canım herkes sanki öyle düşünüyor kızın damada ilgisi falanmı var diye, bi ara nerdeyse bende öyle düşnecektim ama sanki eminim olmadığına...
çünkü damat benim arkadaşımla evlenebilmek için çok uğraştı ailesi de çok istedi ama arkadaşım yeni boşandığı için istemedi...
sonra damat kızın gönlünü yaptı ve evlendiler... hani zoraki bi evlilik olmadı ne bileyim aileler zorlasa falan belki diyecem ama...
birde bu kız zaten hem komşuları hemde uzaktan akrabası damadın...yani sürekli gidip gelirler evlerine, eğer kızın damada ilgisi olsaydı neden bu zamana kadar hiç dile getirmedi...
eğer damat istemedi de kızın platonik bi ilgisi varsa onu bilemiyorum fakat damat da boşanmış yani, kaç sene olmuş hemde, bi ilgisi varsa söylerdi eminim...
birde bu kız hep gözlerinin önünde zaten, olsaydı olurdu, imkansız bişey değildi ki...
üff bilemiyorum valla...ama ben çok üzüldüm arkadaşıma...ablası telefonda ağladı gelinin...düğünümüz zehir oldu diyo....sandığınız gibi basit bi durum değil kızlar...
yani aman nolmuş beyaz giydiyse gelin gibi olduysa neden bukadar uzatmışlar boşversin falan diyeceksiniz ama gerçekten düğünden kimse bişey anlamadı...resmen gelin bu kız gibiydi ve asıl gelini hep geri planda bıraktı....biraz hayalinizde canlandırın gerçekten geline çok acıdım ben...