kızlar bişey paylaşmak istiyorum sizlerle..çok üzüldüm bugün bu duruma ....
bugün bi düğüne gittim, uzaktan arkadaşım olur aslında gelin hanım....daha doğrusu gelinin ablasıyla samimiyiz...
şöyle izah edeyim...gelin hanım güzel bi abiye giymiş sade ama şıktı...beyaz bi abiyeydi..ikinci evliliği olunca gelinlik giymemiş, beyaz bi elbise tercih etmiş....
ilk başta gayet güzel devam eden düğün, içeriye o şahsın girmesiyle ortalıkta buz gibi bi hava esti...
damadın bi yakınıymış aile dostlarından bi genç kız....okadar detaylı bi kıyafet giymiş ve bembeyazdı kıyafeti...abiye bile diyemiyorum resmen gelinlik gibiydi...
tarlatansız bir gelinlik düşünün aynen öyleydi...çok güzel bi makyaj, saçlarıda aynen gelin gibi yapılmış..büyükçe bir topuz, çok hoş birde tacı vardı.... duvağı da olsa resmen gelin bu kız dersiniz....
bizim asıl gelin hanım çok bozuldu, bütün gözler kızın üzerinde, oynuyor dans ediyor falan....herkesin gözü o kızda....
gelin hanım aşırı suratı asıldı bi nevi hak verdim..çünkü o kızın yanında gelin hanım öyle sönük kaldı ki....
gelin hanım bi ara mola odasına gitti gözleri dolmuş, neden yaptı bunu bana diye...
taa ilk nişanlandığı zamanda ufak bi sürtüşmeleri olmuş aralarında...sanırım kız intikam almak istedi....
salondaki bütün erkeklerin gözü o kızın üzerinde falan amacı neydi anlayamadık...herkese sırıtıyor, birçok erkekle dans falan etti...
arkadaşım adına çok üzüldüm ve kızın bütün günü rezil oldu....
ben olsam napardım bilmiyorum o anda...ama sizce bu durum etikmi?
yani geline hakarettir bence bembeyaz bi elbiseyle gelip gelin gibi olmaya çalışmak....
gelinin yerinde olsanız nasıl bi tutum sergilerdiniz...?
sadece paylaşmak istedim....teşekkürler..