O gece ne yapacağım ?

Hahahaha evet onu ben de duymuştum zamanında. Ya kitlenir rezil olursam demiştim ergen aklımla battaniye ye sarıyorlarmış falan. İğne yapınca ayrılıyormuşun
[/QUOT
Ay aynı hikaye evett ahahah
Hahahaha evet onu ben de duymuştum zamanında. Ya kitlenir rezil olursam demiştim ergen aklımla battaniye ye sarıyorlarmış falan. İğne yapınca ayrılıyormuşun
Aynı hikaye evet hahaha kendimi öyle hayal ettim battaniyeye kociskomla beni sarmışlar oluk oluk da kan. Korku filmi gibi haha

Aynı hikaye evet hahaha kendimi öyle hayal ettim battaniyeye kociskomla beni sarmışlar oluk oluk da kan. Korku filmi gibi haha
Ne dönemlerden geçmişiz yav sanırım biz çok safmışız. Her söylenene inanmışız ya da İnternet yokmuş

Oncelikle keske bunu yapmasaydin canim yaa ĺ
Canim bana ozelden yazarmisin ben yazamiyorum da

Erkek köpek sperm birakir disi farkina varmadan erkegi kistirir, tenha da olmasi da sart degildir, ortalik yerde kistirir sonra yer şap diye buz gibi suyu kafaya, ama asil amac spermi alabilmek icin vajinanin fazla kasilmasi
şimdi şey o öyle değil tam.
Erkek köpeklerin penisinde cinsel birleşme esnasında şişen bir yapı var. O yapı eski haline gelmeden penis vaginadan çıkamıyor.
Dişiden değil, erkekten kaynaklanan bir problem.
Yarım saate kadar normal.
Bırakınız hayvanları beklesinler

Seni küçük ergen demek ki elbiselerden sürtüp kanlar paça dan aktı iyi alev çıkmamış sen ona bak. Senin dediğin gibi olsa millet karşıdan karşıya hallederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…