O gece ne yapacağım ?

Dürüstçe anlat diycem de burda yazarken bile dürüst değilsin ki adama nasıl dürüst olcan

Ayşe tutaç hanım abiciğim nasıl bir sürtünme kuvvetine maruz kaldın ki yırtıldın ve dikişin tutmadığını tam olarak nasıl anladınız bizi de aydınlatın. Bir de soyadınız tutaç mı yoksa tut ve aç anlamında tut - aç mı?

O degil de “foto atsana” dedigi kisi “tamam atayim yazmisti bu konuda. Sonra o kisinin konularina baktigimda “Atayim bir bakin” minvalinde seyler vardi da sok olmustum.

Mesajlarda filtre olmuyor mu acaba? Dusunsenize bir gun bir mesaj geliyor aysetutac “alet”inin fotosunu koymus.

Evleneceğin kişiye geçmişini anlatmak zorunda değilsin. İnsanoğlu sinirlenince en çok nereden acıyacaksan oradan vuruyor. ilişkiden sonra kanama herkeste olmuyor zaten.

Konu buraya mı döndü cidden? Konu sahibi ondan mı banlandı?

nasil bi surtundunuzde kanlar bosaldi uzerinizden atesi yeniden mi bulmaya calistiniz

Bacaklarından kanlar akması nedir ya? Fazla mı dizi izledin yavrucuğum. Ülkemizdeki malum tabulardan dolayı korkmayın sevgili cinsel birliktelik yaşamamış hemcinslerimiz; zarın yırtılması sonucu koyu kırmızı kan geldiğini kimseden duymadım, yaşamadım da. Oluk oluk aktığı yok. Lekelenme şeklinde olur.

Sürtünme yolu ile yapamadığını o gece yapacaksın sevişeceksin göğsünü gere gere demesende bunları anlat sahipken zaten pek bir şey yaşamamışsın adam size inanır zaten

Ay cok extra uzman gelince rezil oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…