o gelinin yerinde olmak istemezdim....

Aslinda gelin satafatli ve gosterisli bir gelinlik giyseydi sorun cozulurduGelin hanimin yapacagi mesafeli davrancak eger cocuklari varsa cocuklariyla ilgilencek calisiyorsa isine dort elle sarilsin kayinvalidesi x in yanina gidelim dediginde gitmesin

ikisininde çocukları yok...ama kayınvalide de biraz sert mizaçlı...
ve o kızı da ailesini de çok severlermiş...gidip geliyorlarmış sürekli...pek mesafeli durabileceğini sanmıyorum canım..istesede yapamaz zaten...çünkü altlı üstlü oturan gelinleri bilirsiniz sadece yatmaya evlerine giderler, yeme içme birlikte olur..bunlarda böyle olacaklar...

ikisininde çocukları yok...ama kayınvalide de biraz sert mizaçlı...
ve o kızı da ailesini de çok severlermiş...gidip geliyorlarmış sürekli...pek mesafeli durabileceğini sanmıyorum canım..istesede yapamaz zaten...çünkü altlı üstlü oturan gelinleri bilirsiniz sadece yatmaya evlerine giderler, yeme içme birlikte olur..bunlarda böyle olacaklar...

Anladim canim yani kayinvalide nereye giderse oda oraya gidecek

gelın hanım ıyı dayanmış
bana böyle bı çırkınlık yapılmış olsaydı ıçımde kı şeytanı salardım düğün mekanına...
Hatunu öyle bı rezıl ederdım kı, bırak düğünde beyaz gıymeyı, normal beyaz bı t-shırt bıle gıyemezdı bundan sonra

Tabı bana gıcıklığına yaptığından emınsem... :41:

aynen canım..klasik altlı üstlü oturan gelin kaynana tarzı işte...

niye evlenmiş ki o zaman zaten ilk evliliği sorunluymuş
bu şekilde oturup ta sorun yaşamayan insan da görmedim şu ana kadar
damat peşinde çok koşmuş dedin ya keşke şart koşsaymış ben altlı üstlü oturamam diye
şimdi hep onlarla birlikte hareket etmek zorunda kalacak

niye evlenmiş ki o zaman zaten ilk evliliği sorunluymuş
bu şekilde oturup ta sorun yaşamayan insan da görmedim şu ana kadar
damat peşinde çok koşmuş dedin ya keşke şart koşsaymış ben altlı üstlü oturamam diye
şimdi hep onlarla birlikte hareket etmek zorunda kalacak

valla orasını bilemiyorum canım yaa, neden kabul etti bilmiyorum...belki damadın yakışıklılığı etkilemiştir :) dünya ahret kardeşim olsun baya yakışıklı. boylu poslu...
yani gelinin yaşıda zaten çok değil 23 yaşında, haliyle kapılmış olabilir...her nekadar ilk evliliği sorunlu bitmiş olsada, gönül laf dinlemez...bazen insan çekeceği çileye aşık olurmuş..buda öyle sanırım...
benim asıl korkum inşallah damat kötü bişey yapmaz...
o kızın bu durumunu görünce aklıma gelmedi değil yani...

Tamamen rezillik bence, ne o öyle gelinlik giydirilen özenti küçük kızlar gibi, bana komik gelirdi şahsen öyle birini görseydim. Düğüne beyazla gidilmemesi lazım diye biliyorum evet yine de sade beyaz birşeyler giyildiğinde çok problem olmayabilir, o an aklına gelmemiş olabilir vs. vs. kişisel olduğunu düşünmem. Ama kalkıp taç filan takmak çok komik, prenses değil ki bu kız kalkıp herhangi bir davete taçla katılsın. Çok abes bir durum olmuş.

şahsen ben gelinin yerinde olmayı degıl de,o kızın yerinde olmayı hiç istemezdim .rezil bır durum başka da bir açıklaması yok .
hadi baştan aşağıya beyazları giyersın ,kuğu gibi de salınırsın tamam anladık da,taç takmak nedir yaa:53: 10 yaşında kı çocuklar gibi .

