O evli-ben evlenmek üzereyim

Almamış zaten
Başkasıyla evlenmiş adam

hata yapmak yanlış yapmak insana mahsustur kimse başına ne geleceğini geleceğini bilemez ama tövbe var istiğfar var.. Allah ıslah etsin sizi de o bahsettiğiniz kişiyide.. Size bahsettiğiniz kişiye söylenecek çok çok çok şey var ama edep meselesi el vermiyor.. Allah sizin gibi kadınları ve onun gibi erkekleri edep yoksunu bişeylere düşkün savrulmuş insanları uzak tutsun herkesten.. Sizi de bi an önce doğru yola iletsin.. Şeytana uymaktan alıkoysun akıl fikir versin..

Garip bi ilişki içindesiniz..
yanlış bişey söyleyip kınamak istemem..
insanoğlu kınadığıyla sınanırmış Allah korusun..
ama sen o adamın yedeğisin, nişanlın senin yedeğin..
ve işin garip kısmı herkes birbirinden haberdar..
o adamın eşi olan gariban hariç..
lütfen vazgeçin bundan..
Zira insan yaşattığını yaşamadan ölmez...

adam seni çözmüş senle eğlencesine bakmış sonra düzgün tabir ettiği biri ile evlenmiş ama kendisi düzgün değil hala senle takılıyor. Nişanlın saf aşık erkek haberi yok sende kendini ona kitlemişsin konu bu işte kısaca.

teşekkür ederim.
çok sevdim hala da seviyorum ama artık sevgimin boyutu değişti. gün içinde %70 aklıma geliyorsa artık %30 a indi. geçmişte çok güzel zamanlar geçirdik.
yıllar yılı birbirimize tek kötü bir kelime kullanmadık.
o bana ben ona hep saygılı davrandık.
1 kez bile bekaret konusunu açmadım. beni bekaret ile sırtında kambur olmak istemedim.
nişanlımın beni bırakmasını uzun zaman istedim, o da benden vazgeçmek istedi. çünkü o da beni yıllarca sevdi.
şimdi artık ben de onu çok seviyorum.
bir gün onun yazdığı bir şeyi okuyup ağladı. bu adam mutsuz ve ben de böyle olmak istemiyorum diye. nişanlım bana benziyor ama ilişkisine benden daha çok sahiplenici.

BENCEDE arkadaşlar masum olan konu sahibi şuçlu olan eşi biz ne diye konuşuruz kadıncık masum masum evli bi adamla görüşüyor yakınlaşıyor pardon yahu muhabbet ediyor kime ne eşide kocasının peşine düşseymiş paranoya olup kendini yiyip bitirseymiş yani :132:

Kizlar onu bunu bilmemde konu sahibi iyi iş çıkarmış:) Herşey gayet normal geliyor baciya.. ne yazsam bilemedim tükürsek şükür yağmur yağdı dıcek!! Rabbim yuvamizi boyle seytanlardan korusun!

hahahha çok haklısın elimden gelsede o kadını o cehaletinden kurtarsam malum diğerleri çok aklı selim zeki insanlar ya kendini neden böyle görüyorsa
ne adama ne de kadına zarar vermek niyetinde değilim. evini, adresini, işini hepsini biliyorum. niyetim kötü olsa gidip kadına söylemez ya da söylettirmez miydim sizce?

Hani sizin oyunlarınızdan habersiz olan adamın eşine cahil diyordunuz ya
Asıl cahil sizsiniz
Adam sizi 10 yıldır kekliyo anlamıyosunuz, burda kk kadınları 2 cümle de anlıyo
Sizi evlenmeye değil eğlenmeye layık bulmuşki 2 yıldır başkasıyla evli

Almamış zaten
Başkasıyla evlenmiş adam

Biliyorum be güzelim..ben konu sahibinin yapılan yorumlara gayet arsız bi şekilde cvp verdiğini gördüğümden ona söylenecek tek seyin bu olduğunu düşündüm..o gerçeklere gözünü kapatmış kulagını tıkamış..yazık bnde iki tembih edeyim dedim..bildiğiniz cilve teknikleri varsa bnce sizde yardımcı olun ama kızcağıza bu konuyu niye açmış buraya..aşkolsun yanee..

Son düzenleyen: Moderatör:
ne adama ne de kadına zarar vermek niyetinde değilim. evini, adresini, işini hepsini biliyorum. niyetim kötü olsa gidip kadına söylemez ya da söylettirmez miydim sizce?

Siz bişey yapabiliyo olsanız bu adamla evlenirdiniz asıl
Bişey yapamıyosunuz, o da sizi kullanıyo zaaflarınızdan yararlanıp

hahahha süper cidden ,nişanlın adamın sana yazdığını okuyup onun gibi olmak istemiyorum diyip,sizi bırakmadı öyle mi,bu şekilde devam ediyo
hepiniz bence bir akıl hastanesinde yaşıyorsunuz ,hangisi acaba ??

birazcık kadınlık gururunuz onurunuz kaldıysa,o kadına gider herşeyi anlatırsınız..madem nişanlın da durumu biliyor,kadın da bilmeli,kararı kendisi vermeli...
bu kadına zarar vermek değil,tam tersi yararlı olur ama sizde o kadar gurur nerde???

İvet
Konu sahibinden ayrılan derbeder oluyomuş
Birincisi ayrılmasa da başkasıyla evlenmiş diye mutsuz olmuş
Nişanlı da demiş ki vah vah ben bu adamın durumuna düşmeyeyim, boynuzda yesem Swela dan vazgeçmem

Mune, bunun utanmayan pişman olmayan kadın versiyonu var bir de ne yazık ki... Sonrasında etrafındaki herkesi suçlayıp kendi mağdur olan. Hoş zaten kendi de mağdur da, evleneceği adama ve diğer taraftaki suçsuz kadına karşı hiçbir vicdan azabı duymaması bana bunu düşündürdü, pişman olacak karakterde biri değil belli ki. Muhtemelen bir şekilde karısı durumdan emin olacak, adam karısından af dileyecek ve konu sahibini de kullanıp atmış olacak. Kullanılmak diyince direk cinsel manada algılıyor kendisi ama kullanılmak aynı zamanda duygusal olarak da olabilir. İşte canın sıkıldıkça, eşinle aran bozuldukça flört edebileceğin biri. Ne ala memleket...

neden düzgün bi ilişki kurup evlenmediniz anlıyorum ki kısmet değilmiş.
ama hala o kısı bıraz bıle varsa aklında suan bırlıkte oldugun kısıyle devam etme. aradıgını bulamazsın. hem bu ikililik yorar seni..
birde gorusmeye ne sekılde devam edıyorsunuz bılmıyorum ama bu da kolay olmasa gerek..
bence ayırın yolları sende hayatını kur kaldı kı adam evli ..
suan gorusmenız tarıfı olmayan bı saplantı bence hayatına baska ugraslar bulsana canım..

biri banada anlatsın sevdiği adam neden bu arkadaşla evlenmiyo sorun sebep ne sonrada evlenince bile arıyo hala görüşüyo
biri aydınlatsın beni neden niçin:26:

Nişanlısı hala görüştüklerini bilmiyor ama eksik anlatmış adam bitti sanıyor

He ya senden cok sahiplenici! Nasil bir mide nasil bir ilişki asagi tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…