- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
İvet
Konu sahibinden ayrılan derbeder oluyomuş
Birincisi ayrılmasa da başkasıyla evlenmiş diye mutsuz olmuş
Nişanlı da demiş ki vah vah ben bu adamın durumuna düşmeyeyim, boynuzda yesem Swela dan vazgeçmem
ne adama ne de kadına zarar vermek niyetinde değilim. evini, adresini, işini hepsini biliyorum. niyetim kötü olsa gidip kadına söylemez ya da söylettirmez miydim sizce?
ya karşımdanolsan ağıza alınmıcak şeyler söylerdimde ban yicem şimdi uurmuşsun hala niyeim köü olsa niyeim kötü olsa daha ne kadar köü olcak bellki gizli kapaklı işlerden zevk alıyorsunn zatn söylesen adam köpek gibi pişman olur yazptığınada sen daha nasıl kendini savunabiliyorsun niyetim kötü olsa falan senin niyetin berbat berbat bi kadını salak yerine koyup vebal alıosun bilmiyorum allah korkun varmı ki bence yok bunları yaptığına görede veball alıyosun vebalne adama ne de kadına zarar vermek niyetinde değilim. evini, adresini, işini hepsini biliyorum. niyetim kötü olsa gidip kadına söylemez ya da söylettirmez miydim sizce?
adam kadına güvenmiyormuş o yüzden iilişki devam etmemiş.ayrıca konu sahibi adamla evliliği hiç aklından geçirmemiş,ilişki yaşarken bile...biri banada anlatsın sevdiği adam neden bu arkadaşla evlenmiyo sorun sebep ne sonrada evlenince bile arıyo hala görüşüyo
biri aydınlatsın beni neden niçin:26:
Nişanlısı hala görüştüklerini bilmiyor ama eksik anlatmış adam bitti sanıyor
hahahhasüper cidden ,nişanlın adamın sana yazdığını okuyup onun gibi olmak istemiyorum diyip,sizi bırakmadı öyle mi,bu şekilde devam ediyo
hepiniz bence bir akıl hastanesinde yaşıyorsunuz ,hangisi acaba ??
yok biliyor arasıra görüştüğümüzü dedi...
bu swela çok türk filmi izlemiş haspam
türkan şoray vesikalı yarim filmi gibi bişey bizim hikayemiz diyor ya zaten:):)
valla ben konu shibini nişanlısını o herifi bıraktım da adamın karısına nasıl haber veririz onun derdindeyim...
biri banada anlatsın sevdiği adam neden bu arkadaşla evlenmiyo sorun sebep ne sonrada evlenince bile arıyo hala görüşüyo
biri aydınlatsın beni neden niçin:26:
merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
Yakında nişanlın adam akıllı birini bulup evlenirse hiç şaşırmam. Sonra buraya konu açarsın. "Hata bendemi??? HerkeZ böylemi?" diye bozuk bir imla ve dilbilgisiyle.
çok güzel çok şahane biri değilim. hem bu adamın çevresi arkadaşları hem kültür kariyer zenginlik anlamında bana bin basar. hani metres falan diyorsunuz ya bu adamın etrafında taş gibi kadınlar var.hani eskiden Grace Kelly,Briget Bardo için falan öyle denirmiş ya hayatına girmiş olan hiçbir adam onu unutamamaış falan diye...konu sahibi zannımca öyle bişey...
çok güzel çok şahane biri değilim. hem bu adamın çevresi arkadaşları hem kültür kariyer zenginlik anlamında bana bin basar. hani metres falan diyorsunuz ya bu adamın etrafında taş gibi kadınlar var.
Sonra hepsi uşağa!
Tren gibiler cidden
Iste bu cokkkk güzeldi:))))))))))Sonra hepsi uşağa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?