o gelinin yerinde olmak istemezdim....

yok canım ben düğün kıyafetini sordum

ayrıca tek özen gösteren o mu merak ettim yoksa herkes giyiniyo da bu kız mı dikkat çekiyo

ayrıca da damat görmediyse sinirlenmiştir canım sonuçta o kadar süs püs boşa gitti :27:

ama ben ailesinin azarladığı için surat astığını düşünüyorum
keşke gelin laf vursaydı neydi o halin ben bile bu kadar özenmedim düğüne senin bi duvağın eksikti amacın ne filan deseydi
o diyemiyosa ablası desin ağızlarına kilit vuran mı var
o nasıl düğünü rezil etiyse bunlar da kızı rezil etsin yani bi daha o eve giremesin

anladım canım bi dakka benzer bi kıyafet bulursam ekleyim resim...tarlatansız gelinlikler varya ona benziyordu... karşıdan bakınca beyaz bi elbise gibiydi...benzerini bulursam ekleyim canm...

simon'cum gelinin giydiği beyaz abiye şuna çok benziyordu...
kolları kapalıydı saçları da dağınık topuz.. $th.webp

ama diğer kızın giydiği elbise örneği daha gösterişli sanki
bi de bunun kolları kapalı haliymiş
bi de dağınık topuz demişsin
diğer kızın saçına verdiğin örnekte baya güzeldi

demek ki kıyafette saçta daha iyimiş gelinden

ama diğer kızın giydiği elbise örneği daha gösterişli sanki
bi de bunun kolları kapalı haliymiş
bi de dağınık topuz demişsin
diğer kızın saçına verdiğin örnekte baya güzeldi

demek ki kıyafette saçta daha iyimiş gelinden

evet sade bi elbiseydi ama şıktı...gerçekten güzeldi, saçları dağınık topuz da çok yakışmıştı ama bu kız nasıl becerdiyse gelin vasfına oturtmuş kendini...

verdiğin örneklere bakılırsa gelinden daha abartılı diğer hatun ve elbisesi daha hoş ne diyelim o da onun görgüsüzlüğü olmuş hayatta böyle bişey yapmam yapamam çok şaşırdım yaa

en mutlu günümü nie zehir edim ki isteyen istediği rengi giyebilir sonucta gelin belli damat belli star olma cabası ne o kızıda anlamdım :) aksinee daha fazla oynardım eşimle fln sonucta o gün star ben olurdum istersem cuval giyim yani sonucta benim düğün merasimimi ben olsam böyle dşünürdüm belliki gelin hanım fln diyosun :D sen pek sevmıosun galiba bu arkadası ablasıyla samimiyim fln demişşisnn dorumu acaba

verdiğin örneklere bakılırsa gelinden daha abartılı diğer hatun ve elbisesi daha hoş ne diyelim o da onun görgüsüzlüğü olmuş hayatta böyle bişey yapmam yapamam çok şaşırdım yaa

bende asla yapamam ama haset insanlara neleri yaptırıyor...
gerçi neye hasetlendiğini de çözemedik ama...allah akıl fiir versin ne diyim...

en mutlu günümü nie zehir edim ki isteyen istediği rengi giyebilir sonucta gelin belli damat belli star olma cabası ne o kızıda anlamdım :) aksinee daha fazla oynardım eşimle fln sonucta o gün star ben olurdum istersem cuval giyim yani sonucta benim düğün merasimimi ben olsam böyle dşünürdüm belliki gelin hanım fln diyosun :D sen pek sevmıosun galiba bu arkadası ablasıyla samimiyim fln demişşisnn dorumu acaba

hayır hayır severim gelini...ama samimiyetim ablasıyla... gelin sevilmeyecek biri değil ki yazık hanım hanımcık çok tatlı efendi terbiyeli, çok saygılı biri...
gelin hanım diye hitabım, dil alışkanlığı...

kızlar aynen bu eklediğim resimdeki gibi bi topuz yaptırmış tacı da buna benziyordu hatta daha büyüktü bundan...yorum sizin artık....
Eki Görüntüle 634856

Eneee kuzenimin gelin başı tam olarak böyleydi.

