O evli-ben evlenmek üzereyim

çok güzel çok şahane biri değilim. hem bu adamın çevresi arkadaşları hem kültür kariyer zenginlik anlamında bana bin basar. hani metres falan diyorsunuz ya bu adamın etrafında taş gibi kadınlar var.

taş gibi kadın olmak demek ahlaksız kadın olmak demek değildir! ahlaksızlığın güzellikle çirkinlikle alakası yoktur.

çok güzel çok şahane biri değilim. hem bu adamın çevresi arkadaşları hem kültür kariyer zenginlik anlamında bana bin basar. hani metres falan diyorsunuz ya bu adamın etrafında taş gibi kadınlar var.

aslında şimdi sebep belli oldu..adam sizi yanına layık bulmadı,çevresi ve kültürü için uygun değildiniz...kendisine yakışan biriyle evlendi,ama sizi de yedekte tutuyor ...değişik bir fantezi işte...erkekler böyledir işte..dünya güzeli olsa karısı kültürlü neşeli bakımlı akıllı,tutar bir ...............beğenir gider beraber olur...

Sende onlardan birisin yani ? Doğrumu ? Etrafında olanlar vardır ama sen gibi rahat olan var mı siyasetten yatağa geçen önemli olan bu.

Yakında nişanlın adam akıllı birini bulup evlenirse hiç şaşırmam. Sonra buraya konu açarsın. "Hata bendemi??? HerkeZ böylemi?" diye bozuk bir imla ve dilbilgisiyle.

acele cevaplar sebebiyle imlaya dikkat etmemiş olabilirim. -de, -da ayırmayı, herkes-herkez ayrımını yapabilir kapasitedeyim.

Metres gibi bile olsa beni tercih etti yani diyosun
Bu da bi başarı demek sana göre
Tebrikler !

46 sayfa yorum yeterli sanırım, konu uzadıkça benim ellerim kaşınır, ellerim kaşınırsa cımbız devreye girer, en iyisi mi sonlandıralım, siz sağ ben selamet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…