Arkadaşlar konu sahibi sizi duymuyo..dürüst ve haya sahibi olarak verdiğiniz tembihler uyarılar fikirler umrunda değil görmüyomusunuz...
Sana istediğin gbi bi tembihte bulunayım..
Göster ama elletme emi kızım.sonra herif almaz seni...
merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
10 senedir tanışıyoruz.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
teşekkür ederim.Konu sahibi arkadaşım tüm ön yargılarımı geriye bırakarak sana cevap verme isteği duydum.
Belliki geçmişte çok sevmişsin adamı ilk ilişkini onla yaşadığın içnde unutamıyorsun. Geçmişine anılarına aşırı bağlı birisin belliki.
Ama nişanlına bunları yaşatmaya hakkın yok adamın eşinede aynı şekilde
29 yaşındayım diyosun ozaman yaşının kadını gibi davran ergenler gibi düşüncelerinden vazgeçmelisin.
En doğrusu senin nişanlınıda bırakman adamıda bırakman kendine temiz yeni bir sayfa açman
Bunca olaydan sonra ne nişanlınla evlendiğinde adam gibi bir evliliğin olur nede boyle devam edersen metresten bir farkın
Yeni sayfa açmak en doğrusu
ne adama ne de kadına zarar vermek niyetinde değilim. evini, adresini, işini hepsini biliyorum. niyetim kötü olsa gidip kadına söylemez ya da söylettirmez miydim sizce?hahahha çok haklısın elimden gelsede o kadını o cehaletinden kurtarsam malum diğerleri çok aklı selim zeki insanlar yakendini neden böyle görüyorsa
Almamış zaten
Başkasıyla evlenmiş adam
ne adama ne de kadına zarar vermek niyetinde değilim. evini, adresini, işini hepsini biliyorum. niyetim kötü olsa gidip kadına söylemez ya da söylettirmez miydim sizce?
teşekkür ederim.
çok sevdim hala da seviyorum ama artık sevgimin boyutu değişti. gün içinde %70 aklıma geliyorsa artık %30 a indi. geçmişte çok güzel zamanlar geçirdik.
yıllar yılı birbirimize tek kötü bir kelime kullanmadık.
o bana ben ona hep saygılı davrandık.
1 kez bile bekaret konusunu açmadım. beni bekaret ile sırtında kambur olmak istemedim.
nişanlımın beni bırakmasını uzun zaman istedim, o da benden vazgeçmek istedi. çünkü o da beni yıllarca sevdi.
şimdi artık ben de onu çok seviyorum.
bir gün onun yazdığı bir şeyi okuyup ağladı. bu adam mutsuz ve ben de böyle olmak istemiyorum diye. nişanlım bana benziyor ama ilişkisine benden daha çok sahiplenici.
ne adama ne de kadına zarar vermek niyetinde değilim. evini, adresini, işini hepsini biliyorum. niyetim kötü olsa gidip kadına söylemez ya da söylettirmez miydim sizce?
hahahhasüper cidden ,nişanlın adamın sana yazdığını okuyup onun gibi olmak istemiyorum diyip,sizi bırakmadı öyle mi,bu şekilde devam ediyo
hepiniz bence bir akıl hastanesinde yaşıyorsunuz ,hangisi acaba ??
Konu sahibesi burdaki konuları okusa hak verecekte, şimdi aklı ve duyguları herşeyi reddediyor, yaşayarak görecek, birgün buraya ne kadar yanıldığını, pişmanlığını anlatan bir konu açacak, gerek burda açılan konularda gerek reelde benzer hikayelere şahit oldum, sonu hep aynı.
10 senedir tanışıyoruz.
2 sene oldu evleneli.
bir şeyler eksik.
birazcık kadınlık gururunuz onurunuz kaldıysa,o kadına gider herşeyi anlatırsınız..madem nişanlın da durumu biliyor,kadın da bilmeli,kararı kendisi vermeli...
bu kadına zarar vermek değil,tam tersi yararlı olur ama sizde o kadar gurur nerde???
teşekkür ederim.
çok sevdim hala da seviyorum ama artık sevgimin boyutu değişti. gün içinde %70 aklıma geliyorsa artık %30 a indi. geçmişte çok güzel zamanlar geçirdik.
yıllar yılı birbirimize tek kötü bir kelime kullanmadık.
o bana ben ona hep saygılı davrandık.
1 kez bile bekaret konusunu açmadım. beni bekaret ile sırtında kambur olmak istemedim.
nişanlımın beni bırakmasını uzun zaman istedim, o da benden vazgeçmek istedi. çünkü o da beni yıllarca sevdi.
şimdi artık ben de onu çok seviyorum.
bir gün onun yazdığı bir şeyi okuyup ağladı. bu adam mutsuz ve ben de böyle olmak istemiyorum diye. nişanlım bana benziyor ama ilişkisine benden daha çok sahiplenici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?