Son düzenleme:
valla orasını bilemiyorum canım yaa, neden kabul etti bilmiyorum...belki damadın yakışıklılığı etkilemiştir :) dünya ahret kardeşim olsun baya yakışıklı. boylu poslu...
yani gelinin yaşıda zaten çok değil 23 yaşında, haliyle kapılmış olabilir...her nekadar ilk evliliği sorunlu bitmiş olsada, gönül laf dinlemez...bazen insan çekeceği çileye aşık olurmuş..buda öyle sanırım...
benim asıl korkum inşallah damat kötü bişey yapmaz...
o kızın bu durumunu görünce aklıma gelmedi değil yani...

bence gelin damada söylesin aramızda böyle bi kavga geçti ondan yaptı diye
durup dururken aklına sokmuş gibi olur yoksa
gerçi adam böyle birşeyi yapacak kadar karaktersizse bi anlamı yok ama yine de gelin damada hiçbirşey çaktırmasın
kendi halletsin kvye filan söylesin istemiyorum bu kızı evde çevremde diye
tehlikeli bi durum bence
damat farkında değilse bile farkına varır ilginin hoşuna bile gider benim için neler yaptı filan diye düşünür erkekleri biliyosun
ne bileyim aklıma kötü şeyler geliyo valla sen ablasıyla konuşta kızı uyarsın bari

Tamamen rezillik bence, ne o öyle gelinlik giydirilen özenti küçük kızlar gibi, bana komik gelirdi şahsen öyle birini görseydim. Düğüne beyazla gidilmemesi lazım diye biliyorum evet yine de sade beyaz birşeyler giyildiğinde çok problem olmayabilir, o an aklına gelmemiş olabilir vs. vs. kişisel olduğunu düşünmem. Ama kalkıp taç filan takmak çok komik, prenses değil ki bu kız kalkıp herhangi bir davete taçla katılsın. Çok abes bir durum olmuş.

bence de, kendini düşürmüş, gülünç bir hal
yani kimse de dememiş mi kızım ne yapıyorsun ne bu hal diye
ayrıca kim baktıysa baktı kim beğendiyse begendi, eminimki kimse ah ne kadar hoş zarif bir hanım diye bakmadı, herkes kıyafetine saçına başına baktı ve eminim herkes göze hitap ettiği için baksa da bir yandan eleştirdi
sanki şey gibi, ''yazık ablası o da heves etmiş, kendi koca bulamadı elalemin düğününe ortak oluyor'' gibi
bu arada, bizim düğünlerde tüm kızlar beyaz ve krem giyer, kaynana geline çok takı taksın da gelinin gelin olduğu belli olsun diğer kızlardan ayrılsın diye. ama tabi burda sırf kötü niyet seziliyor o ayrı mesele

aslında olay gayet açık yani bi kıskançlık vakası bu beyaz giyen görgüsüz arkadaş damattan hoşlanıodu kesin(boylu poslu yakışıklı demişsin)bu kızcağızın da gelinliğini gördü kendini bi güzel alladı pulladı bu kadar basit amaç ben daha güzelim bakın görün demek.aslında gelinde 23 yaşında gencecik bi kızmış gelinliği neden kendine çok görmüş onun yaşında olup daha okula devam edenler var hayatında 1 kez talihsizlik yaşadı diye 2. kez gelinlik giymeyi hakketmiyor mu bence ediyor ama olan olmuş bundan sonra mutlu olsun o kızı da evine almasın

bence de, kendini düşürmüş, gülünç bir hal
yani kimse de dememiş mi kızım ne yapıyorsun ne bu hal diye
ayrıca kim baktıysa baktı kim beğendiyse begendi, eminimki kimse ah ne kadar hoş zarif bir hanım diye bakmadı, herkes kıyafetine saçına başına baktı ve eminim herkes göze hitap ettiği için baksa da bir yandan eleştirdi
sanki şey gibi, ''yazık ablası o da heves etmiş, kendi koca bulamadı elalemin düğününe ortak oluyor'' gibi
bu arada, bizim düğünlerde tüm kızlar beyaz ve krem giyer, kaynana geline çok takı taksın da gelinin gelin olduğu belli olsun diğer kızlardan ayrılsın diye. ama tabi burda sırf kötü niyet seziliyor o ayrı mesele