Maşallah kız çok azimliymiş geline benzemek için.Yazık üzüldüm şimdi valla ama geline değil o kıza içinde bi şeylerin acısı kalmış besbelli:ssz:

evet sade bi elbiseydi ama şıktı...gerçekten güzeldi, saçları dağınık topuz da çok yakışmıştı ama bu kız nasıl becerdiyse gelin vasfına oturtmuş kendini...

canım şık olabilir de bu kıyafetle diğer kıyafet arasında çok bi fark yok yani
o da abiye kızın giydiği de abiye
diğeri de aynı bi gelin gibi olmuş işte saçıyla filan
zaten bu yüzden kız baya dikkat çekmiş gelinden üstün konuma gelmiş

gelinlik giyse böyle olmazdı o yüzden onda da suç var keşke çok gösterişli birşey giyseydi
tabi başına bunun geleceğini düşünmemiştir
ama somurtucana kocasını alıp güzel güzel oynasa dans etse daha iyi olurdu meydanı bu kıza bırakmış resmen
o da kendini iyice gelin sanmış işte

Son düzenleme:
biz kızlarla bi topluluk şeklinde oturmuştuk bi süre, sonra o kızda geldi...dedi ki hadi kızlar oturmaya mı geldiniz dedi,
ben tesettürlüyüm ve asla erkekli ortamda oynamam... diğer iki arkadaş da kapalılar..onlarda biz oynamayız dediler...
kız diyor ki aman nolcak bu kalabalıkta araya kaynarsınız, cenazede ağlanır düğünde oynanır hadi gelin dedi, hayır dedik siz buyurun baya döktürüyorsunuz dedi bi arkadaş, gel beraber döktürelim dedi...yok deyince gitti...

biz kızlarla bi topluluk şeklinde oturmuştuk bi süre, sonra o kızda geldi...dedi ki hadi kızlar oturmaya mı geldiniz dedi,
ben tesettürlüyüm ve asla erkekli ortamda oynamam... diğer iki arkadaş da kapalılar..onlarda biz oynamayız dediler...
kız diyor ki aman nolcak bu kalabalıkta araya kaynarsınız, cenazede ağlanır düğünde oynanır hadi gelin dedi, hayır dedik siz buyurun baya döktürüyorsunuz dedi bi arkadaş, gel beraber döktürelim dedi...yok deyince gitti...

orda lafı soksaydı ya arkadaşın ne bu halin kendini gelin mi sanıyosun gibi birşey deseydi ya daha düzgün bi dille

orda lafı soksaydı ya arkadaşın ne bu halin kendini gelin mi sanıyosun gibi birşey deseydi ya daha düzgün bi dille

ben gelinin üzgün halini sonradan gördüm...
eğer daha önce görseydim eğer kesin orda kıza bişey söylerdim...
şimdi gelinin üzüldüğünü bilmeden durduk yere bişey söylesem bu sefer sanane der geçer....ama eğer gelinin üzüldüğünü görmüş olsaydım önceden , o kıza da lafı yapıştırırdım oda bana sanane gibi bişey söyleseydi ozaman derdim, banane değil gelinin haline bak düğünü reizl etmeye hakkınyoktu derdim...ama durduk yere haddim değildi..keşke gelinin halini önce görseydim...biz taa gelin ve damat takıları çıkarmaya gittiğinde gitmiştik yanlarına...ozaman gördüm...

ben gelinin üzgün halini sonradan gördüm...
eğer daha önce görseydim eğer kesin orda kıza bişey söylerdim...
şimdi gelinin üzüldüğünü bilmeden durduk yere bişey söylesem bu sefer sanane der geçer....ama eğer gelinin üzüldüğünü görmüş olsaydım önceden , o kıza da lafı yapıştırırdım oda bana sanane gibi bişey söyleseydi ozaman derdim, banane değil gelinin haline bak düğünü reizl etmeye hakkınyoktu derdim...ama durduk yere haddim değildi..keşke gelinin halini önce görseydim...biz taa gelin ve damat takıları çıkarmaya gittiğinde gitmiştik yanlarına...ozaman gördüm...

