımın dediği gibi; sözlenmiş sadece, evlenmemiş .
Evlenmekle sözlenmek arasındaki farkı mı yazayım demişsin.
Ben sana yazayım. Sözlenince koynuna almıyorsun adamı, ayrılması daha kolay. Söz verilmiş diyorsun.
Verilen sözlerin tutulmadığı nice anlar görmüşümdür ben bu 23 yıllık yaşamımda. Sen görmedin mi ?
Üzülme bu kadar. Ayrıca evet anlayabiliyorum seni.
Benim de buna benzer duygularım oldu ...
Ama geçmişte bırakman gerekiyor onu . Bunu kabullenmelisin artık.
Ayrıca üzgün,kızgın ne olursan ol burda sana yardım etmeye çalışan bir arkadaşımızı azarlar gibi yazma lüksün yok.

böyle bişeyi ilk gördüğünde kendini tuhaf hissetmen çok normal. unutmuş olsan bile bir burukluk olur. merak etme ilerleyen günlerde şimdiki kadar üzülmeyeceksin.

Böyle bir haber almak gerçekten çok zor olmalı.İnsan konduramıyor ayrılmış olsan bile haklısın.
Fakat seninde hayatında gerçekten sevdiğin biri olsa bu olaya çok takılmazdın.
Seninki sadece boşluktan,zaman geçtikçe hafifleyecek acın.Belkide biri girecek hayatına tamamen unutacaksın.

Back
X