valla cemrecim düğün geldi geçti de kızın bundan sonraki ahvali beni üzdü açıkçası...
zaten bu konuyu açmamdaki sebep de buydu, yani benim şüphelerim yersizmiydi, yoksa herkes benim gibimi düşnecek diye ve malesef haklı çıktım...
her yorum yazan o kızın art niyetli ve damada ilgisi olduğu yönünde....
inşallah olmaz ama düğün geldi geçti diyemiyorum çünkü dip dibe oturuyorlar...tamam damat gelini ikna etmek için zamanında çok çabalamış evlenebilmek için....ama ne bileyim hevesi geçince taşlar yerine oturunca yeni deryalara yelken açmak isteyebilirmi acaba damat...yakışıklılığına güvenip de her istediğimi elde ederim tarzında düşünürmü acaba diyorum...
evlendiği kız nasılsa benim evde bana ait nasılsa garanti yenilere göz atmalı dermi acaba...gelinin ablasıyla benim korkum bu yönde...
o kızda sürekli diplerinde hem komşu hem akraba, gencecik çıtır güzellik de var, eğer kızın mezhebi genişse (şu durumda geniş gibi gözüküyor) evli olduğuna falan bakmayıp sırf gönül eğlendirmek için kötü bişey yapar da yuvaları bozulurmu diye...bütün merakımız bu yöndeydi...inşallah olmaz ama bunca kişi yanlış fikir yürütmez dimi...herkes aynı şeyi yorumladı..
hayırlısı bakalım...

arkadaşınız hiç üzülmesin birde şu açıdan düşünsün,o kendini gelin sıfatına koymaya çalışan zavallı insancık özenmiş ne yapsın...
içinde kalmış bişeyler öyle bi poliyanacılık oynamış kendi kendine zaar...
adam zaten beğenmiş almış gelinini yanına, akşam onunla eve gidecek onu seven bir adam var yanında...
peki o zavallı kendini çok kurnaz sanan zavallıya ne olacak???
erkekler bakacak bakacak millet göz banyosu yaparken onun üzerinden,gelinimiz gelin arabasına binip kocasıyla evine gidecek...
güzel gelinimiz gece kocişine sarılacak,zavallı kızımız ise yastıklara :51:

Son düzenleme:
arkadaşınız hiç üzülmesin birde şu açıdan düşünsün,o kendini gelin sıfatına koymaya çalışan zavallı insancık özenmiş ne yapsın...
içinde kalmış bişeyler öyle bi poliyanacılık oynamış kendi kendine zaar...
adam zaten beğenmiş almış gelinini yanına, akşam onunla eve gidecek onu seven bir adam var yanında...
peki o zavallı kendini çok kurnaz sanan zavallıya ne olacak???
erkekler bakacak bakacak millet göz banyosu yaparken onun üzerinden,gelinimiz gelin arabasına binip kocasıyla evine gidecek...
güzel gelinimiz gece kocişine sarılacak,zavallı kızımız ise yastıklara :51:

işin ilginç tarafı bu kızın sevgilisi de var...yani sevgilisi olmasa da beğenilmek sevgili bulmak niyetiyle yaptı diyecem ama var yani..

Bence beyaz bir düğünde yalnız gelinin hakkıdır.. Bu olayda bir art niyetin olduğunu bilemem tabi ama eğer öyle bir niyet varsa amacına ulaşmış oldu, bir kadının diğer bir kadına yaptığını kimse yapmaz şu dünyada..

Bence beyaz bir düğünde yalnız gelinin hakkıdır.. Bu olayda bir art niyetin olduğunu bilemem tabi ama eğer öyle bir niyet varsa amacına ulaşmış oldu, bir kadının diğer bir kadına yaptığını kimse yapmaz şu dünyada..

aynen katılıyorum canım, bir erkek bile bir kadını bu kadar rencide edemezdi...hemde en güzel ve özel gününde...

Ben olsam düğünümden atardım valla.
Günüm tabi ki rezil olsun istemem ama, en kötü ihtimalle yakınımdaki insanlara (kuzen, arkadaş vs.) söylerdim düğünümde istemediğimi. Onlar gönderirdi.
Hem bana kasıtlı böyle birşey yapacak, hem sürtüşmemiz olacak, hem de benim düğünümde gelin gibi giyinecek.
Hiç şansı yok.

bir şey deyim mi bence asıl kendini rezil etmiş. düğünde gelini sönük bırakıp kendini mutlu hissedecek kadar ilgi açı birine ben sadece acırım.

Back
X