O fotografi gormekten korkuyorum

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Gecmiste yasamayan insanlar sizin hayranınızım
ben beceremiyorum bunu. Eski sevgilimle cook zorlu surecler sonrasinda kötüye yakın bir sekilde ayrıldım. Ah ettim...dunya gozuyle gormeyi cok istiyorum tuttugunu. Ciddi (!) bir iliskiydi güya.
Aradan 2 yil gecti. Bu surecte zaman zaman yoklandim. Olmadi.
Iyi ki olmamış diyor muyum diyorum aslında. Hayatini yakacağı kiza üzülüyorum.
Ama ne zaman kötü yalniz hissetsem aklima o geliyor. Bu histen asla kurtulamiyorum. Ve Onu degil guzel zamanlari ozluyorum
Stalka sevkediyor bu duygular beni.
Ya is attigi ya da sevgili oldugu biri var. Ve ben bir gun onun dugun fotosunu gormekten cok korkuyorum.
Bu onun mutlu oldugunun hayatina devam ettiginin benim ayni yerde kaldigimin ve hep boyle kalacagimin ( inancim da bu yonde )
Resmi olacak gibi geliyor.
Bir gun bu olacak eminim.
Bogazimda bir sey dugunleniyor
Ne zaman kapanicak bu defter. Kabul ettim sanirken cok acayip sekillerde cikiyor

Evet. Zor. Ancak korkacak bir durum yok. Belki ileridr evleneceği kız sen olabilirdin. Ama olmayınca olmuyor. Bazı şeyleri allahı havale etmek gerekiyor, ki o da sana 3 şekilde cevap verir.

Ya senin istediğini o istemez
Ya senin istemediğini o ister
Ya da daha iyisini verir.

Kader kısmet demeli bazen insan, her ne kadar kendi elinde de olsa bu.

Bir de şöyle düşünmeyi dene:

Denedik. Olmadı, allah ikimizin hakkında da hayırlısını versin. O da ben de mutlu olmayı hakkediyoruz.

Onu takip etmekten, onunla ilgili hayaller kurmaktan, geçmişe takılmaktan vazgeç.

Ileriye dönük ol, ve anı yaşamaya çalış. Geçmişine bağlı kalma.

Sen mutluluğu bulamıyorsan, bırak o seni bulsun.

SABIR VE ZAMANLA RANDEVUMUZ var demeyi bilmelisin.

O hayatina devam etmis siz de oldugunuz yerde kalmissiniz zaten bunun suan farkina varin ve ilerlemek icin haraket edin

Siz takınti yapmişsiniz bence.Cok gereksiz sekilde kendinizi üzüyorsunuz ekstradan.Adam zaten ise yaramazmis.evlense noolur,düğün fotosu olsa nolur ? İstikrara bakin siz.Ben olsam 1 dk daha üzmem bu konu icin kendimi.Ah iyi bi şey değil .Herkes ettigini bulacak eninde sonunda bir gün

yani adam artık sizi sevmiyor başkasıyla olma hakkı var oldu diye siz korkuyorsunuz diye niye bedduanız tutsun
Sevgisi bitebilir ilgisi bitebilir yani ne bu anlamadım
Beddua falan tutmaz boşa bekleme
Evlensin gitsin siz de bir psikologa gidin

Turkcenizin iyi olmadigi okudugunuzu anlamamanizdan belli. Siz de birkac kitap okuyun

İki eski nişanlım evlendi. İkisini de bayaağı sevmiştim. İkiside ayrılığı takip eden 2 sene içerisinde evlendiler. Ben öğrendiğimde bişe hissetmemiştim çünkü içimde bitmiş sanırım sevgileri. Senin bu korkunun sebebi hala seviyor olman ve ondan başkasını düşünmemen. Biraz hayatını yaşamaya devam etmelisin. Onla olmayacağını kabullenerek sanki o hiç olmamışcasına onu tanımadan önce nasılsan öyle davranmaya çalışıp hayatına girmek isteyeceklere şans vermelisin.

O fotoğrafı görünce hiç bir şey hissedemiyorsun. Hatta ben çocuğunun bile fotoğrafını gördüm . Bittiğini daha iyi anlıyorsun sadece stalk alışkanlık yapıyor

Kendini gerceklestiren kehanete inaniyorum. Surekli onun dugun resmini göreceginu dusunecegine kendi mutlu dugun kareni hayâl et ve evrene bu mesaji yolla

Bence o sadece hala seviyor olmaktan kaynaklanmıyor. Bazı insanlar sevgisi bitse de kendisiyle olmadıysa asla mutlu olamasin istiyor. Değişik bir kin.

Üzülmeyin herşey kısmet sizinde hayatınıza elbet biri girecek mutlu olucaksınızdır sevip, sevileceksiniz ayrılmışsınız artık onunda mutlu düğün fotoğrafları olabilir sizinde ilişkiyi kendi içinizde bitirememişsiniz.

Benzer durumu yaşadım 3.5 sene hayatıma kimseyi almadım,inanmadim ,guvenmedim. Sonra eşim ile tanisinca allaha şükür ki o olmamış diyorum. Her şey geçecek doğru insan karşınıza çıkacak sadece zamanı gelmedi

E kardeş zaten olduğun yerde kalmışsın gibi görünüyor. İnsan kendine bunu neden yapar gerçekten hayret verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…