hımm yapabileceğiniz birşey yokmuş
ama ben o kızın ablasının yerinde olsam çeker kenara yapıştırırım lafı
hatta gider o kızın ailesine çemkiririm bu ne böyle utanmıyo musunuz bu halde düğüne getirmeye diye
kendini gelin sanıyo kızınıza bi çeki düzen verin derdim
düğünü zehir etti kızınız filan derdim
bi de ben dobrayımdır söylerim yani

biri çekip konuşsa o kız geçer bi kenara otururdu gelin de bu kadar sinir olmazdı

ayrıca madem komşuları gelinliği filan önceden hiç görmediler mi

hımm yapabileceğiniz birşey yokmuş
ama ben o kızın ablasının yerinde olsam çeker kenara yapıştırırım lafı
hatta gider o kızın ailesine çemkiririm bu ne böyle utanmıyo musunuz bu halde düğüne getirmeye diye
kendini gelin sanıyo kızınıza bi çeki düzen verin derdim
düğünü zehir etti kızınız filan derdim
bi de ben dobrayımdır söylerim yani

biri çekip konuşsa o kız geçer bi kenara otururdu gelin de bu kadar sinir olmazdı

ayrıca madem komşuları gelinliği filan önceden hiç görmediler mi

gelinliği görmüşler canım...çünkü onların adetinde damat tarafının aldığı herşey bi odaya serilir gelen gidene gösteriliyor...
bu kızda zaten hem komşuları hem akrabaları olarak gördü tabiki gelinliği....
gelinin ablası dedi ki, gelinliği görünce çok güzelmiş çok şıkmış demiş ablasına...
birde yorum yapıyor bu gelinliğe..o kızın giydiği elbise bilinçli yapılmış bişey canım..ben bunu duyduktan sonra emin oldum zaten...yoksa tesadüfen bilmeden olmuştur diyecektim ama biliyor gelinliği görmüş...

bu arada balayına falan gitmemişler...bi kaç ay sonra gidelim demişler...damadın izni yokmuş patronu izin vermemiş...buna da üzüldüm..kızın kaderi yazık...
kaynanasıyla altlı üstlü oturacaklar birde bu kız da yan komşuları...allah yardım etsin geline valla...en sinir olduğu kişi gözünün önünde...

Aslinda gelin satafatli ve gosterisli bir gelinlik giyseydi sorun cozulurduGelin hanimin yapacagi mesafeli davrancak eger cocuklari varsa cocuklariyla ilgilencek calisiyorsa isine dort elle sarilsin kayinvalidesi x in yanina gidelim dediginde gitmesin

gelinliği görmüşler canım...çünkü onların adetinde damat tarafının aldığı herşey bi odaya serilir gelen gidene gösteriliyor...
bu kızda zaten hem komşuları hem akrabaları olarak gördü tabiki gelinliği....
gelinin ablası dedi ki, gelinliği görünce çok güzelmiş çok şıkmış demiş ablasına...
birde yorum yapıyor bu gelinliğe..o kızın giydiği elbise bilinçli yapılmış bişey canım..ben bunu duyduktan sonra emin oldum zaten...yoksa tesadüfen bilmeden olmuştur diyecektim ama biliyor gelinliği görmüş...

ben zaten ilk okuduğumda anladım bilinçli olarak benzer birşey aldığını

yapacağı şey bu kızla ve ailesiyle muhatap olmamak
hatta terslesin ki hiç adımlarını atamasınlar
kvde söylesin bana böyle bi saygısızlık yapan biri evime giremez ben de onun evine gitmem desin
hatta kızın annesine söylesin bana çok ayıp etti diye

onun evi ayrı olsun
ayrıca altlı üstlü oturmayı kabul etmeseymiş keşke
o kız da bi an önce evlenip defolsun inş

Son düzenleme:
Back
X